Gość: Artur IP: *.pppool.de 07.05.03, 18:49 mam nadzieje, ze moze wyjade na export do Iraku. bendzie dobrze. umiem robic babki z piasku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hiena Re: szukam pracy w Polsce IP: *.dial.eclipse.net 08.05.03, 00:37 CHUJU IDZ SIE POWIES Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapral. Re: szukam pracy w Polsce IP: 144.138.143.* 08.05.03, 12:40 Piasek w Iraku jest za suchy nie da rady nic ulepic ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: szukam pracy w Polsce IP: *.pppool.de 08.05.03, 12:51 Gość portalu: kapral. napisał(a): > Piasek w Iraku jest za suchy nie da rady nic ulepic ! i na tym polega cała sztuka mistrzostwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur hienka juz niedlugo IP: *.pppool.de 08.05.03, 12:52 i zmieknie ci rura baranie, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiena Re: hienka juz niedlugo IP: *.dial.eclipse.net 09.05.03, 02:20 WEZ SIE WYJEB O SCIANE CIECIU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiena Re: hienka juz niedlugo IP: *.dial.eclipse.net 09.05.03, 02:32 CZY MAM SIE CIEBIE BAC CHUJU??????HAHAHAHAHAHA PIERDOLE CIEBIE TY BUCU.NIE OSMIESZAJ SIE OSLE JESZCZE BARDZIEJ NIZ JUZ TO ZROBILES. A TERAZ BACZNOSC BO NIEMIEC IDZIE I W RYJ DOSTANIESZ HAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: hienka juz niedlugo IP: *.pppool.de 09.05.03, 11:20 szuflada ci opadnie, nie pekaj mule. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiena Re: hienka juz niedlugo IP: *.dial.eclipse.net 10.05.03, 03:18 IDZ SIE WYJEB CEPIE Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: szukam pracy w Polsce 08.05.03, 23:30 Artur - madry facet jestes a jeszcz enie wykombinowales co to za interes jechad do Polsi i ustawic sie na lotnisku coby tluamczyc John Kowalski dlaczego go ci w mundurach do domu nie chca puscic..hyhy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur nie szukam pracy w Polsce IP: *.pppool.de 09.05.03, 01:23 na taką fuche zostawiam miejsce do popisu innym forumowiczom. Ja sobie wykombinowałem inny biz. bez obawy, jest dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur mam IP: *.pppool.de 09.05.03, 01:31 i mnie to ani ziębi ani grzeje. czasem sie zastanawiam co za afere mają niektórzy. Moja odpowiedzieć: albo polskie władze maja coś do polaków z USA (dziwne), albo ci co mają problemy z paszportem, coś namącili i nie chcą sie do tego przyznać. Inna sprawa, Że chyba wszystkim wiadomo jakie kulawe są przepisy w Polsce, to bo co chcą na siłe sie tam pchać na paszpocie USA, a pózniej placz i zgrzytanie zebami. nie mój problem, nie znam osobiscie takich przypadków. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwypolskipaszport Re: mam 09.05.03, 01:38 Jak to? A Kowalski? Przeciez placze tu gosc od przynajmniej 6 miechow! Samoloty LOT puste do Polski lataja, babki z Londynu nie moga z dziecmi jechac. Co Polonus pojedzie to wpada w pulapke! Nie slyszales o tym??? Gdzie Ty zyjesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Klopoty 09.05.03, 01:48 Gość portalu: Artur napisał(a): > i mnie to ani ziębi ani grzeje. czasem sie zastanawiam co za afere mają > niektórzy. Afere maja ci, ktorzy mieszkaja w Kanadzie i Australii, szczegolnie ci, ktorym chcialo sie za granica rozwodzic, zenic, rodzic dzieci i zmienic nazwisko. Jesli Ciebie to nie dotyczy, spij spokojnie. Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie Bureaucracy is a giant mechanizm operated by pygmies (Balzac) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Klopoty, czasem na wlasne zyczenie IP: *.pppool.de 09.05.03, 09:59 w takim te klopoty wynikaja tylko z wlasnego pustoglowia wlascicieli paszportow. Jak ktos daje ciała i mysli, ze urzedy Polski sie jego przestrasza bo taki z Hameryki leci. No to zamo kolesie sobie winni. Inna sprawa, ze gdy sie czyta jakie jaja sa w ambasadzie USA. ale jak juz napisalem ..nie wiem, nie znam, nie moj problem. Odpowiedz Link Zgłoś
paszport Re: szukam pracy w Polsce 09.05.03, 01:26 I tak Cie zlapie w pulapke i tak. Odpowiedz Link Zgłoś