gato.domestico 27.03.07, 15:54 moze byc i pare funtow wiecej ...poleccie cos tylko nie to wredne i brzydkie graco ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pyza_uk Re: wozek do 350f.travel system 27.03.07, 15:58 mamas and papas pramette corocznie nagradzane lub silvercross 3D pramsystem. Napisz jakie masz wymagania (oprocz cenowych) - waga, 3 czy 4-kolowy itp. Teraz tyle fajnych wozkow jest na rynku... Odpowiedz Link Zgłoś
gato.domestico Re: wozek do 350f.travel system 27.03.07, 17:38 raczej 4 kolowy...lekki, skladany, od urodzenia do 3 lat...najlepiej aby byl sprzedawany w zestawie z folia p/deszczowa, nosidelkiem, ale to juz chyba zalezy od promocji (a moze nie...nie wiem ...) Odpowiedz Link Zgłoś
mioczka Re: wozek do 350f.travel system 27.03.07, 17:58 bardzo polecam hauck marlin dostepne w 3 kolorach tinyurl.com/39z6q6 Odpowiedz Link Zgłoś
gato.domestico Re: wozek do 350f.travel system 27.03.07, 18:12 wyglada fajnie faktycznie jest taki "terenowy" ? Odpowiedz Link Zgłoś
pyza_uk Re: wozek do 350f.travel system 27.03.07, 18:33 Jesli potrzebny ci wozek terenowy to moze ten hauck cie zadowoli (wg mnie okropny, ale o gustach sie nie dyskutuje ). Osobiscie nie wyobrazam sobie wyruszyc z czyms takim na zakupy (wkladanie do samochodu i z samochodu, o srodkach transportu publicznego nie wspomne, do moich wsiowych sklepow tez by sie nie zmiescil). Jak dzidzia bedzie miala ok roku to i tak zaczniesz sie rozgladac za super lekkimi parasolkami, bo pchanie takich wielkich wozkow plus dziecko to niezly wyczyn (podejrzewam ze waga 11kg to waga bez kol). Odpowiedz Link Zgłoś
mioczka Re: wozek do 350f.travel system 27.03.07, 19:00 faktycznie ja jestem bardzo zadowolona prowadzi sie super. Odpowiedz Link Zgłoś
atenette Re: wozek do 350f.travel system 27.03.07, 20:38 Czy ktoras z Was ma moze doswiadczenie z wozkami Mamas and Papas, ktore sa do kupienia w Argosie. Ceny takich wozkow tej firmy (travel system) wachaja sie od ok. 180 do 300 funtow i zastanawiam sie skad taka roznica w cenie? Odpowiedz Link Zgłoś
gato.domestico Re: wozek do 350f.travel system 27.03.07, 22:58 tak naprawde terenowego nie potrzebuje bo mieszkam w miescie sama nie wiem, bede tez poruszala sie autobusami ...lekki musi byc to pewne, no i nie jakis wielki potwor Odpowiedz Link Zgłoś
pyza_uk Re: wozek do 350f.travel system 28.03.07, 09:12 Zajrzyj na strone www.mamasandpapas.co.uk - maja teraz w ofercie specjalnej pliko www.mamasandpapas.co.uk/product_details.php?id=188368901&type=I, troche ponad 350 gbp, ale masz caly komplet (mamas and papas to europejskie peg perego). A jak chcesz sobie poogladac wozki on-line to zajrzyj tutaj: www.twoleftfeet.co.uk/ www.pramworld.co.uk/index.html To ci da wyobrazenie, co jest teraz na rynku. Jest tez gdzies 'gazetowe' forum o wozkach, ale nie bralabym sobie wszystkich porad do serca, bo tam dziewczyny dyskutuja o 'terenowych' warunkach jakie panuja w polskich miastach i temperaturach z bieguna polarnego :0)) Odpowiedz Link Zgłoś
eutyfrona Re: wozek do 350f.travel system 28.03.07, 10:35 My jeździmy Loolą. Jest bardzo leciutka i zwrotna, złożona zajmuje bardzo mało miejsca, dzidziuś wygląda na zadowolonego. Ma dwie wady - ciężko się dostać do kosza pod wózkiem i fatalnie zakłada się pokrowiec przeciwdeszczowy. Poza tym jesteśmy zadowoleni. Płaciliśmy 250 - wózek + fotelik samochodowy, ostatnio znajomi kupili przez interner za 200 taki sam zestaw. Odpowiedz Link Zgłoś
gato.domestico Re: wozek do 350f.travel system 28.03.07, 14:18 a co sadzicie o wozkach: Jane Nomad, Jane Carrera? Odpowiedz Link Zgłoś
jabluszko81 Re: wozek do 350f.travel system 28.03.07, 15:16 ja mam silvercross 3d pram system.jest super,pod wzgledem praktycznym nie mowiac juz o estetycznym jesli kupisz w kolorze pistachio.razem z zestawem- torba+parasolka+footmuf zaplacilam 340£ w lipcu,to bylo zaraz jak wyszedl na rynek.fotelik moglam kupic dodatkowo,o ile dobrze pamietam ok 70£.teraz ceny tego wozka chyba poszly w dol.syn ma 9 miesiecy i jezdzimy "w druga strone",ma rozkladane na plasko oparcie i tym podobne pierdolki,zreszt wiekszosc wozkow jest teraz podobna.plusem jest raincover,zaslania caly wozek,nie jak niektore tylko do polowy.no i dla noworodka-materacyk jest wyjmowany,wlasciwie to tak jak carry cot doslownie-czego nie uswiadczysz w rywalce mamas&papas-pramette. no i jest lekki i zgrabny,mieszcze sie w kazdym sklepie i nie mam problemu w autobusach. moja znajoma kupila m&p ale nie pramette tylko taki travel system z osobnym travel cotem i do tej pory zaluje ze nie kupila mojego wozka.najlepiej zobacz w sklepie,maja go mniejsze sklepy i asortymentem dzieciacym,sa teraz w Johnle.,w toysr us.jak masz jakies pytania chetnie ci odpisze Odpowiedz Link Zgłoś
pyza_uk Re: wozek do 350f.travel system 28.03.07, 16:20 Hej - jak ty jeszcze nie jestes w ciazy to glowy sobie wozkami nie zawracaj. Co miesiac cos nowego wychodzi i do czasu jak ci sie uda zaciazyc i urodzic to bedzie 100 lub wiecej nowych modeli :0) Odpowiedz Link Zgłoś