Dodaj do ulubionych

wozek do 350f.travel system

27.03.07, 15:54
moze byc i pare funtow wiecej ...poleccie cos winktylko nie to wredne i
brzydkie graco ... smile
Obserwuj wątek
    • pyza_uk Re: wozek do 350f.travel system 27.03.07, 15:58
      mamas and papas pramette corocznie nagradzane lub silvercross 3D pramsystem.
      Napisz jakie masz wymagania (oprocz cenowych) - waga, 3 czy 4-kolowy itp. Teraz
      tyle fajnych wozkow jest na rynku...
      • gato.domestico Re: wozek do 350f.travel system 27.03.07, 17:38
        raczej 4 kolowy...lekki, skladany, od urodzenia do 3 lat...najlepiej aby byl
        sprzedawany w zestawie z folia p/deszczowa, nosidelkiem, ale to juz chyba
        zalezy od promocji (a moze nie...nie wiem ...)
    • mioczka Re: wozek do 350f.travel system 27.03.07, 17:58
      bardzo polecam hauck marlin dostepne w 3 kolorach

tinyurl.com/39z6q6
      • gato.domestico Re: wozek do 350f.travel system 27.03.07, 18:12
        wyglada fajnie faktycznie jest taki "terenowy" ?
        • pyza_uk Re: wozek do 350f.travel system 27.03.07, 18:33
          Jesli potrzebny ci wozek terenowy to moze ten hauck cie zadowoli (wg mnie
          okropny, ale o gustach sie nie dyskutuje wink). Osobiscie nie wyobrazam sobie
          wyruszyc z czyms takim na zakupy (wkladanie do samochodu i z samochodu, o
          srodkach transportu publicznego nie wspomne, do moich wsiowych sklepow tez by
          sie nie zmiescil). Jak dzidzia bedzie miala ok roku to i tak zaczniesz sie
          rozgladac za super lekkimi parasolkami, bo pchanie takich wielkich wozkow plus
          dziecko to niezly wyczyn (podejrzewam ze waga 11kg to waga bez kol).
        • mioczka Re: wozek do 350f.travel system 27.03.07, 19:00
          faktycznie smile ja jestem bardzo zadowolona prowadzi sie super.
          • atenette Re: wozek do 350f.travel system 27.03.07, 20:38
            Czy ktoras z Was ma moze doswiadczenie z wozkami Mamas and Papas, ktore sa do
            kupienia w Argosie. Ceny takich wozkow tej firmy (travel system) wachaja sie od
            ok. 180 do 300 funtow i zastanawiam sie skad taka roznica w cenie?
    • gato.domestico Re: wozek do 350f.travel system 27.03.07, 22:58
      tak naprawde terenowego nie potrzebuje bo mieszkam w miescie smile sama nie wiem,
      bede tez poruszala sie autobusami ...lekki musi byc to pewne, no i nie jakis
      wielki potwor smile
      • pyza_uk Re: wozek do 350f.travel system 28.03.07, 09:12
        Zajrzyj na strone www.mamasandpapas.co.uk - maja teraz w ofercie specjalnej
        pliko www.mamasandpapas.co.uk/product_details.php?id=188368901&type=I,
        troche ponad 350 gbp, ale masz caly komplet (mamas and papas to europejskie peg
        perego). A jak chcesz sobie poogladac wozki on-line to zajrzyj tutaj:
        www.twoleftfeet.co.uk/
        www.pramworld.co.uk/index.html
        To ci da wyobrazenie, co jest teraz na rynku. Jest tez gdzies 'gazetowe' forum
        o wozkach, ale nie bralabym sobie wszystkich porad do serca, bo tam dziewczyny
        dyskutuja o 'terenowych' warunkach jakie panuja w polskich miastach i
        temperaturach z bieguna polarnego :0))
    • eutyfrona Re: wozek do 350f.travel system 28.03.07, 10:35
      My jeździmy Loolą. Jest bardzo leciutka i zwrotna, złożona zajmuje bardzo mało miejsca, dzidziuś wygląda na zadowolonego. Ma dwie wady - ciężko się dostać do kosza pod wózkiem i fatalnie zakłada się pokrowiec przeciwdeszczowy. Poza tym jesteśmy zadowoleni. Płaciliśmy 250 - wózek + fotelik samochodowy, ostatnio znajomi kupili przez interner za 200 taki sam zestaw.
    • gato.domestico Re: wozek do 350f.travel system 28.03.07, 14:18
      a co sadzicie o wozkach:
      Jane Nomad, Jane Carrera?
      • jabluszko81 Re: wozek do 350f.travel system 28.03.07, 15:16
        ja mam silvercross 3d pram system.jest super,pod wzgledem praktycznym nie
        mowiac juz o estetycznym jesli kupisz w kolorze pistachio.razem z zestawem-
        torba+parasolka+footmuf zaplacilam 340£ w lipcu,to bylo zaraz jak wyszedl na
        rynek.fotelik moglam kupic dodatkowo,o ile dobrze pamietam ok 70£.teraz ceny
        tego wozka chyba poszly w dol.syn ma 9 miesiecy i jezdzimy "w druga strone",ma
        rozkladane na plasko oparcie i tym podobne pierdolki,zreszt wiekszosc wozkow
        jest teraz podobna.plusem jest raincover,zaslania caly wozek,nie jak niektore
        tylko do polowy.no i dla noworodka-materacyk jest wyjmowany,wlasciwie to tak
        jak carry cot doslownie-czego nie uswiadczysz w rywalce mamas&papas-pramette.
        no i jest lekki i zgrabny,mieszcze sie w kazdym sklepie i nie mam problemu w
        autobusach. moja znajoma kupila m&p ale nie pramette tylko taki travel system
        z osobnym travel cotem i do tej pory zaluje ze nie kupila mojego
        wozka.najlepiej zobacz w sklepie,maja go mniejsze sklepy i asortymentem
        dzieciacym,sa teraz w Johnle.,w toysr us.jak masz jakies pytania chetnie ci
        odpisze
    • pyza_uk Re: wozek do 350f.travel system 28.03.07, 16:20
      Hej - jak ty jeszcze nie jestes w ciazy to glowy sobie wozkami nie zawracaj. Co
      miesiac cos nowego wychodzi i do czasu jak ci sie uda zaciazyc i urodzic to
      bedzie 100 lub wiecej nowych modeli :0)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka