13.05.03, 13:06
Dziewczyny jak to jest z zakupem cyfry+ w Polsce i wywozem za granice? Czy
przy zakupie sie o tym mowi, czy kupuje sie np na kogos z rodziny w Polsce a
pozniej tylko placi abonament. Spotkalam sie z takimi opiniami, moze ktos z
was wie?

Iza i Joshek tarmoszek
Obserwuj wątek
    • ganga Re: Cyfra+ 13.05.03, 13:28
      zgodnie z regulaminem Cyfry +, nie mozesz jej wywozic za granice, wiec lepiej
      tego oficjalnie nie sygnalizowac przy zakupie. Zawieraja umowy wylacznie z
      osobami o zamieszkalymi w Polsce (potrzebne sa dwa dokumenty ze zdjeciem).
      Oplaca sie tez instalacje anteny w domu i nawet przychodzi do ciebie (czy do
      osoby na ktora sie kupuje) monter i podpisuje protokol ze wszsytko jest
      zainstalowane jak nalezy, kosztuje to ok 200 PLN. Oplat instalacyjnych mozna
      uniknac jedynie gdy wykupuje sie najdrozszy pakiet. Do oplaty abonametowej
      dorzuc sobie jeszcze oplate za uzytkowanie dekodera (juz nie pamietam dokladnie
      jakies 10-15 PLN miesiecznie)- ktory i tak jest wlasnoscia Cyfry+ (mimo ze go
      uzytkujesz).
      • izka10 Re: Cyfra+ 13.05.03, 14:43
        Dzieki serdeczne za odpowiedz. Widze ze to nie takie latwe jak mi sie wydawalo.

Iza
      • kasiapro1 Re: Cyfra+ 13.05.03, 17:01
        Wyglada to podobnie jak wyzej juz przedstawiono.
        Wywiozlam cyfre do Slowenii i bylo super.Problem polecga na tymz,e talerz jest
        za maly 55cm i przy zlej pogodzie:deczcz,snieg nie mozesz odbierac
        programow.Tak samo bylo u kolezanki wiec to nie byla nasz wina.
        Poza tym z nimi trzeba uwazac,bo moje 2 faxy zginely i polecony jak chcialam
        zmienic pakiet-placilam a nie moglam ogladac ze wzgledu na odleglosc-to jest
        wazne.Nie kupuj pakieru rozszerzinego,zawsze pozniej moze sz to zrobic.Z
        zasady nie bedzie ci odbierac wiekszosc programow.
        ja mialam:1,tvn-tylko przy dobrej pogodzie,3x canaly,polonnie jakies pr. z
        bajkami,tvn2 czy cos takiego.
        Ogolnie dobra rzecz
        • izka10 Re: Cyfra+ 13.05.03, 17:37
          A ja chcialabym ja wywiesc do Irlandiismile Zobaczymy co z tego wyjdzie.
          • kasiapro1 Re: Cyfra+ 14.05.03, 09:01
            Nas pakowala firma,wcale nikt nie zglaszal ze mamy cyfre-oni widzieli.
            Liczy sie aby kasa byla co mieisac i nic ich nie obchodzi.
            teraz przede mna oddanie dekodera i kabli a za talerz chca 1zl!A ja nie chce
            talerza,ale z cyfra tak jest-oni ustanawiaja prawa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka