ontarian 04.04.07, 14:24 gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33211,4021755.html "Przy dziesiecioprocentowym wzroscie i pragmatycznej polityce gospodarczej kolejnych rzadów Slowacja z malo interesujacej prowincji staje sie tygrysem Europy Srodkowej" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yaponczyk1 I jest ! 04.04.07, 14:46 I jest. Polska to bogaty kraj. Bardzo. W biednym kraju dalby ktos 3 250 000 dolarow za kawalek ziemi wielkosci chustki do nosa ? oferty.gazetadom.pl/rynek_wtorny_grunty/grunt/681-22553623 Odpowiedz Link Zgłoś
yaponczyk007 Ty cwoku slepy (wystarczylo na oprawki, na szkla 04.04.07, 16:45 juz nie) yaponczyk1 napisała: > I jest. Polska to bogaty kraj. Bardzo. > W biednym kraju dalby ktos 3 250 000 dolarow za kawalek ziemi wielkosci chustki > > do nosa ? > > oferty.gazetadom.pl/rynek_wtorny_grunty/grunt/681-22553623 ...gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33211,4021755.html "Przy dziesiecioprocentowym wzroscie i pragmatycznej polityce gospodarczej kolejnych rzadów Slowacja z malo interesujacej prowincji staje sie tygrysem Europy Srodkowej" SLOWACJA, ty slepa komendo. Odpowiedz Link Zgłoś
yaponczyk1 Re: Ty cwoku slepy (wystarczylo na oprawki, na sz 04.04.07, 16:53 A przczytales tytlut, ty idioto zrobiny na parapecie matce- ku..e przez pijanego listonosza ? Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Ty cwoku slepy (wystarczylo na oprawki, na sz 04.04.07, 17:12 a ty wyschniety krowi klocu przeczytales artykul? Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Ty cwoku slepy (wystarczylo na oprawki, na sz 04.04.07, 17:15 yapa tradycyjnie unika tematu i wnika w stosunki. Odpowiedz Link Zgłoś
yaponczyk1 Re: Ty cwoku slepy (wystarczylo na oprawki, na sz 04.04.07, 17:20 No widzisz. Nauka nie poszla w las. Odpowiedz Link Zgłoś
yaponczyk1 Re: Ty cwoku slepy (wystarczylo na oprawki, na sz 04.04.07, 17:18 Ciekawe czemu cenzor nie reaguje jak ten gnojek pisze z kilkudziesieciu nickow na raz ? Gay love? Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Milcz gnido 04.04.07, 18:26 Juz tu dlugo miejsca nie zagrzejesz. Kolejne wcielenie gliniakow - wysokowykwalifikowany, wieloletni, legalny, zamozny mieszkaniec USA pala po 18 latach nienawiscia do wszystkiego co amerykanskie i z rozkosza udaje sie na lono Bulby zakletej, na obywateli wciaz wypietej, hehehe. Byl juz dobry, inteligentny gliniak (don pierdo), gliniak erotycznie debilny (cumentator), gliniak europejski (aniela20), gliniak kawosz-biznezmen jajeczny (dupydau), gliniak podroznik-kapitalista (unaswhamerycepodbydgoszcza) + paru innych pomniejszych zasrancow. Wszyscy dostali odpowiednia dzialke kopow i wypadli. Ty juz jestes na wylocie, japa. Odpowiedz Link Zgłoś
yaponczyk1 Re: Milcz gnido 04.04.07, 18:34 Lubie czytac twe posty, bo jako ze jestes wyjatkowo pozbawionym jakiejkolwiek zdolnosci logicznego myslenia drobnym glupcem, sa one po prostu rozbrajajaco zabawne Gdzie, syneczku, palajacy miloscia do otoczenia widziales moje posty Mimo wszystko lubie cie,szczekajacy zasmarkancu.Chyba cie zaprosze na moje pozegnalne party w znanym nowojorkim barze. Zbieraj juz pieniazki Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Hehe, czas reakcji: 8 minut 04.04.07, 18:39 yaponczyk1 napisała: Nie spijcie, gliniak, bo wam wielebny kumendant, po kaszy pojedzie i zamiast drucianych oprawek wreczy oprawke od monokla. Bedziecie wygladac ja przedwojenny hrabia z Targowka, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
yaponczyk1 Re: Hehe, czas reakcji: 8 minut 04.04.07, 18:44 A co powiesz o mojej sygnaturce ? Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Re: Hehe, czas reakcji: 8 minut 04.04.07, 18:54 yaponczyk1 napisała: > A co powiesz o mojej sygnaturce ? Ze mam ja w doopie, podobnie jak ciebie, i twoich dzielnicowych wafelkow, ktorym skopalismy dupy poprzednio. Odpowiedz Link Zgłoś
yaponczyk1 Re: Hehe, czas reakcji: 8 minut 04.04.07, 19:02 Wlosy (jesli jeszcze maz jakies) tez myjesz w "misce" klozetowej? A dziecim buzki takze? Twoja byla zona kabzdziche takze w tej "miseczce" podmywala? Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Re: Hehe, czas reakcji: 8 minut 04.04.07, 19:13 O, gliniak, wyraznie wychodzicie z roli, hehehe. Jak to milo stwierdzic, ze nie wyszedlem z wprawy. Pare zrecznych sztychow i wychodzi sloma, wisza troki, cieknie piana, jednym slowem spada maska i ukazuje sie druga, permanentna, przyspawana do chamskiego ryja, na wzor tego ryja odlana (hehehe) zimnym moczem Odpowiedz Link Zgłoś
yaponczyk1 Miska z bierzaca woda ? 04.04.07, 19:19 A jak sobie T-shirt przepierasz przed wyjsciem do "urzedu" po kolejny zasilek to tez uzywasz tej samej "miski"? Albo jak ciasto na swiateczny stol raz do roku na wigilie zarabiasz to takze "miseczka" jest w uzyciu ? Cuda na tej imigracji, co? Na waszej wsi to nie do pomyslenia bylo, zeby w misce byla bierzaca woda, trza bylo naciugnac ze studni, co? Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Miska z bierzaca woda ? 04.04.07, 19:28 yaponczyk1 napisała: > A jak sobie T-shirt przepierasz przed wyjsciem do "urzedu" po kolejny zasilek > to tez uzywasz tej samej "miski"? Albo jak ciasto na swiateczny stol raz do > roku na wigilie zarabiasz to takze "miseczka" jest w uzyciu ? > Cuda na tej imigracji, co? Na waszej wsi to nie do pomyslenia bylo, zeby w > misce byla bierzaca woda, trza bylo naciugnac ze studni, co? Wybaczam ci nieznajomosc jezyka polskiego, bo jestes cudzoziemcem z Dalekiego Wschodu. Zauwaz jednak, ze "miska klozetowa" jest sformulowaniem poprawnym i zamiennie dopuszczalnym w jez. polskim Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Re: Miska z bierzaca woda ? 04.04.07, 19:31 ratpole napisał: > Wybaczam ci nieznajomosc jezyka polskiego, bo jestes cudzoziemcem z Dalekiego > Wschodu. Zauwaz jednak, ze "miska klozetowa" jest sformulowaniem poprawnym i > zamiennie dopuszczalnym w jez. polskim Nie zauwazy, jest zajety jedzeniem i ciungnieciem, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Miska z bierzaca woda ? 04.04.07, 19:32 cos na wzor muszli klozetowej, to skosniak na karku nosi a pozniej sie dziwi, ze na niego srajom i sikajom Odpowiedz Link Zgłoś
yaponczyk1 Expert ? 04.04.07, 19:39 ratpole napisał: > Wybaczam ci nieznajomosc jezyka polskiego, bo jestes cudzoziemcem z Dalekiego > Wschodu. Zauwaz jednak, ze "miska klozetowa" jest sformulowaniem poprawnym i > zamiennie dopuszczalnym w jez. polskim Wiem ze lubisz sie grzebac w gownianym temacie, powinienes jednak blizej zapoznac sie wobec tego z literatura fachowa: pl.wikipedia.org/wiki/Muszla_klozetowa Milej lektury ! Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Miska ustepowa? 04.04.07, 19:49 yaponczyk1 napisała: > Wiem ze lubisz sie grzebac w gownianym temacie, powinienes jednak blizej > zapoznac sie wobec tego z literatura fachowa: > > pl.wikipedia.org/wiki/Muszla_klozetowa Waszym ulubionym ostatnio powiedzeniem jest: "czytaj ze zrozumieniem", wiec czytaj baranie o misce ustepowej, bo nie ustapie! Swoja droga, mam watpliwosci co do rzetelnosci materialu w encyklopedii waterclosetowej pisanej przez czlonka narodu, ktory do dzis korzysta z draga (C) Soup Nazi Odpowiedz Link Zgłoś
yaponczyk1 Re: Miska ustepowa? 04.04.07, 19:57 Dlaczego, milosniku sushi z ludzkiego kalu, zarzucasz mi swe wlasne grzechy? Najwyrazniej sam masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem: Wazna ( dla ciebie) definicja: Miska ustepowa ale: Muszla klozetowa Jeszcze raz : Miska ustepowa ale: Muszla klozetowa Powtorz: Miska ustepowa ale: Muszla klozetowa Jeszcze raz: Miska ustepowa ale: Muszla klozetowa Uffffffffffff.... dotarlo? No, to umyj raczki w :misce" i idz na to sushi. Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Miska ustepowa? 04.04.07, 20:24 yaponczyk1 napisała: > Wazna ( dla ciebie) definicja: A nie mowilem, ze stosowana wymiennie? > Miska ustepowa > lub : > Muszla klozetowa and so on Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Miska ustepowa? 04.04.07, 20:26 yaponczyk1 napisała: > Dlaczego, milosniku sushi z ludzkiego kalu, zarzucasz mi swe wlasne grzechy? > Najwyrazniej sam masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem: > > Wazna ( dla ciebie) definicja: > > Miska ustepowa > ale: > Muszla klozetowa W sumie powinno byc: dziura ustepowa lub przestrzen poddragowa Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Ty nie machaj wikipedia, bo i tak wiemy, ze jest 04.04.07, 21:21 to jedyna publikacja ktora mozesz przeczytac. Ciekawe, ze wszystkie chomonty z prowincji zaczytuja sie wikipedia...pewnie sami ja pisza. A skoro juz, to lepiej poczytaj slowniki ortograficzne jezyka polskiego. Dowiesz sie, ze "bierzaca" wersja jest biezaca. Dawna wersja tez jest biezaca. Przyszla wersja tez bedzie biezaca. Przestan podskakiwac, bo sobie jaja urwiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Re: Expert ? 04.04.07, 20:19 yaponczyk1 napisała: > ratpole napisał: > > > > Wybaczam ci nieznajomosc jezyka polskiego, bo jestes cudzoziemcem z Dalek > iego > > Wschodu. Zauwaz jednak, ze "miska klozetowa" jest sformulowaniem poprawny > m i > > zamiennie dopuszczalnym w jez. polskim > > Wiem ze lubisz sie grzebac w gownianym temacie, powinienes jednak blizej > zapoznac sie wobec tego z literatura fachowa: > > pl.wikipedia.org/wiki/Muszla_klozetowa Uh, gliniak, pogronzacie siem coraz bardziej. Gdybyscie mieli odrobine oleju we szajskopfie, to byscie wiedzieliscie, ze uikipidia, jest literaturom fachowom wylacznie dla takich szajskopfow jak wy, a to dlatego, ze stanowczo za duzo w niej artykulow napisanych przez wam podobne gowniane glowy. A gdybyscie znali, jak klejmujecie, angielski to byscie sobie przeczytaliscie wywiaz z Walesem (nie pomylcie ino z waszom Walynsom) na temat jego wlasnej uikipidii i jak mozna jej wierzyc. Tj. gdybyscie w zyciu cos czytali poza napisami na waszym dragu do srania (fingering) i gazetom, w ktorom wam zawijajom kielbasem w wiejskim markiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Re: Miska z bierzaca woda ? 04.04.07, 19:30 yaponczyk1 napisała: > A jak sobie T-shirt przepierasz przed wyjsciem do "urzedu" po kolejny zasilek Nie wychodze, bo zasilek przelewaja na konto, a raporty skladam przez net. Dziwnie hooyowo u was, gliniak, ze znajomosciom realiow plnamerykanskich. It makes me think, ze piszecie jednak z kartofliska pod Kutnem siedzac wygodnie na dragu do srania. No tak jak bylo z tym angielskim? Clamshell? > Cuda na tej imigracji, co? Na waszej wsi to nie do pomyslenia bylo, zeby w > misce byla bierzaca woda, trza bylo naciugnac ze studni, co? "Bierzoncom", gliniak, moze i trzeba bylo ciungnac, ja tam nie wiem, i nie wnikam coscie jeszcze i komu ciungneliscie. W kazdym razie biezaca biezy sama, to od biegu, gliniak, wicie, rozumicie, tak ze odkrecalem tylko kran. A czy drag splukujecie wodom bierzoncom czy tez mawiacie za tatem-kresowiakiem "jak sie wysusy, to siem wykrusy"? Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa No zobacz jak sie trafilo, 04.04.07, 21:06 soup.nazi napisał: > yaponczyk1 napisała: > > Nie spijcie, gliniak, bo wam wielebny kumendant, po kaszy pojedzie i zamiast > drucianych oprawek wreczy oprawke od monokla. Bedziecie wygladac ja przedwojenny hrabia z Targowka, hehehe. > ► Ballade o ankoholyku (z moralem) mu zapodalem. A un siem chlystek zachlysnal. Czy on nie widzi (sa oprawki, brak szkiel), ze to jest szyderczy tren? Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Milcz gnido 04.04.07, 18:45 yaponczyk1 napisała: > Mimo wszystko lubie cie,szczekajacy zasmarkancu.Chyba cie zaprosze na moje > pozegnalne party w znanym nowojorkim barze. w tym co na zmywaku nocami robisz? to chyba po zamknieciu lokalu i tak, zeby szef sie nie dowiedzial > Zbieraj juz pieniazki znow na krzywy ryj bys chcial? Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Re: Milcz gnido 04.04.07, 18:52 > yaponczyk1 napisała: > Chyba cie zaprosze na mo > je > > pozegnalne party w znanym nowojorkim barze. > w tym co na zmywaku nocami robisz? > to chyba po zamknieciu lokalu i tak, zeby szef sie nie dowiedzial Szef wszystko wie i aprobuje. To jest bar, w ktorym japa tanczy na stolach dla lysych drag queens, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ertes Re: a to przeciez bulba miala byc tygrysem, hehe 04.04.07, 17:45 Polska co najwyzej jest kotem i to w dodatku slepawym. Odpowiedz Link Zgłoś