Dodaj do ulubionych

Czy prostytucja w Holandi to normalny zawod??

12.04.07, 11:29
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=60225760

Pewien Pan o nicku krzysieck uparcie twierdzi ze praca prostytutki w Holandi
nikogo nie dziwi, nie bulwersuje, to normalny zawod jak kazdy inny- krawcowa,
nauczycielka, pielegniarka.
Czy zyjacy tam moga mi to wytlumaczyc?
Klocimy sie z Krzysckiem zazarcie...
Obserwuj wątek
    • olejowy.bogacz Re: Czy prostytucja w Holandi to normalny zawod?? 12.04.07, 12:03
      Calkiem normalny i nie tylko w tym perwersyjnym kraju. Najstarszy zawod swiata
      poprostu. A szukasz szkoly? Nie mylisz w tym sporze prostytutki i k...wy?
      • najladniejsza_ze_wsi Re: Czy prostytucja w Holandi to normalny zawod?? 12.04.07, 12:12
        Najstarszy to dentysta.
    • starywiarus Otworem do klienta 12.04.07, 16:20
      Nie tylko w Holandii, dzieweczko. Na podstawie precedensowego wyroku unijnego trybunału w
      Luksemburgu jeszcze z 2001 roku, sprzed foirmalnej akcesji Polski do Unii, polska prostytutka może
      uzyskać pobyt stały i kartę pracy w dowolnym kraju Unii, w którym prostytucja jest legalna, niezależnie
      od tego, czy jego rynek pracy jest formalnie otwarty dla Polaków. Prostytutka jest bowiem
      samozatrudniona, a nie zatrudniona na podstawie umowy o pracę, i w zwiazku z tym nie dotyczą jej
      ograniczenia związane z otwarciem lub nieotwarciem rynku pracy dla Polaków.

www.warsawvoice.pl/archiwum.phtml/1831/
      Umyj zatem starannie swe narzędzie pracy, dzieweczko, zapakuj majtki na zmianę, i hajda!
      Europa przed tobą otworem, a ty otworem do klienta
      • najladniejsza_ze_wsi Re: Otworem do klienta 12.04.07, 21:16
        Sluchaj stary wiarusie, po stylu Twojego pisma, Twojego slangu, o ile wiesz co
        znaczy to slowo, bo juz starszej daty raczej jestes juz nie na topie od kilku
        dziesiecioleci wstecz, pouczanie bez efektu nawykiem komuny Cie prosze Pana
        usprawiedliwia- stwierdzam nawet ze nazwa co ja sobie przybrales bazuje na
        prawdzie o Twojej osobie, wiec mowie do Ciebie stary - odswiez swoje komorki i
        przeczytaj dokladnieo co chodzi - to ze w poszczegolnych krajach prostytucja
        jest legalna i prostytutkom naleza sie jakiekolwiek prawa - to zwykly fakt. Nie
        o tym ale byla mowa. Tu sie sprzeczamy z facetem, co sie nazwal krzysieck a
        zonka tego goscia jest prostytutka, co on uwaza za normalne , szuka akceptacji,
        chce zeby ludzie co slysza odpowiedz na pytanie o zawod jego zonki ze jest
        prstytutka odpowiadali, tak jakby byla krawcowa, albo pielegrniarka, albo
        nauczycielka- ciekawoscia, normalnoscia - a too fajnie, a ile zarabia, gdzie
        pracuje, szefa ma dobrego, duzo musi pracowac i tego typu pytania- na co wszyscy
        mu mowia zeby sie pukna w glowe, bo to niemoralne i glupie do petegi -a
        krzysieck przeciwnikow swojej teori wyzywa od nietolerancyjnych i chwali sobie
        taka wlasnie Holandie ze tam to by ludzie bez oburzenia sie wzieli fakt zawodu
        jego zony do siebie. Jeszcze cos Ci tlumaczyc? Przez Ciebie rozpisalam sie jak
        stara pinda. Juz na wstepie wywierasz na mnie zly wplyw.
        Dobre zlote rady podaj dalej komu trzeba, corce, sasiadce, rob jak uwazasz.

Europa juz mnie sie otworzyla starywiarus, teraz czas na swiat prosze pana.
        • piss.doff Re: Otworem do klienta 15.04.07, 07:20
          Glowna roznica miedzy pielegniarka a toba jest taka ze qrva musi zrobic miejsce
          nastepnej.
          • najladniejsza_ze_wsi Re: Otworem do klienta 15.04.07, 19:16
            Turlaj dropsa stary ochlapusie. Dymaj dziury jednym slowem
            • _czosnek_ Re: Otworem do klienta 16.04.07, 00:20
              W hameryce to ciebie bolki polonijnie moze i beda chcialy posuwac ale oprocz
              tego to lepiej bedzie zebys ryja za czesto nie otwierala.
      • robinhood101 Re: Otworem do klienta 15.04.07, 04:19
        Ty zdaje sie, stary wiarus masz za zone Japonke wiec nie powinienes zajmowac
        glosu w sprawie bialych pan. Niech one tam sobie zycie ukladaja, jak moga. Ty
        patrz aby azjatyckie zwierzatka nie opanowaly twojego domu.

• piss.doff Re: Otworem do klienta 15.04.07, 07:24
          ty, dobrze ze nie znasz mojej zony. Powiem ci w sekrecie, ze jest on bardzo
          przystojnym brunetem i pracuje na wyzszej uczelni a na obiad mielismy pare
          pekinczykow w sosie cebulowym z pierogami z serem. Na deser byly ogony tychze w
          galarecie porzeczkowej.
          • edytkus Re: Otworem do klienta 16.04.07, 01:38
            piss.doff napisał:

> ty, dobrze ze nie znasz mojej zony. Powiem ci w sekrecie, ze jest on bardzo
            > przystojnym brunetem

taaaa, chcialaby dusza do raju LOL
    • waldek.usa ..."Nazywam się Krzysiek "... 12.04.07, 21:42
      ...nie moglem sie powstrzymac, hehehe...
      na imie mam pawlak...

To nie temat na miare mentalnosci polskiej.
    • caesar_pl Re: Czy prostytucja w Holandi to normalny zawod?? 12.04.07, 23:31
      To znaczy ze w Polsce ku..s..stojace na kazdym skrzyzowaniu asfaltowki z droga lesna nie pracuja legalnie???No a co robia polscy policjanci??Acha...za darmo rucha....
      • donk Re: Czy prostytucja w Holandi to normalny zawod?? 17.04.07, 13:59
        Ty siem chyba z kosciola zerwales.
        Przeciez jak swiat swiatem policja zyla zawsze w zgodzie z coorwami. heheheh
        Spytaj siem ortaliona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka