Gość: VIP-1 Re: kto z Was glosuje w Referendum Unijnym ? IP: *.mt.sfl.net 25.05.03, 20:44 a jak mam glosowac jak paszportu nie mam? a wyrobic to choc bym sie zesral to nie zdaze przez te ich geniaslne ustawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ata Re: kto z Was glosuje w Referendum Unijnym ? IP: *.chameleon.dialup.pol.co.uk 25.05.03, 20:47 Tylko do 3 czerwca mozna sie rejestrowac. Koniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: kto z Was glosuje w Referendum Unijnym ? IP: *.mt.sfl.net 25.05.03, 21:45 to powiedz im zeby mi paszport dali do 3 czerwca przeciez te bandyty to specjalnie zrobili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ata Re: kto z Was glosuje w Referendum Unijnym ? IP: *.chameleon.dialup.pol.co.uk 25.05.03, 22:18 nieoi martw sie, zawsze jest nadzieja, zeak nie wyjdzie, to sfalszuja. to akurat potrafia, hihi Odpowiedz Link Zgłoś
bruno5 Re: kto z Was glosuje w Referendum Unijnym ? 26.05.03, 23:14 W ostatnich wyborach do sejmu na calym swiecie bralo udzial w glosowaniu 15 tys. Polakow .To malutka kropelka. Czas zmienic Konstytucje i pozbawic Polakow z zagranicy prawa glosu .Dzieki temu Polska zaosczedzi pare groszy. Jesli chodzi o paszport to tymczasowy wydaja w ciagu 4 tygodni , wiec to zadna przeszkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
brunotrzypiatki Re: kto z Was glosuje w Referendum Unijnym ? 27.05.03, 13:49 bruno5 napisał: > W ostatnich wyborach do sejmu na calym swiecie bralo udzial w glosowaniu 15 tys > . Polakow .To malutka kropelka. > Czas zmienic Konstytucje i pozbawic Polakow z zagranicy prawa glosu .Dzieki tem > u Polska zaosczedzi pare groszy. > Jesli chodzi o paszport to tymczasowy wydaja w ciagu 4 tygodni , wiec to zadna > przeszkoda. Zadna przeszkoda chyba dla wywloki jak ty. Mozliwosc udzialu w referendum przez Polonie ogloszono rowno 4 tygodnie PRZED uplywem terminu rejestracji. A prawo glosu-bardzo dobrze ze je mamy.Koszta mnie nie obchodza. Glosuje zdecydowanie NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
brunotszypiatki Re: kto z Was glosuje w Referendum Unijnym ? 27.05.03, 14:29 brunotrzypiatki napisa?: > bruno5 napisa?: > > > W ostatnich wyborach do sejmu na calym swiecie bralo udzial w glosowaniu 1 > 5 > tys > > . Polakow .To malutka kropelka. > > Czas zmienic Konstytucje i pozbawic Polakow z zagranicy prawa glosu .Dziek > i > tem > > u Polska zaosczedzi pare groszy. > > Jesli chodzi o paszport to tymczasowy wydaja w ciagu 4 tygodni , wiec to > zadna > > przeszkoda. > > Zadna przeszkoda chyba dla wywloki jak ty. > Mozliwosc udzialu w referendum przez Polonie ogloszono rowno 4 tygodnie PRZED > uplywem terminu rejestracji. > A prawo glosu-bardzo dobrze ze je mamy.Koszta mnie nie obchodza. > Glosuje zdecydowanie NIE. Dupku, przestan upijac sie Czarnym Jasiem, Tequila Patron, Metaxa i wszystkim co powyzej $ 100.00 za "ucho" oraz piwem Brooklyn Lager w Teddy's Bar & Grill w kazdy piatek. Odpowiedz Link Zgłoś
zlosliwe_bydle Wypjerdalaj z Kanady, dziadu-konfidencie-kwekaczu 27.05.03, 14:42 bruno5 napisał: > W ostatnich wyborach do sejmu na calym swiecie bralo udzial w glosowaniu 15 tys > . Polakow .To malutka kropelka. > Czas zmienic Konstytucje i pozbawic Polakow z zagranicy prawa glosu .Dzieki tem > u Polska zaosczedzi pare groszy. > Jesli chodzi o paszport to tymczasowy wydaja w ciagu 4 tygodni , wiec to zadna > przeszkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wot? Re: kto z Was glosuje w Referendum Unijnym ? nc IP: *.nsw.bigpond.net.au 27.05.03, 13:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Up Re: kto z Was glosuje w Referendum Unijnym ? nc IP: *.NYCMNY83.covad.net 27.05.03, 17:27 "Unia to czysciec, ktory byc moze mamy przezyc" Kto to powiedzial? Nagroda jest niebo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Up Re: kto z Was glosuje w Referendum Unijnym ? IP: *.NYCMNY83.covad.net 27.05.03, 17:49 www.pajacyk.pl/ Nastepne w przygotowaniu, ale wystartuja po referendum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: kto z Was glosuje w Referendum Unijnym ? IP: 99.99.99.* 27.05.03, 18:59 co was z kanady, usa czy australi interesuje wejscie do eu przeciez 90% z was i tak przyjezdza do europy srednio raz na 10 lat albo zadziej macie u siebie wiele wspanialych miejsc wiec spokojnie nich decyduja ci ktorzy sa w polsce Odpowiedz Link Zgłoś
bruno5 Re: kto z Was glosuje w Referendum Unijnym ? 28.05.03, 17:18 Ja biore udzial w kazdych wyborach od trzynastu lat taka mozliwosc mam dzieki polskiej konstytutcji .Jako czlowiek odpowiedzialny i znajacy Europe bede glosowal za wejsciem Polski do UE .Wynik referedum to jakies 80% 90 % za UE .Ciekawy jestem jakie miny beda mieli przeciwnicy Polski w UE po wygranym referendum ? Pozdrawiam oszolomow Radia Maryja i wszelka bande narodowo katolicka czeka Was wielka przegrana i fiasko Waszej propagandy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpieg bruno, ty raczej będziesz rznąc w tym czasie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.03, 10:53 jakąś ubogą laskę Odpowiedz Link Zgłoś
bruno5 Masa ludzi w konsulacie 01.06.03, 20:38 Bylem w piatek w konsulacie w Toronto .Wielu ludzi skalada lub odbiera gotowe paszporty .Jednemu facetowi wystawili paszport tymczasowy w 2 godziny .Atmosfera sfojska zawsze to czlowiek w starym domu i z rodakami. Rejstracja do referendum blyskawiczna bez kolejki.Do zobaczenia w piatek na glosowaniu , mozna tez glosowac w sobote. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_konsul Re: Masa ludzi w konsulacie 03.06.03, 17:40 bruno5 napisa?: > Bylem w piatek w konsulacie w Toronto .Wielu ludzi skalada lub odbiera gotowe p > aszporty .Jednemu facetowi > wystawili paszport tymczasowy w 2 godziny .Atmosfera sfojska zawsze to czlowiek > w starym domu i z rodakami. > Rejstracja do referendum blyskawiczna bez kolejki.Do zobaczenia w piatek na glo > sowaniu , mozna tez glosowac w > sobote. Bruno, jestes najlepszym agentem w grupie torontonskiej. Tak trzymac. Do zobaczenia na herbatce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: kto z Was glosuje w Referendum Unijnym ? IP: 62.190.198.* 03.06.03, 19:28 Ja mam paszport, ale nie glosuje. Uwazam. ze prawo do glosowania powinni miec tylko ci, ktorych to dotyczy - tzn. mieszkancy Polski. Ja sie do nich nie zaliczam. Odpowiedz Link Zgłoś
bruno5 Re: kto z Was glosuje w Referendum Unijnym ? 07.06.03, 17:52 Wczoraj skorzystalem z prawa glosu i odalem glos za UE.Tloku nie bylo bo byl to piatek i przed poludniem .Nigdy nic nie wiadomo moze sie wroci do Polski .Trzeba korzystac z prawa jakie daje Konstytucja RP . Odpowiedz Link Zgłoś
bruno5 Re: kto z Was glosuje w Referendum Unijnym ? 07.06.03, 17:58 Bylem glosowac w piatek .Korzystam z prawa jakie daje mi Konstytucja RP.Oczywiscie glosowalem za UE. Odpowiedz Link Zgłoś
bruno5 Re: kto z Was glosuje w Referendum Unijnym ? 08.06.03, 21:11 Bylem glosowac w piatek , mieli zarejstrowanych ponad 3000 ludzi .Tloku nie bylo .W ostatnich wyborach do Sejmu w Kanadzie bralo udzial ponad 5 000 tysiecy Polakow .Z wyborow na wybory frekwencja coraz mniejsza . Odpowiedz Link Zgłoś