Dodaj do ulubionych

kto z Was glosuje w Referendum Unijnym ?

25.05.03, 20:34
Obserwuj wątek
    • Gość: VIP-1 Re: kto z Was glosuje w Referendum Unijnym ? IP: *.mt.sfl.net 25.05.03, 20:44
      a jak mam glosowac jak paszportu nie mam?
      a wyrobic to choc bym sie zesral to nie zdaze przez te ich geniaslne ustawy.
    • Gość: ata Re: kto z Was glosuje w Referendum Unijnym ? IP: *.chameleon.dialup.pol.co.uk 25.05.03, 20:47
      Tylko do 3 czerwca mozna sie rejestrowac. Koniecznie.
      • Gość: VIP-1 Re: kto z Was glosuje w Referendum Unijnym ? IP: *.mt.sfl.net 25.05.03, 21:45
        to powiedz im zeby mi paszport dali do 3 czerwca
        przeciez te bandyty to specjalnie zrobili
        • Gość: ata Re: kto z Was glosuje w Referendum Unijnym ? IP: *.chameleon.dialup.pol.co.uk 25.05.03, 22:18
          nieoi martw sie, zawsze jest nadzieja, zeak nie wyjdzie, to sfalszuja. to
          akurat potrafia, hihi
          • bruno5 Re: kto z Was glosuje w Referendum Unijnym ? 26.05.03, 23:14
            W ostatnich wyborach do sejmu na calym swiecie bralo udzial w glosowaniu 15 tys. Polakow .To malutka kropelka.
            Czas zmienic Konstytucje i pozbawic Polakow z zagranicy prawa glosu .Dzieki temu Polska zaosczedzi pare groszy.
            Jesli chodzi o paszport to tymczasowy wydaja w ciagu 4 tygodni , wiec to zadna przeszkoda.
            • brunotrzypiatki Re: kto z Was glosuje w Referendum Unijnym ? 27.05.03, 13:49
              bruno5 napisał:

> W ostatnich wyborach do sejmu na calym swiecie bralo udzial w glosowaniu 15
              tys
              > . Polakow .To malutka kropelka.
              > Czas zmienic Konstytucje i pozbawic Polakow z zagranicy prawa glosu .Dzieki
              tem
              > u Polska zaosczedzi pare groszy.
              > Jesli chodzi o paszport to tymczasowy wydaja w ciagu 4 tygodni , wiec to
              zadna
              > przeszkoda.

Zadna przeszkoda chyba dla wywloki jak ty.
              Mozliwosc udzialu w referendum przez Polonie ogloszono rowno 4 tygodnie PRZED
              uplywem terminu rejestracji.
              A prawo glosu-bardzo dobrze ze je mamy.Koszta mnie nie obchodza.
              Glosuje zdecydowanie NIE.
              • brunotszypiatki Re: kto z Was glosuje w Referendum Unijnym ? 27.05.03, 14:29
                brunotrzypiatki napisa?:

> bruno5 napisa?:
                >
                > > W ostatnich wyborach do sejmu na calym swiecie bralo udzial w glosowaniu 1
                > 5
                > tys
                > > . Polakow .To malutka kropelka.
                > > Czas zmienic Konstytucje i pozbawic Polakow z zagranicy prawa glosu .Dziek
                > i
                > tem
                > > u Polska zaosczedzi pare groszy.
                > > Jesli chodzi o paszport to tymczasowy wydaja w ciagu 4 tygodni , wiec to
                > zadna
                > > przeszkoda.
                >
                > Zadna przeszkoda chyba dla wywloki jak ty.
                > Mozliwosc udzialu w referendum przez Polonie ogloszono rowno 4 tygodnie PRZED
                > uplywem terminu rejestracji.
                > A prawo glosu-bardzo dobrze ze je mamy.Koszta mnie nie obchodza.
                > Glosuje zdecydowanie NIE.

Dupku, przestan upijac sie Czarnym Jasiem, Tequila Patron, Metaxa i wszystkim co
                powyzej $ 100.00 za "ucho" oraz piwem Brooklyn Lager w Teddy's Bar & Grill w kazdy
                piatek.
            • zlosliwe_bydle Wypjerdalaj z Kanady, dziadu-konfidencie-kwekaczu 27.05.03, 14:42
              bruno5 napisał:

> W ostatnich wyborach do sejmu na calym swiecie bralo udzial w glosowaniu 15
              tys
              > . Polakow .To malutka kropelka.
              > Czas zmienic Konstytucje i pozbawic Polakow z zagranicy prawa glosu .Dzieki
              tem
              > u Polska zaosczedzi pare groszy.
              > Jesli chodzi o paszport to tymczasowy wydaja w ciagu 4 tygodni , wiec to
              zadna
              > przeszkoda.
    • Gość: Wot? Re: kto z Was glosuje w Referendum Unijnym ? nc IP: *.nsw.bigpond.net.au 27.05.03, 13:54
      • Gość: Up Re: kto z Was glosuje w Referendum Unijnym ? nc IP: *.NYCMNY83.covad.net 27.05.03, 17:27
        "Unia to czysciec, ktory byc moze mamy przezyc"

Kto to powiedzial? Nagroda jest niebo!
    • Gość: Up Re: kto z Was glosuje w Referendum Unijnym ? IP: *.NYCMNY83.covad.net 27.05.03, 17:49
      www.pajacyk.pl/
      Nastepne w przygotowaniu, ale wystartuja po referendum!
      • Gość: ola Re: kto z Was glosuje w Referendum Unijnym ? IP: 99.99.99.* 27.05.03, 18:59
        co was z kanady, usa czy australi interesuje wejscie do
        eu przeciez 90% z was i tak przyjezdza do europy
        srednio raz na 10 lat albo zadziej macie u siebie wiele
        wspanialych miejsc wiec spokojnie nich decyduja ci
        ktorzy sa w polsce
        • bruno5 Re: kto z Was glosuje w Referendum Unijnym ? 28.05.03, 17:18
          Ja biore udzial w kazdych wyborach od trzynastu lat taka mozliwosc mam dzieki polskiej konstytutcji .Jako czlowiek
          odpowiedzialny i znajacy Europe bede glosowal za wejsciem Polski do UE .Wynik referedum to jakies 80% 90 % za
          UE .Ciekawy jestem jakie miny beda mieli przeciwnicy Polski w UE po wygranym referendum ?
          Pozdrawiam oszolomow Radia Maryja i wszelka bande narodowo katolicka czeka Was wielka przegrana i fiasko
          Waszej propagandy.
    • Gość: szpieg bruno, ty raczej będziesz rznąc w tym czasie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.03, 10:53
      jakąś ubogą laskę
      • bruno5 Re: bruno, ty raczej będziesz rznąc w tym czasie. 30.05.03, 00:08
        up
        • bruno5 Masa ludzi w konsulacie 01.06.03, 20:38
          Bylem w piatek w konsulacie w Toronto .Wielu ludzi skalada lub odbiera gotowe paszporty .Jednemu facetowi
          wystawili paszport tymczasowy w 2 godziny .Atmosfera sfojska zawsze to czlowiek w starym domu i z rodakami.
          Rejstracja do referendum blyskawiczna bez kolejki.Do zobaczenia w piatek na glosowaniu , mozna tez glosowac w
          sobote.
          • bruno5 Re: Masa ludzi w konsulacie 01.06.03, 20:54
            up
          • pan_konsul Re: Masa ludzi w konsulacie 03.06.03, 17:40
            bruno5 napisa?:

> Bylem w piatek w konsulacie w Toronto .Wielu ludzi skalada lub odbiera gotowe p
            > aszporty .Jednemu facetowi
            > wystawili paszport tymczasowy w 2 godziny .Atmosfera sfojska zawsze to czlowiek
            > w starym domu i z rodakami.
            > Rejstracja do referendum blyskawiczna bez kolejki.Do zobaczenia w piatek na glo
            > sowaniu , mozna tez glosowac w
            > sobote.

Bruno, jestes najlepszym agentem w grupie torontonskiej. Tak trzymac. Do zobaczenia
            na herbatce.
    • bruno5 Re: kto z Was glosuje w Referendum Unijnym ? 03.06.03, 17:38
      up
    • Gość: paul Re: kto z Was glosuje w Referendum Unijnym ? IP: 62.190.198.* 03.06.03, 19:28
      Ja mam paszport, ale nie glosuje. Uwazam. ze prawo do glosowania powinni miec
      tylko ci, ktorych to dotyczy - tzn. mieszkancy Polski. Ja sie do nich nie
      zaliczam.
      • bruno5 Re: kto z Was glosuje w Referendum Unijnym ? 07.06.03, 17:52
        Wczoraj skorzystalem z prawa glosu i odalem glos za UE.Tloku nie bylo bo byl to piatek i przed poludniem .Nigdy
        nic nie wiadomo moze sie wroci do Polski .Trzeba korzystac z prawa jakie daje Konstytucja RP .
      • bruno5 Re: kto z Was glosuje w Referendum Unijnym ? 07.06.03, 17:58
        Bylem glosowac w piatek .Korzystam z prawa jakie daje mi Konstytucja RP.Oczywiscie glosowalem za UE.
      • bruno5 Re: kto z Was glosuje w Referendum Unijnym ? 08.06.03, 21:11
        Bylem glosowac w piatek , mieli zarejstrowanych ponad 3000 ludzi .Tloku nie bylo .W ostatnich wyborach do Sejmu w
        Kanadzie bralo udzial ponad 5 000 tysiecy Polakow .Z wyborow na wybory frekwencja coraz mniejsza .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka