polonus5 Re: Polonus zapraszaj mnie 07.05.07, 17:50 dostalem emal ale bez telefonu oczywiscie zaproszenie jest akualne moze przestaniesz pisac bzdury !!! Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa To sie nazywa "Nadau syndrom" 07.05.07, 19:32 polonus5 napisała: > dostalem emal ale bez telefonu oczywiscie zaproszenie jest akualne moze > przestaniesz pisac bzdury !!! ► w koncu moglby zrezygnowac z wakacji w Bulbonii i za w ten sposob zaoszczedzone pieniadze wybrac sie w odwiedziny... Odpowiedz Link Zgłoś
hi.moher "Nadau syndrom" to rozładowana komórka 07.05.07, 22:35 Chociaż masz rację ze skąpstwem nadau: Bo widzisz tak już jest w życiu, że tylko biedni nie patrzą na cenę i dlatego są biedni. Inne znane powszechnie elementy "nadau folklor" to a) pamiątkowy styropianowy kubek z tankstelle b) gastarbeiterka w enerdowie c) jajowaty łeb d) liczne marzenia o fabrykach e) Luizofobia Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: "Nadau syndrom" to rozładowana komórka 08.05.07, 02:48 hi.moher napisał: > Chociaż masz rację ze skąpstwem nadau: Bo widzisz tak już jest w życiu, że tylko biedni nie patrzą na cenę i dlatego są biedni. > > Inne znane powszechnie elementy "nadau folklor" to > a) pamiątkowy styropianowy kubek z tankstelle > b) gastarbeiterka w enerdowie > c) jajowaty łeb > d) liczne marzenia o fabrykach > e) Luizofobia Podczas spotkania z Nadau nie zauwazylam u niego zadnych objawow Luizofobii ani jajowatego lba. Moher, skad czerpiesz te informacje? Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie .¸¸><(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: "Nadau syndrom" to rozładowana komórka 08.05.07, 04:36 luiza-w-ogrodzie napisała: > Podczas spotkania z Nadau nie zauwazylam u niego zadnych objawow Luizofobii ani jajowatego lba. Moze ma kwadratowy? Albo jajowaty wewnatrz? Nie chcesz chyba powiedziec. ze w realu jest sympatycznym, zdrowo myslacym facetem. A jesli tak to czemu robi z siebie polglowka na tym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: "Nadau syndrom" to rozładowana komórka 08.05.07, 14:40 ratpole napisał: > realu jest sympatycznym, zdrowo myslacym facetem. A jesli tak to czemu robi z > siebie polglowka na tym forum? nie robi z siebie polglowka, polglowkiem po prostu jest Odpowiedz Link Zgłoś
hi.moher Myjąc łeb i jaja 09.05.07, 16:10 ratpole napisał: > Moze ma kwadratowy? Odpowiedz Link Zgłoś
hi.moher Jajowaty łeb nadau 08.05.07, 17:01 to taka hiperbola. Kapisz, czy mam ładować detalicznie? Odpowiedz Link Zgłoś
polonus5 Re: Polonus zapraszaj mnie 07.05.07, 17:58 bruno5 napisał: Polonus5 Ty do nich nie nalezysz wyrabiasz za skromna pensyjke.Musisz sie nisko kalaniac szefowi i liczysz na dziadowizne ktora kiedys moze dostaniesz.POLONUS jest dom do kupienia w Hamilton za 80 tys dolarow na ulicy Emerald nr 23. Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: Polonus zapraszaj mnie 07.05.07, 18:00 po takim czyms jeszcze go zapraszasz? Ja bym sie bal. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Polonus zapraszaj mnie 07.05.07, 18:04 piss.doff napisał: > po takim czyms jeszcze go zapraszasz? Ja bym sie bal. strach to nic przed sasiadami jaki wstyd jak z takim dziadem zobacza Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian plonus, nic lepszego do roboty nie masz 07.05.07, 18:03 tylko z tym brudasem sie licytowac? mnie to kolo jajek lata co mysli o mnie taki mineta, lub inny dziadyga w swym zawszonym lbie Odpowiedz Link Zgłoś
polonus5 Re: plonus, nic lepszego do roboty nie masz 07.05.07, 18:09 ontarian napisał: > tylko z tym brudasem sie licytowac? > mnie to kolo jajek lata co mysli o mnie > taki mineta, lub inny dziadyga w swym zawszonym lbie ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ chodzi mi o jedno zamkne mu raz na zawsze buzie na temat ze niczego w Kanadzie zesmy sie nie dorobili,zobaczy jaki mam dom jakie samochody i jak zyje - zaraz po tym nie bede z nim utrzymywal zadnych kontaktow !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: plonus, nic lepszego do roboty nie masz 07.05.07, 18:19 geby mu nie zamkniesz, bo to juz taki typ dobrze wie, ze niejeden sie tutaj dorobil a poniewaz zolc go zalewa, ze akurat nie on wiec przylazi tu i pisze os woich znajomych z gory zakladajac, ze my wszyscy na takim dnie zyjemy Odpowiedz Link Zgłoś
polonus5 Re: Polonus zapraszaj mnie 07.05.07, 18:17 Bruno tak jak pisalem wczesniej "wiem ze nie masz samochodu" zapewniam transport ! bruno5@gazeta.pl Chetnie skorzystam z zaproszenia pod warunkiem ze mnie odbierzesz z toronto i dostarczysz z powrotem. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Polonus zapraszaj mnie 07.05.07, 18:29 piwo darmowe z ktletem mu obiecaj to na lapach przymaszeruje Odpowiedz Link Zgłoś
chardonnay Re: Polonus zapraszaj mnie 07.05.07, 18:47 Wyslij mu tez buty bo rano jest jeszce zimno. Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: Polonus zapraszaj mnie 07.05.07, 21:18 Ja już to widzę. Bruniak podjedzie do Polonusa i będzie: Buzia, Łapa, Gożdzik, Klapa. Bruniak się w odświęte czarne garnitury się przyodzieję (z Armii Zbawienia nabyte wcześniej). Biała koszulka z krawatką, PingPong, czyli berbelucha w plastikowej oprawie. Na dodatek żeby ludzie na języki nie wzieli, to Bruniak zaopatrzy się w zagrychę. Będzie to wędzony boczek lub kiełbacha, z lokalnego sklepu. Zabawa na sto dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
harlista polonus.... 08.05.07, 01:45 polonus, nie przejmuj sie. Po kilku dniach wioslowania przejdzie mu ochota na wakacje w USA. A jezeli nawet nie to zawsze liczyc mozna na rekiny Odpowiedz Link Zgłoś
normalski1 Re: Polonus zapraszaj mnie 08.05.07, 13:13 polonus5 tak samo sie wymiga jak nadau przed luiza z ogrodu ,dom to moze on ma to nic takiego ale gdzie on byl przez te 30 lat ?nigdzie podczas gdy Bruno co rok spedza wakacje za oceanem , Odpowiedz Link Zgłoś
nadau Re: Polonus zapraszaj mnie 08.05.07, 13:23 normalski1 napisał: > polonus5 tak samo sie wymiga jak nadau przed luiza z ogrodu ,dom to moze on ma > to nic takiego ale gdzie on byl przez te 30 lat ?nigdzie podczas gdy Bruno co > rok spedza wakacje za oceanem , --------------- Sprecyzuj, proszę co rozumiesz pod pojęciem "wymigać" się. Odpowiedz Link Zgłoś
normalski1 Re: Polonus zapraszaj mnie 08.05.07, 13:44 wymigac sie mam na mysli ze nie doszlo do spotkania z Luiza !Doszlo ???? Odpowiedz Link Zgłoś
nadau Re: Polonus zapraszaj mnie 08.05.07, 13:59 Było uważać. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=61963854&a=61989698 Odpowiedz Link Zgłoś
normalski1 Re: Polonus zapraszaj mnie 08.05.07, 14:07 luiza za stara na randki ! Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Polonus zapraszaj mnie 08.05.07, 14:21 jak to spiewa 60-letnia Kora..."Mam ciało śmiałe i gorące"... Odpowiedz Link Zgłoś
normalski1 Re: Polonus zapraszaj mnie 08.05.07, 14:28 włos siwieje dupa szaleje ! Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: Polonus zapraszaj mnie 08.05.07, 14:29 ee, nie przesadzaj jak tylko nie ucieka z randki na poczatku i nie jest ubrana w czarna skore juz jest spoko Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Panowie, nie goraczkujcie sie 09.05.07, 02:40 Panowie, nie goraczkujcie sie, przypominam, ze tematem watku jest prosba Bruna o zaproszenie przez Polonusa. Prosze sie skupic, nie myslec o czarnych skorach, tylko trzymac sie tematu: "Polonus zapraszaj mnie" :oP Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie .¸¸><(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link Zgłoś
polonus5 he,he,he szukam sponsora !!! 09.05.07, 03:13 na to "zapraszanie" szukam sponsora ..... Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: he,he,he szukam sponsora !!! 09.05.07, 03:30 Jak to szukasz sponsora? Przeciez miales sponsorowac Brunona? Odpowiedz Link Zgłoś
polonus5 Re: he,he,he szukam sponsora !!! 09.05.07, 03:36 luiza-w-ogrodzie napisała: Jak to szukasz sponsora? Przeciez miales sponsorowac Brunona? ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Luzia Ty chyba zartujesz Jedo sponsoruje Rzad Kanady od lat - ja zapewniam mu transport z i do Toronto -))) Odpowiedz Link Zgłoś
normalski1 Re: he,he,he szukam sponsora !!! 09.05.07, 12:48 ty polonus5 bys wolal umarłemu z ucha wypic niz stracic centa na kogos !! Odpowiedz Link Zgłoś