Dodaj do ulubionych

Za 3 tygodnie wakacje w Polsce

25.05.07, 17:35
Rozpoczynam 17 czerwca.W planiw same atrakcje.Morze ,Mazury i Tatry.Zycze
owocnej pracy.
Obserwuj wątek
    • ontarian Re: Za 3 tygodnie wakacje w Polsce 25.05.07, 17:53
      powiedz japowi gdzie z ta dykta bedziesz chodzil
      to moze razem sobie polazicie
    • piss.doff Re: Za 3 tygodnie wakacje w Polsce 25.05.07, 19:17
      zyc nie umierac, szczesciarz z ciebie. Ile tam myslisz wytrzymasz?
      • chardonnay11 Re: Za 3 tygodnie wakacje w Polsce 25.05.07, 21:37
        a ile mozna wytrzymac bez jedzenia? Moze i wyciagnie ze trzy tygodnie.
        • burgerking1 Re: Za 3 tygodnie wakacje w Polsce 25.05.07, 22:10
          Bruner !! bedziesz trzymal sie za kieszen jesli chcesz naprawde uzyc w
          Polsce ,wszystko drogie jak cholera !! i ceny rosna non - stop !!,nie ma
          roznicy duzej miedzy cenami w Canadzie a Polsce ,na dwa tygodnie musisz
          szykowac najmniej 2 - 3000 $$$ ,chyba ze chcesz siedziec u rodziny na
          tzw. "krzywy ryj" i chlipac cienkie zupki z kotla , opowiadac pier..doly
          swej ciotce siedzac na balkonie w bloku.
    • polonus5 Re: Za 3 tygodnie wakacje w Polsce 26.05.07, 02:12
      bruno5 napisał:

Zycze owocnej pracy.
      ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

bruno Ty ciagle swoje !!
      wyglada na to ze tylko Ty masz wakacje he,he,he
      juz kiedys pisalem ze mam 6 tygodni platenego urlopu - w tym roku juz bylismy
      tydzien - na Arubie - tydzien spedzimy w Panamie , tydzien w Vancouver i
      tydzien u syna w Nasville US, pozostale 2 tygodnie zostawiamy bo bedziemy mieli
      goscia z Polski !!!
      • burgerking1 Re: Za 3 tygodnie wakacje w Polsce 26.05.07, 04:15
        Bruner ,mysli ze jak on jedzie do Polski na "krzywy ryj" to dla niego to
        jest raj na ziemi !!!,bo nie stac go na zadne inne wakacje w USa, Canadzie
        czy Karaibach !!
      • norma_baker Poverito! zycze mocnych nerwow 26.05.07, 05:26
        podczas pobytu goscia, bo gosc na pewno podsumuje cie na niekorzysc, taka to
        juz charakterystyka gosci z Polski. Ja niechetnie ogladam gosci z Polski, bo
        bywaja tak upierdliwi i absorbujacy, ze tez musze wykorzystywac na nich urlop.
    • normalski1 Re: Za 3 tygodnie wakacje w Polsce 26.05.07, 07:10
      polonus ty masz wtedy wakacje kiedy jest Chinski festiwal w Toronto ,wtedy sie
      najesz ryżu do syta dla ciebie polskie wakacje to tylko na komputerze dziadu !
      • polonus5 Re: Za 3 tygodnie wakacje w Polsce 26.05.07, 13:42
        normalski1 napisał:

> polonus ty masz wtedy wakacje kiedy jest Chinski festiwal w Toronto ,wtedy sie
        > najesz ryżu do syta dla ciebie polskie wakacje to tylko na komputerze dziadu !
        ==================================================================================

myslalem ze masz troszke wiecej rozumu ale sie mylilem szkoda mi Ciebie !!!

tradycyjnie pozdrawiam -smile))

ps. wyjazdy do Polski dawno przestaly mnie "podniecac" to tak dla Twojej
        wiadomosc !!
    • donk Ja tez jadem na urlop. 26.05.07, 17:39
      heheheh
      Ale nie do Polandu. heheheh

A ortalion ma pilnowac parkingu, bo jak auto zginie to po wyplacie. heheheh
      • burgerking1 Re: Ja tez jadem na urlop. 26.05.07, 17:46
        ja tez jade,ale nie do Polszy !! chlac gorzale !,tylko do Maryland !!,piekne
        plaze ,czyste powietrze ,ladny mikroklimat !,pelny odpoczynek ! - relax !
        • bruno5 Jade forsy nie liczac 26.05.07, 19:29
          Na dzien w Polsce przeznaczam 200 zl mysle ze to spokojnie wystarczy.Nie bedzie
          fajerwerkow ale bedzie dobrze i dostatnio.
          • jot-23 Re: Jade forsy nie liczac 26.05.07, 19:38
            minetnik, ja rozumiem ze do szkol cie tato nie poslal, bo i po co,
            ale "przeznaczanie 200 zl dziennie" jest jak najbardziej "liczeniem"
            • unaswameryce Polonus!!! 26.05.07, 21:14
              juz kiedys pisalem ze mam 6 tygodni platenego urlopu - w tym roku juz bylismy
              tydzien - na Arubie - tydzien spedzimy w Panamie , tydzien w Vancouver i
              tydzien u syna w Nasville US, pozostale 2 tygodnie zostawiamy bo bedziemy mieli
              goscia z Polski !!!

to TY jeszcze pracujesz???
              Ja myslalem ze ty to juz masz ze 103 lata i dawno na emeryturze, Chryste Panie Ty to musisz miec niesamowita robote ze mozesz non stop na tym forum przesiadywac i robic ten codzienny przeglad prasy!
              • polonus5 Re: Polonus!!! 26.05.07, 23:01
                unaswameryce napisał:

Ty to musisz miec niesamowita robote ze mozesz non stop na tym forum
                przesiadywac i robic ten codzienny przeglad prasy!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

jak sie w Kanadzie przez 30 lat przy azbescie lub na dachach robi to sie
                wlasnie tyle czasu w pracy ma !!!!

• unaswameryce Re: Polonus!!! 26.05.07, 23:24
                  polonus Ty m i tu nie o azbescie tylko lepiej o styropianie napisz he he ;o)
    • marsupilami25 Re: Za 3 tygodnie wakacje w Polsce 26.05.07, 22:44
      Wakacje w Polsce, to dla Was przejaw chorobliwego skąpstwa ( czyli przyznanie,
      że jest się ostatnim dziadem, łajzą i robolem od łopaty granatem urwanym ) czy
      brak wstydu, ( taka odmiana obleśnego ekshibicjonizmu ) że jest się Polakiem ?
      Pytam z ciekawości, bez jadu.
      Co Wam przeszkadza, że bruno5 pożre bigosu, wypije ze szwagrem kielonka i poleży
      sobie nad morzem ? A niech ma !
      • piss.doff Re: Za 3 tygodnie wakacje w Polsce 27.05.07, 00:03
        nie che zeby sie buno rozpil tak jak ja is tal sie ciezarem dla Polski tak jak
        ja stalem sie ciezarem dla USA. Jeszcze jeden galon bulbona i znowu noc.
        • burgerking1 Re: Za 3 tygodnie wakacje w Polsce 27.05.07, 21:23
          Bruner mieszka w Kanadzie a nie w USA , bo tylko w Kanadzie latwo idzie
          naciagac swiadczenia socjalne zeby pobierac rente inwalidzka !! bedac
          [praktycznie zdrowym jak byk !!! a do tego sprzedaje przemycana podlej
          jakosci gorzale oraz papierosy i tak zyje od butelki do butelki, i
          jedynym jego "szczesciem " jest to ze moze poleciec sobie do Polski i
          polezec nad brudnym Baltykiem i pochlac gorzaly z kumplami co nosza
          tablice z dykty z reklamami zeby zarobic na zycie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka