bruno5 25.05.07, 17:35 Rozpoczynam 17 czerwca.W planiw same atrakcje.Morze ,Mazury i Tatry.Zycze owocnej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ontarian Re: Za 3 tygodnie wakacje w Polsce 25.05.07, 17:53 powiedz japowi gdzie z ta dykta bedziesz chodzil to moze razem sobie polazicie Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: Za 3 tygodnie wakacje w Polsce 25.05.07, 19:17 zyc nie umierac, szczesciarz z ciebie. Ile tam myslisz wytrzymasz? Odpowiedz Link Zgłoś
chardonnay11 Re: Za 3 tygodnie wakacje w Polsce 25.05.07, 21:37 a ile mozna wytrzymac bez jedzenia? Moze i wyciagnie ze trzy tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
burgerking1 Re: Za 3 tygodnie wakacje w Polsce 25.05.07, 22:10 Bruner !! bedziesz trzymal sie za kieszen jesli chcesz naprawde uzyc w Polsce ,wszystko drogie jak cholera !! i ceny rosna non - stop !!,nie ma roznicy duzej miedzy cenami w Canadzie a Polsce ,na dwa tygodnie musisz szykowac najmniej 2 - 3000 $$$ ,chyba ze chcesz siedziec u rodziny na tzw. "krzywy ryj" i chlipac cienkie zupki z kotla , opowiadac pier..doly swej ciotce siedzac na balkonie w bloku. Odpowiedz Link Zgłoś
polonus5 Re: Za 3 tygodnie wakacje w Polsce 26.05.07, 02:12 bruno5 napisał: Zycze owocnej pracy. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ bruno Ty ciagle swoje !! wyglada na to ze tylko Ty masz wakacje he,he,he juz kiedys pisalem ze mam 6 tygodni platenego urlopu - w tym roku juz bylismy tydzien - na Arubie - tydzien spedzimy w Panamie , tydzien w Vancouver i tydzien u syna w Nasville US, pozostale 2 tygodnie zostawiamy bo bedziemy mieli goscia z Polski !!! Odpowiedz Link Zgłoś
burgerking1 Re: Za 3 tygodnie wakacje w Polsce 26.05.07, 04:15 Bruner ,mysli ze jak on jedzie do Polski na "krzywy ryj" to dla niego to jest raj na ziemi !!!,bo nie stac go na zadne inne wakacje w USa, Canadzie czy Karaibach !! Odpowiedz Link Zgłoś
norma_baker Poverito! zycze mocnych nerwow 26.05.07, 05:26 podczas pobytu goscia, bo gosc na pewno podsumuje cie na niekorzysc, taka to juz charakterystyka gosci z Polski. Ja niechetnie ogladam gosci z Polski, bo bywaja tak upierdliwi i absorbujacy, ze tez musze wykorzystywac na nich urlop. Odpowiedz Link Zgłoś
normalski1 Re: Za 3 tygodnie wakacje w Polsce 26.05.07, 07:10 polonus ty masz wtedy wakacje kiedy jest Chinski festiwal w Toronto ,wtedy sie najesz ryżu do syta dla ciebie polskie wakacje to tylko na komputerze dziadu ! Odpowiedz Link Zgłoś
polonus5 Re: Za 3 tygodnie wakacje w Polsce 26.05.07, 13:42 normalski1 napisał: > polonus ty masz wtedy wakacje kiedy jest Chinski festiwal w Toronto ,wtedy sie > najesz ryżu do syta dla ciebie polskie wakacje to tylko na komputerze dziadu ! ================================================================================== myslalem ze masz troszke wiecej rozumu ale sie mylilem szkoda mi Ciebie !!! tradycyjnie pozdrawiam -)) ps. wyjazdy do Polski dawno przestaly mnie "podniecac" to tak dla Twojej wiadomosc !! Odpowiedz Link Zgłoś
donk Ja tez jadem na urlop. 26.05.07, 17:39 heheheh Ale nie do Polandu. heheheh A ortalion ma pilnowac parkingu, bo jak auto zginie to po wyplacie. heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
burgerking1 Re: Ja tez jadem na urlop. 26.05.07, 17:46 ja tez jade,ale nie do Polszy !! chlac gorzale !,tylko do Maryland !!,piekne plaze ,czyste powietrze ,ladny mikroklimat !,pelny odpoczynek ! - relax ! Odpowiedz Link Zgłoś
bruno5 Jade forsy nie liczac 26.05.07, 19:29 Na dzien w Polsce przeznaczam 200 zl mysle ze to spokojnie wystarczy.Nie bedzie fajerwerkow ale bedzie dobrze i dostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Jade forsy nie liczac 26.05.07, 19:38 minetnik, ja rozumiem ze do szkol cie tato nie poslal, bo i po co, ale "przeznaczanie 200 zl dziennie" jest jak najbardziej "liczeniem" Odpowiedz Link Zgłoś
unaswameryce Polonus!!! 26.05.07, 21:14 juz kiedys pisalem ze mam 6 tygodni platenego urlopu - w tym roku juz bylismy tydzien - na Arubie - tydzien spedzimy w Panamie , tydzien w Vancouver i tydzien u syna w Nasville US, pozostale 2 tygodnie zostawiamy bo bedziemy mieli goscia z Polski !!! to TY jeszcze pracujesz??? Ja myslalem ze ty to juz masz ze 103 lata i dawno na emeryturze, Chryste Panie Ty to musisz miec niesamowita robote ze mozesz non stop na tym forum przesiadywac i robic ten codzienny przeglad prasy! Odpowiedz Link Zgłoś
polonus5 Re: Polonus!!! 26.05.07, 23:01 unaswameryce napisał: Ty to musisz miec niesamowita robote ze mozesz non stop na tym forum przesiadywac i robic ten codzienny przeglad prasy! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ jak sie w Kanadzie przez 30 lat przy azbescie lub na dachach robi to sie wlasnie tyle czasu w pracy ma !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
unaswameryce Re: Polonus!!! 26.05.07, 23:24 polonus Ty m i tu nie o azbescie tylko lepiej o styropianie napisz he he ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
marsupilami25 Re: Za 3 tygodnie wakacje w Polsce 26.05.07, 22:44 Wakacje w Polsce, to dla Was przejaw chorobliwego skąpstwa ( czyli przyznanie, że jest się ostatnim dziadem, łajzą i robolem od łopaty granatem urwanym ) czy brak wstydu, ( taka odmiana obleśnego ekshibicjonizmu ) że jest się Polakiem ? Pytam z ciekawości, bez jadu. Co Wam przeszkadza, że bruno5 pożre bigosu, wypije ze szwagrem kielonka i poleży sobie nad morzem ? A niech ma ! Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: Za 3 tygodnie wakacje w Polsce 27.05.07, 00:03 nie che zeby sie buno rozpil tak jak ja is tal sie ciezarem dla Polski tak jak ja stalem sie ciezarem dla USA. Jeszcze jeden galon bulbona i znowu noc. Odpowiedz Link Zgłoś
burgerking1 Re: Za 3 tygodnie wakacje w Polsce 27.05.07, 21:23 Bruner mieszka w Kanadzie a nie w USA , bo tylko w Kanadzie latwo idzie naciagac swiadczenia socjalne zeby pobierac rente inwalidzka !! bedac [praktycznie zdrowym jak byk !!! a do tego sprzedaje przemycana podlej jakosci gorzale oraz papierosy i tak zyje od butelki do butelki, i jedynym jego "szczesciem " jest to ze moze poleciec sobie do Polski i polezec nad brudnym Baltykiem i pochlac gorzaly z kumplami co nosza tablice z dykty z reklamami zeby zarobic na zycie. Odpowiedz Link Zgłoś