Dodaj do ulubionych

Niagara Falls i mity

27.05.07, 06:12
Zabralem zonke do Niagara Falls, bo mielismy 25 rocznice slubu, niby taki
drugi honeymoon. Super hotel, super zarcie( no niekoniecznie do konca) no i
ten wodospad.

Sluchajcie nigdy jeszcze tak paskudnie sie nie czulem. Za duzo tej wody
dookola, za duzy szum. Po 2 dniach mialem tego serdecznie dosyc. Nie musze
chyba mowic, ze caly pobyt tam kreci sie wokol wodospadu. a to statkiem sie
podplywa i oglada wode, dzieki temu zostaje sie kompletnie zmoczonym mimo
gownianych pelerynek. A to podchodzi sie blizej do wody i oglada sie ja
przez specjalna lupe. Cholera nigdy jeszcze w zyciu nie naogladalem sie tyle
wody.

Staralem sie szukac suchych atrakcji ale zawsze konczylo sie na mokrych.
Nigdy jeszcze sie tak nie wykonczylem nic nie robiac.
Zonaka wypoczela i rozkwitla a ja kompletnie spicznialem. Co za paskudne
miejsce to Niagara Falls.
Obserwuj wątek
    • fan.club Sporo ludzi przyzwyczaiło się do wody... 27.05.07, 08:44
      poprzez codzienny prysznic. No, ale u ciebie już za późno na tą metodę.

Pojechał do Niagary i dziwi się, że woda leci...
    • polonus5 Re: Niagara Falls i mity 27.05.07, 17:10
      images.google.ca/images?q=niagara+falls+canada+photo&hl=en&client=firefox-a&channel=s&rls=org.mozilla:en-US:official&hs=jQz&um=1&sa=X&oi=images&ct=title
    • mlody774 Re: Niagara Falls i mity 27.05.07, 17:20
      Trzeba bylo sobie "podarowac" ten statek i w zamian pujsc na strone kanadyjska
      i nacieszyc oczy z jakiej parkowej lawki, przy pomocy wlasnej lornetki.
    • piss.doff Re: Niagara Falls i mity 27.05.07, 17:28
      bylem raz tam i ogladalem z daleka. Na statek sie nie dopchalem bo widzialem
      tlumy juz zlane woda. Niedaleko jest tam jakis fajny camping ktory mile
      wspominam. Nicola Tesla postawil tam swoja turbine. Ciekawe czy jest tam jakies
      jego muzeum.
      • unaswameryce Re: Niagara Falls i mity 27.05.07, 18:41
        A ja polecam wszystkim najpiekniejsze wodospady swiata na granicy Brazylii Argentyny Paragwayu - Iguasu naprawde warto pojechac jedno z najpiekniejszych miejsc jakie w zyciu widzialem. Najwyzszy wodospdad swiata Angel w Wenezueli wypada przy tym marniutko.
        • piss.doff Re: Niagara Falls i mity 28.05.07, 01:13
          Jak byle w Sao Paulo o podczas przerwy w lokalnej fabryce, musialem przejsc
          wzdluz niskiego murku na ktorym siedzialy robotnice z tej fabyki. Przysiegam,
          ze malo nie umarlem z wraznia: 50m kobietek a co jedna to piekniejsza od
          drugiej. Jak zobaczyly ze sie czerwienie o zaczel;y jeszcze bardziej
          prowokacyjnie siadac i rozchylac wdzieki. Po 50 metrow nie bylem zdolny do
          pracy. Same miss swiata!!!!!!!!!!!! A podobno w Rio de Janeiro to jeszcze
          lepsze sa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • unaswameryce Re: Niagara Falls i mity 28.05.07, 01:20
            pissdoff najladniejsze sa w salvador (to miasto jest stolica stanu bahia)znaczy ianczej na poludniu w sao paulo masz bardziej europejski typ urody sa np. miasta takie jak florianopolis czy blumenau gdzie mieszka bardzo duzo potomek niemcow czyli niebieskookie blond brazylijki ( dziewczyna o nazwisku mengele blondyna prowadzi w tv program dla przedszkolakow)w rio natomiast spotkasz kupe dziewczyn ktore nie wiedza co zrobic z pieniedzmi i dlatego wygladaja jak gwiazdy filmowe a we wspomnianym salvadorze spotkasz mieszanke wszystkiego dlatego to jest takie zajebiste miasto.
            Ale moim skromnym zdaniem najpiekniejsze kobiety swiata to kolumbijki mniam mniam!
            • norma_baker Re: Niagara Falls i mity 28.05.07, 05:06
              Unaswameryce, nie wiem jak Ty ale ja jestem dosc wysoki gosc a te poludniowe
              amerykanki to przewaznie kurduple i czegos wydaja mi sie dosc oblesne.

Kiedy bylem kawalerem bywalem tu i tam i jakos nie bardzo moge sypiac z tymi
              kolorowymi. Pachna inaczej i ich zapach mi nie pasuje. Maja tez przedziwna
              konsystencje ciala jak rzadkie ciasto, tez mi to nie pasuje. A pewnego razu
              pewna Kolumbijka bawila sie moim ptaszkiem tak zaciecie, ze myslalem, ze go
              sobie wezmie na zawsze. Od tej pory nie uzyczam ptaszka zadnej pani za
              wyjatkiem malzonki.

Jestem zreszta od urodzenia amatorem blondynek, naturalnych. I taka mam zone i
              dobrze mi z tym. Z kolorowymi, chocby nie wiem jak wygladaly nie staje mi. A
              moze to starosc.

• edytkus Re: Niagara Falls i mity 28.05.07, 18:26
                norma_baker napisał:

> Jestem zreszta od urodzenia amatorem blondynek, naturalnych. I taka mam zone i
                > dobrze mi z tym.

ale wiesz ze MM nie byla "naturalna"?
                • mlody774 Re: Niagara Falls i mity 28.05.07, 18:36
                  A czy MM byla ladna?
                  • edytkus Re: Niagara Falls i mity 28.05.07, 23:55

czasem byla a czasem nie
                    • mlody774 Re: Niagara Falls i mity 29.05.07, 01:13
                      Ja mialem na mysli, ze choc nie byla blondynka dla KOGOS byla ladna i pewnie
                      najwazniejsza na calym swiwecie(szkoda, ze zginela). Jakos tak jest, ze
                      podobaja nam sie osobe, ktore sa nam samym podobne. Wysoki bondyn lubi wysoke
                      blondynki lub szczuply czarny lubi szczuple czarne. Kazda rasa ma swoje zalety.
                      Problem powstaje jak te rasy ludzkie zaczynamy mieszac zgodnie z planem
                      przedstawicieli nowego porzadku swiatowego. Chodzi im oczywiscie o zniszczenie
                      bialej rasy, bo ta uznali za najbardziej niezalezna od ich wplywow i stawiajaca
                      im najwiekrza opozycje. Z tad w media slyszymy na okraglo jaki to "glupi" jest
                      bialy facet i blondynka. Natomiast za podobne slowa o innej rasie, wylatuje sie
                      z pracy.
    • staraistota Re: Niagara Falls i mity 27.05.07, 21:01
      robinhood101 napisał:

> Za duzo tej wody dookola, za duzy szum.

>>>> Duzo wody ogladaly nasze prababki , po wybudowaniu elektrowni okolo 75%
      idzie na jej zasilanie , reszte podziwiaja turysci jako wodospady .

• jot-23 co tu dokladnie mialo byc tym "mitem"? 27.05.07, 23:05
      bo nie widze nic oprocz twojego biadolenia o tym ze znudzilo ci sie po dwoch
      dniach ogladac 1 wodospad.
      • piss.doff Re: co tu dokladnie mialo byc tym "mitem"? 28.05.07, 01:15
        czas podsumowan. Zona sie uczieszyla nowa mlodoscia i romantyzmem a robin jako
        realista pomyslal swoje. Przepraszam za chamstwo.
        • unaswameryce Re: co tu dokladnie mialo byc tym "mitem"? 28.05.07, 01:21
          piss.doff napisał:

> czas podsumowan. Zona sie uczieszyla nowa mlodoscia i romantyzmem a robin jako
          > realista pomyslal swoje. Przepraszam za chamstwo.

;o)
        • jot-23 Re: co tu dokladnie mialo byc tym "mitem"? 28.05.07, 02:36
          znajac historie "robina" (nie zna nawet imion czlonkow swojej zalogi, wiec mam
          pewne podejrzenia czy to faktycznie on) i "kasi strzykawki" - to poza tym ze
          jak mowi jest juz staruchem, nie mozna zbyt wierzyc w jakikolwiek inny element
          jego historyjki wlaczajac niagare, zone i "ekskluzywny hotel"
          • piss.doff Re: co tu dokladnie mialo byc tym "mitem"? 28.05.07, 03:19
            no to masz ubaw czytajac moje posty/
        • staraistota Re: co tu dokladnie mialo byc tym "mitem"? 28.05.07, 02:47
          piss.doff napisał:

> czas podsumowan. Zona sie uczieszyla nowa mlodoscia i romantyzmem a robin
          > jako realista pomyslal swoje.

>>>> tinyurl.com/ys324e ????
          • piss.doff Re: co tu dokladnie mialo byc tym "mitem"? 28.05.07, 03:21
            stary, teraz to tylko spanish fly, ktora kupuje na kilogramy u meksyka w
            bejsmencie na dole.
    • flipflap Re: Niagara Falls i mity 28.05.07, 02:51
      Czytam to i czytam jeszcze raz, i nie chcę brzmiec niegrzecznie ale do coorvy
      neendzy nie zrozumię, dlaczego na 25-tą rocznicę ślubu, nie zabrałeś swojej
      "lepszej" połowy gdzie indziej np do Las Vegas.
      W dobie wszechobecnej internetowej informacji powinieneś się zorientowac że w
      Niagra Falls nie ma nic ciekawego. Można wyskoczyc do CA. Niedaleko jest
      świątynia Fatimska i wsio.
      Jeden dzień na wszystko wystarczy. Jak ktoś chce to zajedzie do indiańskiego
      rezerwatu po wódę i cybuchy.
      Swojego czasu w Mall-u podawali najepsze Bufflo Wings. To też się zmieniło.
      Z resztą się zgadzam
      • kan_z_oz Re: Niagara Falls i mity 28.05.07, 03:28
        Myślałam, że drugi 'honeymoon' to seks od rana do wieczora w tym hotelu, a
        Niagarę to tylko przez okno ogladać będziecie?

Wybierz się na trzeci.

Pozdrawiam
        Kan
      • ontarian Re: Niagara Falls i mity 28.05.07, 18:40
        flipflap napisał:

> Czytam to i czytam jeszcze raz, i nie chcę brzmiec niegrzecznie ale do coorvy
        > neendzy nie zrozumię, dlaczego na 25-tą rocznicę ślubu, nie zabrałeś swojej
        > "lepszej" połowy gdzie indziej np do Las Vegas.
        moze chcial ja wrzucic do tego wodospadu
        ale nie udalo sie i dlatego taki wqrviony
    • edytkus Re: Niagara Falls i mity 28.05.07, 18:30
      robinhood101 napisał:

> Niagara Falls, Super hotel,

o to chyba gdzies po stronie kanadyjskiej sie zatrzymaliscie?
      • jot-23 Re: Niagara Falls i mity 28.05.07, 18:43
        > o to chyba gdzies po stronie kanadyjskiej sie zatrzymaliscie?

nie, chodzilo mu o super, super 8

www.niagarafallssuper8.com/
        • chardonnay11 Re: Niagara Falls i mity 28.05.07, 19:17
          hahaha ...Niagara Falls to fajne miasteczko i ma duuuzo atrakcji.Amerykanska
          strona wyglada jak Lomza w 1945 roku.Tragedia.No ale lata niskolatajacego looni
          juz minely ( wszyscy olewali marykanska strone) wiec teraz moze druga strona
          zacznie wygladac lepiej ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka