Zwidy i omamy kolegi V.
Hehe , Viper

) teraz juz nawe jakis szyderca = yaponiec? Czemuz to, mily?
Bo zdemaskowal cie jako osobnika niezyt bystrego? haha, to dziecinnie latwe zadanie, kazdy to potrafi.
Teraz wszedzie widzisz "yaponca" biedaku, co? Widze , ze niezle ci dopieklem piszac regularnie ne tym Forum. Szkoda tylko, ze jak podniesiesz swa watla raczke na mnie i ja ci zadam kopa w 4 litery to juz pozniej (jak zawsze zreszta) znikasz jak zbity pies. A moze to dobrze? Sporo mowi to o tobie maly.
Tobie sie, biedaku, wydaje ze jak ktos mysli podobnie jak yaponczyk, to musi zaraz byc yaponczyk. A tymczasem, "widzisz Viper", coraz wiecej osob zaczyna sobie zdawac sprawe z tego ze powoli nadchodzi CZAS EUROPY, w tym takze Polski i kto jeszcze na sily, energie, troche kasy i chce przezyc cos ciekawego to jedzie tam gdzie cos sie dzieje, a nie czeka na to by zlozyc gnaty na jakiejs dusznej Florydzie czy SC.
Popatrz sobie na tych tutaj ( e, tam i tak niewiele zobaczysz

jak to sie przekonuje sami po raz 100000 ze im dobrze w USA, ze w Polsce syf, ze dobrze zrobili ze wyjechali etc.
Sami juz nie wierza w to, co pisza, prawda? I ty sam nie wierzysz w to co w kolko od nowa wypisujesz biedaku.
Zas te basnie kolejne, ze jakas ziemie kupiles to juz naprawde kompletna zenada. pare osob tu wie na tym forum ze to byl wlasnie sposob w jaki ja sie dorobilem niezlej kasy, a teraz ty probujesz nam tu konfabulowac ze i ty to zrobiles

Facet, ja sie na tym znam i nie wlaz w ten temat, bo cie po raz sety w kilka minut ponownie osmiesze jak male dziecko

)