Gość: Tamara IP: 209.246.62.* 07.12.01, 19:01 Pomagamy polskim studentom z USA pogodzic ich prace z nauka. Odwiedz nasza website www.korepetycje.com Tamara, www.korepetycje.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gadula Re: Prace dla Polonii z USA IP: *.ym1.on.wave.home.com 07.12.01, 20:50 Banda debili.Ot poloczki wymyslily szwindel.Do budy zlodziejskie parchy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tamara Re: Prace dla Polonii z USA IP: 209.246.62.* 07.12.01, 21:53 Przykro nam slyszec o tych pomowieniach. Dotychczas nikt nie mial zadnych zastrzezen co do naszych uslug. Jesli jednak spotkal sie Pan z takowymi, prosimy o kontakt w celu wyjasnienia. Z powazaniem, www.korepetycje.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYP Re: Prace dla Polonii z USA IP: *.we.mediaone.net 08.12.01, 00:32 Gość portalu: Gadula napisał(a): > Banda debili.Ot poloczki wymyslily szwindel.Do budy zlodziejskie parchy ! czlowieku smierdzi od ciebie zydem albo hanysem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viking Re: Prace dla Polonii z USA IP: *.ipt.aol.com 07.12.01, 22:51 Gość portalu: Tamara napisał(a): > Pomagamy polskim studentom z USA pogodzic ich prace z nauka. Odwiedz nasza > website www.korepetycje.com > Tamara, www.korepetycje.com To jakas paranoja, pomieszanie pojec,odwiedzilem wasza website i to co oferujecie moim zdaniem pachnie kryminalem. Jak mozna pisac za kogos prace,semestralne itp,przeciez to kretynstwo,przyszly absolwent jakiejkolwiek uczelni bedzie kompletnym glupkiem. Ta oferta jest dla naiwnych, a firma ktora to proponuje kolejnym pokazem polskiej "zaradnosci" w robieniu szybkich i latwych pieniedzy. "Polak potrafi" - kto to powiedzial ? to pytanie konkursowe dla szefa firmy. Za prawidlowa odpowiedz- nagroda w postaci zalatwienia atrakcyjnej pracy na ALASCE przy produkcji lodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tamara Re: Prace dla Polonii z USA IP: 209.246.62.* 07.12.01, 23:48 Nikogo nie zmuszamy do korzystania z naszych "uslug". "Kierujemy sie do tych ktorzy chca zdac". W USA system szkolnictwa wyglada troche inaczej niz w Polsce, gdzie kto studiuje ("dziennie") przewaznie dodatkowo juz nie pracuje. Tutaj wiekszosc studentow ma full-time jobs (z reguly 40 godz. tygodniowo) i nie ma wystarczajaco czasu na nauke. Z drugiej strony - gdyby Ci studenci nie pracowali, nie stac by ich bylo na studia. Uwazamy, ze nie jest to zadna "paranoja". To, ze ktos samodzielnie nie napisze swojej pracy nie oznacza, ze stanie sie "kretynem". Wrecz przeciwnie - dzieki temu, ze zaliczy on/ona dany przedmiot otwieraja sie mu/jej nowe mozliwosci. Niestety, "kawalek papieru" jakim jest dyplom ukonczenia uczelni - a nie rzeczywista wiedza - nadal pozostaje wyznacznikiem kwalifikacji dla pracodawcy. Odnosnie "robienia szybkich i latwych pieniedzy".. Tutaj calkowicie mylisz sie. W pisaniu prac nie wykorzystujemy zadnych "gotowcow". Kazda praca jest pisana od podstaw, co czyni ja autentyczna i wartosciowa. I w zadnym przypadku nie jest to latwe zadanie. W tym miejscu chcialabym zamknac ten watek. Zawsze i wszedzie beda roznice zdan. Zarowno naszym Przyjaciolom i "wrogom" zyczymy Udanych Swiat i Szczesliwego Nowego Roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Re: Prace dla Polonii z USA IP: *.sympatico.ca 08.12.01, 00:58 Gość portalu: Tamara napisał(a): > W USA system szkolnictwa wyglada troche inaczej niz w Polsce, gdzie kto >studiuje ("dziennie") przewaznie dodatkowo juz nie pracuje. > Tutaj wiekszosc studentow ma full-time jobs (z reguly 40 godz. tygodniowo) i > nie ma wystarczajaco czasu na nauke. Z drugiej strony - gdyby Ci studenci nie > pracowali, nie stac by ich bylo na studia. Co za bzdura! Kiedy ostatni raz bylas w Polsce, ze opowiadasz takie banialuki? 60% polskich studentow (jak nie wiecej) musi pracowac bo z glodu by pozdychali. Poza tym im wczesniej student znajdzie dobra prace tym wczesniej zaczyna zdobywac szczeble kariery i budowac swoja pozycje w firmie. > Uwazamy, ze nie jest to zadna "paranoja". To, ze ktos samodzielnie nie napisze > swojej pracy nie oznacza, ze stanie sie "kretynem". Wrecz przeciwnie - dzieki > temu, ze zaliczy on/ona dany przedmiot otwieraja sie mu/jej nowe mozliwosci. > Niestety, "kawalek papieru" jakim jest dyplom ukonczenia uczelni - a nie > rzeczywista wiedza - nadal pozostaje wyznacznikiem kwalifikacji dla pracodawcy. Niezaleznie od kraju ten, ktory nie ma wiedzy niczym bedzie. > Odnosnie "robienia szybkich i latwych pieniedzy".. Tutaj calkowicie mylisz sie. > > W pisaniu prac nie wykorzystujemy zadnych "gotowcow". Kazda praca jest pisana > od podstaw, co czyni ja autentyczna i wartosciowa. I w zadnym przypadku nie > jest to latwe zadanie. Tyle az wkladacie pracy? Niesamowite! > W tym miejscu chcialabym zamknac ten watek. Zawsze i wszedzie beda roznice > zdan. Zarowno naszym Przyjaciolom i "wrogom" zyczymy Udanych Swiat i > Szczesliwego Nowego Roku. Firma zyczy Ci slodyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
behemotka Re: Prace dla Polonii z USA 08.12.01, 10:10 Gość portalu: Biala napisał(a): > Gość portalu: Tamara napisał(a): > > > W USA system szkolnictwa wyglada troche inaczej niz w Polsce, gdzie kto > >studiuje ("dziennie") przewaznie dodatkowo juz nie pracuje. > > Tutaj wiekszosc studentow ma full-time jobs (z reguly 40 godz. tygodniowo) > i > > nie ma wystarczajaco czasu na nauke. Z drugiej strony - gdyby Ci studenci > nie > > pracowali, nie stac by ich bylo na studia. > > Co za bzdura! Kiedy ostatni raz bylas w Polsce, ze opowiadasz takie banialuki? > 60% polskich studentow (jak nie wiecej) musi pracowac bo z glodu by pozdychali. > Zgadzam sie z Biala...totalna bzdura...Moze kolezanka Tamara,zanim zacznie wypisywac glupoty,sprawdzi dokladnie swoje wiadomosci.Moze jak juz kolezanka Tamara sprawdzi,dowie sie ze w Polsce naprawde mnostwo studentow pracuje na pelny etat,studiujac przy tym zaocznie lub wieczorowo,niejednokrotnie majac juz rodziny.Studenci dzienni tez bardzo czesto pracuja,niekoniecznie dorywczo.Jakos nie spotkalam sie z nikim,kto szedlby na latwizne i zlecal komus pisanie prac.Nie twierdze,ze takich ludzi nie ma...ale nie oszukujmy sie,jakie bedzie ich wyksztalcenie...?Kolezanka Tamara pisze,ze liczy sie papierek,jasne...tylko ze niekompetencja i brak wiedzy wyjda predzej czy pozniej na jaw...i wtedy co Ci po papierku. Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: Prace dla Polonii z USA 08.12.01, 00:04 zgadzam sie z vikingiem. Glupi to pomysl, stwarzacie wizerunek tepego i leniwego mlodego Polaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYP Re: Prace dla Polonii z USA IP: *.we.mediaone.net 08.12.01, 00:30 aniutek napisał(a): > zgadzam sie z vikingiem. > Glupi to pomysl, stwarzacie wizerunek tepego i leniwego mlodego Polaka. Aniutek idiotko takie same oferty mozesz znalesc w amerykanskich firmach dla amerykanow od wielu juz lat sa w internecie i mase ludzi z nich korzysta. Pomysl zanim cos powiesz. Tepa i leniwa to widze ty jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: Prace dla Polonii z USA / DO TYPA IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 08.12.01, 03:30 Ani leniwa ani tepa TYPIE nie jestem, nie obrazaj mnie - ja tak w stosunku do Ciebie sie nie zachowuje, to nie glupia pyskowka przy ukladaniu cegiel a rozmowa ludzi, ktorzy chca rozmawiac a nie klocic sie. Mowiac o podobnych ofertach w internecie dla amerykanskich studentow nie wniosles nic nowego - my rozmawiamy o servisie POLONI dla POLONI .Jak swiat swiatem ludzie sciagali, oszukiwali, podpisywali sie za kogos nie znaczy to wcale, ze mam to pochwalac i promowac. Bron swego zdania w jakis bardziej cywilizowany sposob. Zegnam ozieble z domieszka ... zgadnij czego... aniutek Gos´c´ portalu: TYP napisa?(a): > aniutek napisa?(a): > > > zgadzam sie z vikingiem. > > Glupi to pomysl, stwarzacie wizerunek tepego i leniwego mlodego Polaka. > > > Aniutek idiotko takie same oferty mozesz znalesc w amerykanskich firmach dla > amerykanow od wielu juz lat sa w internecie i mase ludzi z nich korzysta. Pomys > l > zanim cos powiesz. Tepa i leniwa to widze ty jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viking Re: Prace dla Polonii z USA IP: *.ipt.aol.com 08.12.01, 00:41 Dziekuje- aniutek za poparcie !!!!!!!A dla Tamary z firmy podtrzymuje ,moje poprzednie pytanie konkursowe moge zaoferowac inna nagrode - pomoc przy znalezieniu pracy papierkowej !!! np.trzepanie workow po cemencie !!! Sam fakt ze oferujecie tego typu uslugi swiadczy o tym jaki typ Polaka chcecie wykreowac w przyszlosci malo mamy wkolo "polisch joke" chcecie nastepnych?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zak Popieram korepetycje IP: 12.248.102.* 08.12.01, 04:15 Nie ma to jak czyjes poparcie za pleckami, no nie? Wtedy nawet kurczak czuje sie jak orzel haha! Ja radzilbym najpierw siebie wytrzepac bo jedzie od ciebie zalem i zazdroscia. Nie popieram do konca stron typu korepetycje.com ale one jak nie pomoga to tez nie zaszkodza. ktos mial na tyle jaj zeby cos robic a nie narzekac i szukac poparcia anusi czy franusi. a zarty o Polakach byly sa i beda bo Polacy maja juz to we krwi. Jesli nie widac tego golym okiem to znaczy ze sie dobrze kamufluja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JIHAD chetnie skorzystam IP: *.chicago-08-09rs.il.dial-access.att.net 09.12.01, 17:50 Jak mozna pisac za kogos > prace,semestralne itp, przepraszam.czy oni tez pracuja pozniej za nich ?chetnie skorzystam z takich uslug gdzie napisza za mnie prace semestralna a pozniej pojda zapierdalac za mnie.raj na ziemi . Odpowiedz Link Zgłoś
node Re: Prace dla Polonii z USA 08.12.01, 00:53 Banda oszustow. Mentalnosc polaczkow. Nic dodac nic ujac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motyk Re: Prace dla Polonii z USA IP: *.ny5030.east.verizon.net 08.12.01, 03:41 Gość portalu: Tamara napisał(a): > Pomagamy polskim studentom z USA pogodzic ich prace z nauka. Odwiedz nasza > website www.korepetycje.com > Tamara, www.korepetycje.com HAHAHA Nigdy w zyciu. Nawet jakby mi grozilo F to i tak bym sam napisal! Po to tu jestem, zeby sie uczyc. A zycie wlasnie na tym polega, zeby potrafic sobie zorganizowac czas na prace, nauke i inne przyjemnosci. A to pisanie wypracowan za kogos jest jeszcze glupsze niz stwierdzenie, ze liczy sie tylko papier z uczelni, a nie umiejetnosci. Bando naciagaczy i "zbawicieli" - wypchajcie sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Prace dla Polonii z USA IP: 12.248.102.* 08.12.01, 04:07 przecie - ty *cymbale* - Tamarka napisala, ze nikt cie do tego nie zmusza ... hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motyk Re: Prace dla Polonii z USA IP: *.ny5030.east.verizon.net 08.12.01, 07:45 Gość portalu: hehe napisał(a): > przecie - ty *cymbale* - Tamarka napisala, ze nikt cie do tego nie zmusza ... > hehe Posluchaj *cymbale* - moze nie zmusza, ale wyraznie zacheca, cytuje: "Odwiedz nasza website www.korepetycje.com" A JA JEJ ODPOWIADAM, zeby sie WYPCHALA. Ciezko zrozumiec? A moze z czytaniem masz klopoty? *hehe* Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
stszkwklski jestescie ponizej krytyki 08.12.01, 04:54 Korci mnie, zeby zglosic wasze strony www do FBI i bedzie po krzyku, dyskusja zostanie w naturalny sposob zakonczona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zak Re: jestescie ponizej krytyki IP: 12.248.102.* 08.12.01, 05:13 stszkwklski napisał(a): > Korci mnie, zeby zglosic wasze strony www do FBI i bedzie po krzyku, dyskusja > zostanie w naturalny sposob zakonczona. Ale jestes glopi chlopie.. DD) takich stron w sieci jest mnostwo przynajmniej amerykanskich .. Myslisz ze FBI rzuci wszystko i ich zamnkie ?? Gdzie masz napisane, ze jest to niezgodne z praweM?? Odpowiedz Link Zgłoś