Dodaj do ulubionych

Szukalm pokoju dla Polskiej rodziny ,ktora

28.07.07, 23:22
przyjechala do Anglii i nic wogole nie mozna znalesc!!!!!
Dzwonilam NAWET do kazdego ksiedza i nikt nie chce im pomodz,nawet im pozwolic
spac gdzies na podlodze na plebanii,nikt wogole nie chce miec z nimi doczynienia!
W koncu udalo mi sie znalesc nocleg na niedlugo,ale bardzo drogo!
Nigdy nie przyjezdzajcie z dziecmi jak nie macie zaplanowanego mieszkania.
Nie wiem.cp sie stanie z nimi w przyszlym tygodniu,crying(((
Obserwuj wątek
    • piss.doff Re: Szukalm pokoju dla Polskiej rodziny ,ktora 28.07.07, 23:45
      piszesz zupelnie jak zamorzem. To jakas nowa choroba sie rozprzestrzenia?
      • arse_nick A TY piszesz jakims kodem,czy to nowy polski kod? 28.07.07, 23:53
        wink
        • arse_nick a to jest Twoj jezyk polski!!!!Cytuje ponizej: 28.07.07, 23:58
          masz racje piss.off
          zarcie amerykanskie slynie z tego ze najlepsze na calym swiecie wiec powinienies
          stick with it.
          stad pewnie tez sukces amerykanskich restauracji kwitnacych wszedzie jak grzyby
          po deszczu.
          nie tykaj tego polskiego shitu bo sie zatrujesz!!!

• arse_nick Nie pęknij od tych czeresni! Ja spie w domu,;) 29.07.07, 00:08
      Napewno jestes pijany od tego chmielu i domowej wodki.wink))
      • hotdog1 brak zdrowego rozsadku ? 29.07.07, 00:59
        jak mozna jechac w ciemno do kraju ktorego sie nie zna ?? i do tego z
        dziecmi i bez centa w kieszeni ,przeciez to samobojstwo !!

Anglia to dzis jest wielkim " kolchozem" i ostatnia deska ratunku dla
        biedy naplywajacej z Polski
        • arse_nick Tez tak sie dziwie,jak tak mozna zrobic 29.07.07, 01:47
          i dlatego tutaj napisalam,bo az mi sie wierzyc nie chce w to.
          Oni maja troche pieniedzy,ale przeciez nie mozna ich wydac na drogie hotele.

Pierszy samolot spowrotem do Polski bylby chyba njlepszym pomyslem.
          pozdr.
      • piss.doff bez klamek 29.07.07, 01:02
        no TEXT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • arse_nick co jest bez klamek? 29.07.07, 01:44
          szyfrem znowu piszesz! wink
          Po ile sprzedajesz czeresnie?
          Tak z ciekwosci sie pytam,bo moglibysmy moze je importowac.

smile
          • piss.doff dom 29.07.07, 03:36
            przepraszam za duzo dzis wykieralismy dzisiaj z ranca z zieciami ale w
            przyszlosci bede pisal jasniej, u nas tera elektrycznosc ale zapomnial wlaczyc.
            A wiec czeresnie juz zosaly sprzedane na pniu naszemu czlowiekowi z Warszawy
            ktory co rok kupuje od nas. Za PRLu nasz kupic byl naczelnikiem departamentu w
            misisterstwie rolnictwa ale sie szybko przekwalifikowal i ma wszedzie wejscia
            dlatego moze nam dac lepsza cene o pare oczek.

Jak chcesz importowac jakis towar to moze zechcialbys do nas przyjechac na
            wesele za dwa tygodnie? Omowimy co in jak, zapoznam cie z wojtem i mozesz
            zostac ambasadorem amerykanskim na nasza gmine. Powiedz jak najszybciej bo
            zieciowie sa strasznie juz napaleni zeby z toba wejsc do spolki. Nam strasznie
            imponuje Ameryka i cieszymy sie okropnie.

PS nie obawiaj sie slepoty bo dla ciebie specjalnie kupimy firmopwa kolorowa w
            sklepie GSu.
            • jp.hi Re: dom 29.07.07, 07:37
              Mnie by interesowaly same pestki od czeresni. Dalo by sie to kupic? Wzial bym
              na poczatek worek metrowy.
              • kan_z_oz Re: dom 30.07.07, 08:27
                jp.hi napisał:

> Mnie by interesowaly same pestki od czeresni. Dalo by sie to kupic? Wzial bym
                > na poczatek worek metrowy.

ODP: A mnie interesuje dlaczego Ciebie interesują? Zalewasz spirytusem? czy też
                znasz inne a mi niewiadome przeznaczenie owych pestek?

Ciekawy Kan
                • jp.hi Re: dom 30.07.07, 09:21
                  Jeszcze nie wiem ale jakby dalo sie tego kupic w duzej ilosci to mozna by
                  zrobic na tym niezly interes. Zycie podpowie dalszy ciag smile

Wiesz jak ci turysci z niemiec moga natrzasc za darmo u pissa to napewno tam na
                  miejscu jedza. Pestki napewno wypluwaja, wystarczy tylko zbierac smile
                  vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=2217870
                  • arse_nick Co Wy o tych pestkach gadacie?Polakow dzisiaj 30.07.07, 09:44
                    wyrzucaja z pokoju i kaza im doplacic dodatkowo 60£ poniewaz oplaty sa za
                    osobe,nie za pokoj!!!
                    Wiec za dwie noce kosztowalo ich to 160 £ !!!
                    W dodatku ta angielsak jedza powiedziala,ze sie powinno poslac wszystkich
                    Polakow spowrotem do Polski,bo kazdy ma swoj kraj!!!
                    Ona byla strasznie wulgarna i brazala wszytskich Polakow wiedzac dokladnie,ze ja
                    jestem Polka.
                    To sie zdarza teraz bardzo czesto w Anglii.
                    Ale jak potrzebuja polskich pracownikow,to wtedy ich chwala.

Jak dzisiaj nie znajde tym Polakom mieszkania,to beda doslownie na ulicy o 5 tej
                    po poludniu,albo nawet wczesniej wyrzuca ta matke i dwojgiem malych dzieci crying
                    To sa Anglicy,taki narod!!!
                    • orestis Re: Co Wy o tych pestkach gadacie?Polakow dzisiaj 30.07.07, 10:43
                      Narod jest w porzadku. To wy nie jestescie w porzadku. Po co najezdzacie UK?
                      Nie znacie jezyka, nie macie pieniedzy i jeszcze macie pretensje? Czego tam
                      chcecie? Jak byliscie nedza w Polsce tak i bedzicie nedza w UK. Myslicie ,ze
                      cos sie zmieni? To bedziecie ciagle wy. Wyjezdzajac nie zostawicie w Polsce
                      swojego lenistwa i swojej glupoty. W UK nie splynie na was nazdwyczajna
                      madrosc. Bedziecie tam wieksza nedza niz murzyni, bo oni przynajmniej znaja
                      jezyk.

Wstyd robicie wszystkim Polakom na swiecie. Takich idiotow jak wy nie powinni
                      w ogole wypuszczas z kraju, bo to wstyd dla narodu.
                      • zpustynii Re: Co Wy o tych pestkach gadacie?Polakow dzisiaj 30.07.07, 10:50
                        Wszystkich tych bezdomnych i ktorzy nie mowia po angielsku powinni wsadzac w
                        samoloty i wysylac z powrotem do Moniek gdzie ich miejsce. Niech tam
                        przerzucaja gnoj. Zasmradzaja soba UK. Biedni Anglicy...
                        • kan_z_oz Re: Co Wy o tych pestkach gadacie?Polakow dzisiaj 30.07.07, 11:03
                          Jak dzisiaj nie znajde tym Polakom mieszkania,to beda doslownie na ulicy o 5 tej
                          po poludniu,albo nawet wczesniej wyrzuca ta matke i dwojgiem malych dzieci crying
                          To sa Anglicy,taki narod!!!

ODP: Życzę powodzenia. Daj znać jak znajdziesz.
                          Ja będę drążyła te wiśnie - uśmiechnij się, przecież żartuję.

Kan
                          • arse_nick Dziekuje za zyczliwe slowa! 30.07.07, 20:05
                            Czesc Kan,nie masz pojecia jak sie ucieszylam,jak przeczytalam te mile slowa od
                            Ciebie.
                            Jednak swiat jest pelen dobrych ludzi,tylko nie zawsze mozna ich znalesc.
                            Niestety,nie udalo mi sie nic znalesc.
                            Napisz do mnie na poczte,jezeli chcesz,bardzo sie uciesze.

POzdrawiam serdecznie,
                            smile))
                            • kan_z_oz Re: Dziekuje za zyczliwe slowa! 31.07.07, 03:53
                              arse_nick napisała:

> Czesc Kan,nie masz pojecia jak sie ucieszylam,jak przeczytalam te mile slowa
                              od
                              > Ciebie.
                              > Jednak swiat jest pelen dobrych ludzi,tylko nie zawsze mozna ich znalesc.
                              > Niestety,nie udalo mi sie nic znalesc.
                              > Napisz do mnie na poczte,jezeli chcesz,bardzo sie uciesze.
                              >
                              ODP: Świat jest pełen różnych ludzi. To Forum, jest w głównej mierze'klubem
                              męskim'. Okazywanie więc serdeczności nie bardzo uchodzi - męski tesosteron nie
                              pozwala na takie 'nie męskie' zachowania.
                              Na tym Forum znajdziesz również sporo życzliwych ludzi, ale nie licz na wiele
                              okazanej serdeczności.
                              Są fora, np; "Polonia Kobieca", gdzie możesz zostać zakochana na śmierć i mówię
                              to w bardzo pozytywnym tego słowa znaczeniu.

Na Forum Polonia, osoby nowe, przechodzą niejako 'test'?. Jest kilka zaczepek i
                              w zależności od Twojej reakcji jak, i wątków, takie będziesz miała komentarze
                              czy uwagi. Nikt, lub prawie nikt nie będzie Cię jednak tutaj zaczepiał jeśli Ty
                              sama przyjmiesz postawę nie reagowania na ordynarne odzywki. Sporo 'konfliktów'
                              forumowych, sięga czasów prehistorycznych i są osobiste - nie sugeruję
                              mieszanie się w nie.

Dziękuję za zaproszenie na skrzynkę - też możesz coś skrobnąć, jeśli masz
                              potrzebę.
                              Udanego forumowania.

Pozdrawiam z Sydney
                              Kan

• torpedowiec_na_wodach_uk Re: Co Wy o tych pestkach gadacie?Polakow dzisiaj 01.08.07, 10:03
                      arse_nick napisała:

> wyrzucaja z pokoju i kaza im doplacic dodatkowo 60£ poniewaz oplaty sa za
                      > osobe,nie za pokoj!!!
                      > Wiec za dwie noce kosztowalo ich to 160 £ !!!

no to fajne mieszkanie im znalazlas, trzeba bylo sie dopytac o szczegoly a nie
                      narazac ludzi na nieprzewidziane koszty

>
                      > Jak dzisiaj nie znajde tym Polakom mieszkania,to beda doslownie na ulicy o 5
                      te
                      > j
                      > po poludniu,albo nawet wczesniej wyrzuca ta matke i dwojgiem malych dzieci crying
                      > To sa Anglicy,taki narod!!!

co to znaczy wyrzuca? jak nie placa za pokoj to musza sie wyprowadzic, chyba
                      normalne? co narodowosc ma do tego?

jak jestes taka wspanialomyslna to przyjmij ich do siebie do domu.

re: twojej sugestii zeby ksiadz polozyl ludzi na podlodze na plebanii - czy
                      wyobrazasz sobie co by sie na plebaniach dzialo gdyby fama sie rozniosla ze
                      ksieza na cos takiego pozwalaja?

• arse_nick Bo nie ma miesca nwet w bardzo drogich hotelach!!! 01.08.07, 15:38
                        Jest sezon letni i do tego mielismy dookola nas powodz wiec nie ma miejsc w
                        hotelach.
                        Ale problem jest juz rozwiazany,wlasnie znalazlam im piekne mieszknie w samym
                        centrum miasta i cena zupelnie przyzwoita,tylko 500£ na miesiac i w dodatku
                        wszystko jest nowe.

smile))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka