Dodaj do ulubionych

Middlesex Hospital - Londyn

29.07.07, 17:12
Prosze o opinie i info na temat opieki nad ciezarna i w ogole porodem w tym
szpitalu.
Wielkie dzieki !
przeszukalam forum i w sumie nic nie znalazlam..szkoda..
moze tym razemsmile
Obserwuj wątek
    • berberiska Re: Middlesex Hospital - Londyn 29.07.07, 18:31
      chodzi o WEST MIDDLESEX..
      • kr1976 Re: Middlesex Hospital - Londyn 29.07.07, 21:28
        Hej. Lezalam prawie miesiac w tym szpitalu z powodu gestozy (3 tygodnie przed
        porodem i tydzien po) Opieke przed porodem wspominam bardzo dobrze, szczegolnie
        milo wspominam opieke ze strony poloznych - studentek, sa bardzo przejete swoja
        rola i pomagaja we wszystkim. Nieco gorzej wspominam pobyt po porodzie. Jak w
        wiekszosci angielskich szpitali i tu wypuszczaja matke z dzieckiem po 6 - 12
        godzinach. Ja niestety ze wzgledu na zbyt wysokie cisnienie musialam po
        porodzie zostac dluzej i czulam sie troche zostawiana sama sobie. Nie znaczy to
        jednak, ze bylam calkiem bez opieki tylko, ze personel wydawal mi sie wtedy
        niesamowicie zabiegany i na pomoc trzeba bylo troche czekac. Dopiero juz po
        wyjsciu ze szpitala dowiedzialam sie dlaczego - w tym czasie w szpitalu padl
        rekord urodzen - w ciagu jednego weekendu narodzilo sie tam 48 dzieci! I po
        prostu polozne i lekarze mieli pelne rece roboty.
        Przypominam jednak, ze oddzial polozniczy tego szpitala zdobyl wiele nagrod i
        wyroznien, a zespol poloznych uwazany jest za jeden z najlepszych.
        Pozdrawiam.

• kr1976 Re: Middlesex Hospital - Londyn 29.07.07, 22:17
      poczytaj tu:

www.west-middlesex-hospital.nhs.uk/our-services/a-z-of-clinical-
      services/maternity--obstetrics/
    • berberiska Re: Middlesex Hospital - Londyn 29.07.07, 23:08
      Kochana! bardzo dziekuje smile)
    • agaciha Re: Middlesex Hospital - Londyn 30.07.07, 13:55
      Urodzilam tam synka 19 czerwca i jestem BARDZO zadowolona. Opieka w ciazy jak
      wszedziesmile Cisnienie, kilka pytan i do domu. Chociaz raz mialam wysokie
      cisnienie czym bardzo sie przejeli i zostawili na obserwacji. Opieka podczas
      porodu swietna ale minusem jest, ze lekarze i polozne non stop sie zmieniaja.
      Nie wiem jak przy porodzie sn bo u mnie skonczylo sie cesarka ale lekarze
      wszystko powoli tlumacza itd. Mozna zadawac pytania i ogolnie bardzo bardzo
      mili ludzie. Opieka po porodzie tak jak ktos wspomnial. Personel zabiegany itd.
      ale chetny do pomocy. Powiem Ci szczerze, ze zal mi bylo wychodzic ze szpitala.
      Spedzilismy tam z mezem i synkiem wiele wzruszajacych chwil. Lezalam 4 dni.
      teraz jak rodzic to tylko tamsmile
    • berberiska Re: Middlesex Hospital - Londyn 30.07.07, 21:59
      oj dziekuje za te pozytywne info,zawsze to lepiej nastraja...
      nie spodziewalam sie nawetsmileDZIEKI
    • martusia81 Re: Middlesex Hospital - Londyn 27.10.07, 21:25
      moze ktos ma jakies nowe info ?smile
      pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka