majenkir 21.08.07, 03:21 msn.foxsports.com/nfl/story/7139486?MSNHPHMA Co myslicie o tej nieszczesnej historii? Ja mam nadzieje, ze kariera drania jest skonczona. Wiecej nie napisze, bo same niecenzuralne slowa cisna sie na usta ((. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blotniarka.stawowa Re: Sick Vick 21.08.07, 04:21 Kretyn i barbarzynca. Kretynskie moga byc tez wyroki dla sportowcow. Toronto Maple Leafs' Mark Bell za drunk driving and hit-and-run ma odsiedziec swoje ale dopiero po sezonie NHL, by biedaczkowi nie przeszkodzic w rozgrywkach. tinyurl.com/2lha7t Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek_leona Re: Sick Vick 21.08.07, 05:09 Majenkir, nawet nie kliknelam na zalaczony przez Ciebie link, bo nie moge tych rzeczy czytac. Przypadkiem kilka dni temu w samochodzie uslyszalam, ze bydlak zabijal osobiscie i brutalnie psiny, ktore nie nadawaly sie do jego chorego cyrku. Sick mother f.cker! P.S. Mam nowego kota (oczywiscie uratowana przyblede). Zrujnowal mi juz wszystkie skorzane meble...Good cat!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: Sick Vick 21.08.07, 05:33 powinni sie go pocwiartowac i przerobic na przynent dla wegorzy na Baltyku w okolicach zatopionych gazow bojowych. Obiecje zastrzelic telewizor jak zobacze przypadkiem czarny ryj tego swiniopasa w telewizji! Odpowiedz Link Zgłoś