darby-lockhorn Re: Kobiety: wolicie Polakow czy Miejscowych? 15.07.03, 15:22 Tylko i wylacznie miejscowych !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: Kobiety: wolicie Polakow czy Miejscowych? IP: *.45-131-66.nowhere.mc.videotron.ca 15.07.03, 16:18 miejscowych,bo nie musze gotowac kapusty ani chodzic do polskich sklepow po kielbase no i te drinki.... Odpowiedz Link Zgłoś
uwaga_zly_pies Re: Kobiety: wolicie Polakow czy Miejscowych? 15.07.03, 20:27 Gość portalu: myszka napisał(a): > miejscowych,bo nie musze gotowac kapusty ani chodzic do polskich sklepow po > kielbase no i te drinki.... Droga myszko Czy to oznacza ze bigosu nie lubisz czy juz dobrej kielbasy nie jadasz? Swego czasu zabralem paru Miejscowych do polskiej restauracji - nie mordowni, wszyscy zachowywali sie elegancko, zadnego chamstwa nie bylo. Panowie z poczatku byli nieco nieufni wzgledem menu, pomimo tego ze w obu jezykach. No coz - wiadomo, pierwszy raz... Zaproponowalem combination platter tudziez sznycel wiedenski i placki ziemniaczane. Dla ukojenia pragnienia wybor padl na Okocim, Zywiec i to, ktorego imienia nie pomne. Panowie chwycili za sztucce i ruszyli do ataku. To, co sie stalo w kilka kesow (badz chwil) pozniej nie sposob opisac. Zwolennik fillet mignon zakochal sie w sznyclu z kapustka i ziemniaczkami. Kolega "ja kapusty nie jadam" palaszowal golabki i chyba sznyclowi kapustki podkradal. Inny nie mogl sie nadziwic kombinacji ziemniakow z ziemniakami, czyli pierogow z nadzieniem ziemniaczanym, juz nie mowiac o pieciu innych nadzieniach. Placki ziemniaczane zostaly okrzyczane przebojem! No i to piwo. W dwoch przypadkach biesiada stanela jak wryta. Drzwi otwieraja sie i wchodza nowi klienci. Koledzy odkladaja widelce i zaczynaja sie gapic. Z mojego miejsca nie wiedzialem co sie stalo. Hahaha!Oni nigdy nie widzieli polskich dziewczyn! Kazdy z nas dal kelnerce $20... Tutaj musze sie przyznac ze moja ulubiona jest Thai. Na razie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: Kobiety: wolicie Polakow czy Miejscowych? IP: *.45-131-66.nowhere.mc.videotron.ca 15.07.03, 22:59 hej piesku bigos jest ok.ale nie za czesto i kielbaska,to mialam na mysli,ja tez czasem zapraszam miejscowych na polskie jedzonko-tak raz w roku Odpowiedz Link Zgłoś
uwaga_zly_pies Re: Kobiety: wolicie Polakow czy Miejscowych? 15.07.03, 23:04 Gość portalu: myszka napisał(a): > hej piesku bigos jest ok.ale nie za czesto i kielbaska,to mialam na mysli,ja > tez czasem zapraszam miejscowych na polskie jedzonko-tak raz w roku No to co jadasz na codzien, czy moze lepiej - ulubiona kuchnia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Kobiety: wolicie Polakow czy Miejscowych? IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.03, 22:46 A po co jada Polki na zachod zyc?Zeby nic nie robic!! Odpowiedz Link Zgłoś
szfedka Re: Kobiety: wolicie Polakow czy Miejscowych? 15.07.03, 23:03 zalezy do czego hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
takasobusia Re: Kobiety: wolicie Polakow czy Miejscowych? 16.07.03, 04:08 ja nigdy nie mialam do czynienia z Polakami, ale z tego co tutaj widze, to sa bardzo nieszczesliwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: Kobiety: wolicie Polakow czy Miejscowych? IP: *.45-131-66.nowhere.mc.videotron.ca 16.07.03, 18:49 kuchnia miedzynarodowa,kazdy tydzien inny kraj w mojej kuchni Odpowiedz Link Zgłoś
uwaga_zly_pies Re: Kobiety: wolicie Polakow czy Miejscowych? 16.07.03, 19:13 Gość portalu: myszka napisał(a): > kuchnia miedzynarodowa,kazdy tydzien inny kraj w mojej kuchni Z Toba czlowiek by sie nie nudzil, eksperymentowac mozna ile dusza zapragnie, tyle tylko ze Panowie sie do tego nie garna. A szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: Kobiety: wolicie Polakow czy Miejscowych? IP: *.45-131-66.nowhere.mc.videotron.ca 16.07.03, 19:30 skad wiesz ze sie nie garna Odpowiedz Link Zgłoś
uwaga_zly_pies Re: Kobiety: wolicie Polakow czy Miejscowych? 16.07.03, 20:43 Gość portalu: myszka napisał(a): > skad wiesz ze sie nie garna Panie sie skarza na spotkaniach towarzyskich, a z rozmow z kumplami przy piwku wynika ze dwie lewe rece maja. W przypadku Italiancow czesto panowie gotuja lepiej niz panie, znam wiele przykladow. Matka nauczyla mnie gotowac to i owo tudziez pare innych rzeczy z zakresu gospodarstwa domowego, mowiac "bo nie wiesz na jaka panne trafisz", zas ojciec - techniczno/mechanicznych aspektow tudziez motoryzacyjnych, tlumaczac "nie bedziesz wzywal hydraulika do glupiej uszczelki". Moze dlatego tak mysle?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mylycyantka ja wole tylko mylycjantow ostatecznie pies cywil IP: *.204-201-24.mtl.mc.videotron.ca 17.07.03, 02:10 Odpowiedz Link Zgłoś
nazi_pig [...] 16.07.03, 19:37 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
uwaga_zly_pies Re: hm, tego, to jakby tu zdazyl cmok_wawelski, j 16.07.03, 20:54 wooof! woof!! Aaaa, to dlatego taki nick mam, hehehe Woof, znaczy sie pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
stolcowa Re: Kobiety: wolicie Polakow czy Miejscowych? 16.07.03, 21:14 Z mojego punktu widzenia, obydwie kategorie sa dobrze wyposazone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: Kobiety: wolicie Polakow czy Miejscowych? IP: *.45-131-66.nowhere.mc.videotron.ca 16.07.03, 21:27 panie piesku mamusia miala racje,to samo mowie mojemu synowi,ze dziewczyne ma traktowac jak ksiezniczke Odpowiedz Link Zgłoś
cmok_wawelski Miejscowe ignoranty konsumpcyjne... 16.07.03, 21:40 No kolego kynologiczny, ten opis poniżej to ja musze sobie zachować bo jest zaiste przedni. W moim wypadku w ostatnim momencie refleksu prawdziwego górala wyżynnego złapałem za rękę Miejscowego kiedy był o krok o zalania BIG-OZ-u barszczykiem czerwonym jak kapturek z czego wyszłaby straszna babajaga. A było to jeszcze przed trunkami i "Żywcem". W sprawie Żywca to Miejscowe kolegi techniczne nie mogą się nadziwić przemyślności technologii opakowań polskich a dokładnie temu logu "Żywiec" od tyłu butelki, które widać dobrze tylko jak pifko schłodzone mniam mniam. TERAZ POLSKA a Budweiser - siki. "uwaga_zly_pies napisał: > Gość portalu: myszka napisał(a): > > > miejscowych,bo nie musze gotowac kapusty ani chodzic do polskich sklepow p > o > > kielbase no i te drinki.... > > Droga myszko > Czy to oznacza ze bigosu nie lubisz czy juz dobrej kielbasy nie jadasz? > Swego czasu zabralem paru Miejscowych do polskiej restauracji - nie mordowni, > wszyscy zachowywali sie elegancko, zadnego chamstwa nie bylo. Panowie z > poczatku byli nieco nieufni wzgledem menu, pomimo tego ze w obu jezykach. No > coz - wiadomo, pierwszy raz... Zaproponowalem combination platter tudziez > sznycel wiedenski i placki ziemniaczane. Dla ukojenia pragnienia wybor padl na > Okocim, Zywiec i to, ktorego imienia nie pomne. Panowie chwycili za sztucce i > ruszyli do ataku. To, co sie stalo w kilka kesow (badz chwil) pozniej nie > sposob opisac. Zwolennik fillet mignon zakochal sie w sznyclu z kapustka i > ziemniaczkami. Kolega "ja kapusty nie jadam" palaszowal golabki i chyba > sznyclowi kapustki podkradal. Inny nie mogl sie nadziwic kombinacji ziemniakow > z ziemniakami, czyli pierogow z nadzieniem ziemniaczanym, juz nie mowiac o > pieciu innych nadzieniach. Placki ziemniaczane zostaly okrzyczane przebojem! > No i to piwo. > W dwoch przypadkach biesiada stanela jak wryta. Drzwi otwieraja sie i wchodza > nowi klienci. Koledzy odkladaja widelce i zaczynaja sie gapic. Z mojego miejsca > > nie wiedzialem co sie stalo. > > > Hahaha!Oni nigdy nie widzieli polskich dziewczyn! > > Kazdy z nas dal kelnerce $20... > > Tutaj musze sie przyznac ze moja ulubiona jest Thai. > > Na razie!" Odpowiedz Link Zgłoś
nazi_pig [...] 16.07.03, 21:45 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nazi_pig Podobaly ci sie zdjecia? Nie ma za co. 16.07.03, 22:05 Poczekam az sobie znowu pojdziesz i podam jakies inne linki. No to przyjemnego wieczoru. Bedzie to bardzo dlugi wieczor (i noc) dla ciebie). Odpowiedz Link Zgłoś
nazi_pig Re: Podobaly ci sie zdjecia? Nie ma za co. 16.07.03, 22:07 erotyka.by.lublin.pl/beata/bea143.html nie wiem jak ty, ale wg mnie to jest jakas stara rura-wielorodka z celulitem, tatuazem, pomarszczona skora. Popatrz na jej stopy? Co ona tymi stopami robila ze ja tak pogielo? Fuj! Zdejmij to zdjecie. Masz racje. Odpowiedz Link Zgłoś
cmok_wawelski Zły pies bo czarne podniebnie ma... 16.07.03, 21:49 Polecam następującą kombinację transkontynentalną: Piwo Żywiec + hinduski (hot) chicken Tandoori www.cuisineofindia.com/recipe2.html www.welcometoindia.com/cuisine/cuisine.asp?tand ale koniecznie jeszcze parujący gorącem z glinianego pieca tandoori www.currypages.com/dishglossary.aspx?dish=Tandoori+Chicken z cebulką i sowicie pokropiony cytryną + gorące placki "nan". Mówię Ci - dałbyś się pokrajać. Odpowiedz Link Zgłoś
nazi_pig cmok_wawelski 16.07.03, 22:03 kilka lat temu sprobowalem cchicken randori w indysjkiej restauracji mojego znajomego ktoremu pomoglem w napisaniu menu. Zaprosil mnie na otwarcie. Tego dania nigdy nie zapomnialem ale tez nie mialem odwagi je zrobic. Dzieki za linki! Odpowiedz Link Zgłoś
uwaga_zly_pies Re: Zły pies bo czarne podniebnie ma... 16.07.03, 22:44 cmok_wawelski napisała: > Polecam następującą kombinację transkontynentalną: > Piwo Żywiec + hinduski (hot) chicken Tandoori > www.cuisineofindia.com/recipe2.html > www.welcometoindia.com/cuisine/cuisine.asp?tand > ale koniecznie jeszcze parujący gorącem z glinianego pieca tandoori > www.currypages.com/dishglossary.aspx?dish=Tandoori+Chicken > z cebulką i sowicie pokropiony cytryną + gorące placki "nan". > Mówię Ci - dałbyś się pokrajać. Yummy! A Thai lubisz? Kiedys wybralem sie z Japonka do Bangkok City Restaurant. Chciala sie scigac kto ostrzejsze zje. Kelner zna mnie i powiada: "Prosze Pani, tu nie ma w tej chwili goscia, ktory by temu Panu dorownal". No i spocila sie i poplakala, bo poprosilem o specjalny sosik, robiony na miejscu, ktory zawsze mi daja. Oczywiscie ponizalem sie zeby dziewczyna nie "stracila twarzy", choc nie bardzo mi wierzyla, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
uwaga_zly_pies Re: Miejscowe ignoranty konsumpcyjne... 16.07.03, 22:26 Masz racje, przeczytalem to sobie i opis "zaiste przedni". Dzieki za komplement! Odpowiedz Link Zgłoś
uwaga_zly_pies Re: Kobiety: wolicie Polakow czy Miejscowych? 16.07.03, 22:57 Gość portalu: myszka napisał(a): > panie piesku mamusia miala racje,to samo mowie mojemu synowi,ze dziewczyne ma > traktowac jak ksiezniczke Perskie oko, Pani myszko! Ja Panie traktuje jak gentleman, w pracy mnie "uwielbiaja". Ja sie nie przechwalam, to po prostu milo, gdy z szacunkiem ludzie sie do siebie odnosza plus ta polska szarmancja - cuda czyni. Pozatem, mysle ze Panie lubia, gdy im sie cos ugotuje, chocby wode na herbate, jesli malo zdolny Pzdr. Przepraszam za "byki", Polskiego zazwyczaj nie uzywam, chyba ze tu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brocha Re: Kobiety: wolicie Miejscowych? IP: 24.157.222.* 17.07.03, 17:50 Wole miejscowych bo jak mnie taki czarnuch bierze to az mi zoladek podskakuje. A ja potem biore w usta i lykam. Potem juz nie musze jesc obiadu bo to przecie sama proteina. A ja mnie wezmie od tylu, to zaoszczedzam na Metamucilu. I na xxuj mi Polak? Odpowiedz Link Zgłoś
stolcowa Nie zgadzam sie 17.07.03, 18:25 Nie ma to jak czopki. Szczegolnie po sesji z Murzynkiem Bambo www.b-ms.pl/leki/bez_rec/index.phplek=efferalgan_cz_600&PHPSESSID=24e848146d7ef4c140d330cd498ee530 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stadnina Re: Nie zgadzam sie IP: *.vc.shawcable.net 17.07.03, 19:58 A ja wole KONIA-Stadnina- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Kobiety: wolicie Miejscowych? IP: *.blueyonder.co.uk 17.07.03, 22:05 Monotonna ta Twoja dieta,ale zycze smacznego.Ja wole tandoori,korma i biale mieso. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Kobiety: wolicie Miejscowych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.03, 15:40 Moze po prostu wole inteligentnych, z poczuciem humoru, zadbanych, z "jajem", ciekawych swiata, myslacych "out of the box" itd... A to, czy sa Polakami, czy nie - to juz sprawa "drugorzedna" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krolowa bladz ja uwielbiam tylko mylycyantow IP: *.204-201-24.mtl.mc.videotron.ca 17.07.03, 22:08 Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie A czy to wazne? 22.07.03, 06:00 Liczy sie osobowosc, a nie pochodzenie. Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º>¸. .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link Zgłoś