Gość: oskaros IP: 195.94.210.* 22.07.03, 08:04 Jak wygląda sprawa z wypożyczeniem roweru w Londynie, czy są tam takie przybytki oraz ile to kosztuje. Z góry dzięki za pomoc o Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mags Re: Bicycle rent in London IP: *.ny325.east.verizon.net 22.07.03, 11:29 > Jak wygląda sprawa z wypożyczeniem roweru w Londynie, czy są tam takie > przybytki oraz ile to kosztuje. > > Z góry dzięki za pomoc Widzialam dwa bicyle rental shops jeden na Chiswick drugi na Fulham. Ceny sa rozne w zaleznosci od roweru i na okres jaki ten rower chcesz wynajac. Zwykly rower to bylo chyba okolo £8 za dzien. Mountain bike okolo £12. Najlepiej sprawdz w yellow pages pod bicycle rentals - cos zawsze tam powinno byc w okolicy w ktorej mieszkasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMYK Re: Bicycle rent in London IP: *.blueyonder.co.uk 22.07.03, 13:52 Ja mam jeden,troche zardzewialy ale dwa kola ma.Na pewno wyjdzie Cie taniej niz wypozyczanie,chyba ze chcesz jakis super?Ale ukradna,a tego nikt nie wezmie,bo stary.Kiedys mialem Lade i nawet jej nie zamykalem na noc,bo kto by to bral,kupa zlomu.Obawialem sie tylko zeby mi sie dzicy lokatorzy nie wprowadzili do niej bo trudno usunac.Daj maila to podam Ci numer mojej komorki i zabieraj moj rower. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oskaros Re: Bicycle rent in London IP: 195.94.210.* 30.07.03, 08:01 jeżeli możesz to sam zostaw namiary Odpowiedz Link Zgłoś