bruno5 24.10.07, 17:49 Nie musze wstawac oswicie.Nie musze zapie..c >Nikomu sie w pracy nie klaniam.Jestem niezalezny i za to dziekuje dobremu Bogu.Zaraz wleje sobie szkalanke Metaxsy 7 gwiazdkowej i zapale cygaro ktore kosztuje 50 $ plus tax. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polonus5 dziekuj znienawidzonej Kanadzie he,he,he 24.10.07, 17:57 bruno5 napisał: Nie musze wstawac oswicie.Nie musze zapie..c >Nikomu sie w pracy nie klaniam.Jestem niezalezny i za to dziekuje dobremu Bogu.Zaraz wleje sobie szkalanke Metaxsy 7 gwiazdkowej i zapale cygaro ktore kosztuje 50 $ plus tax. ==================================================================== he,he,he nie Bogu Bruno a Kanadzie ze od tylu lat placi Tobie naciagnieta RENTE CHOROBOWA - $1200 miesiecznie - ale tylko do 65 roku zycia a zaraz potem dostaniesz taka jaka sobie w Kanadzie Wypracowales !!! Odpowiedz Link Zgłoś
bruno5 Re: dziekuj znienawidzonej Kanadzie he,he,he 24.10.07, 18:03 Bedzie to ponad 1400 $ na miesiac czyli mniej jak teraz.Na to sa oszczednosci by mozna dokladac.Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
polonus5 Bedzie to ponad 1400 $ - po 30 latach pracy 24.10.07, 19:27 bruno5 napisał: > Bedzie to ponad 1400 $ na miesiac czyli mniej jak teraz.Na to sa > oszczednosci by mozna dokladac.Pozdrowienia. ======================================================================= Disability Benefits - Canada Pension Plan. The CPP retirement pension is indexed to the Consumer Price Index annually. The average monthly retirement pension in 2005 was $457.99, maximum pension payment ($828.75 in 2005) The CPP records your contributions over the years as "pension credits". Generally, the more credits you have, the higher your CPP benefits will be. Old Age Security pension * You are 65 or older. * You live in Canada and are a Canadian citizen or a legal resident at the time your pension is approved. maximum pension payment $457 www1.servicecanada.gc.ca/en/isp/pub/oas/oas.shtml#3 Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian w ty w ogole to wierzysz w Boga? 24.10.07, 18:02 bruno5 napisał: > Nikomu sie w pracy nie klaniam. ale pod kosciolem, jak z beretem w lapie stoisz to sie klaniasz > wleje sobie szkalanke Metaxsy 7 gwiazdkowej to juz na koniak cie nie stac? > i zapale cygaro ktore > kosztuje 50 $ plus tax. to cie indiance wyhooyali jak za tego skreta tyle ci placic kazali Odpowiedz Link Zgłoś
burgerking1 Bruno ty lajzo kanadyjska w polskim wydaniu 24.10.07, 18:05 jak dostaniesz po 65 roku zycia 650 $ kanadyjskich prawdziwej emwerytury to tylko mozesz sobie wtedy strzelic w ten durny cymbal ,jak mawia nasz forumowy ORMOwiec tow. Czosnek !!,,,ehhheheheheheeheheeh!! Odpowiedz Link Zgłoś
mrzorba Re: Dziekuje Bogu 24.10.07, 18:39 Ale z ciebie gbur... bruno5 napisał: Nikomu sie w pracy nie klaniam... PS: Pewnie Bruno wymawia nazwe tego trunku o ktorym pisze "metaksa" zamiast "metaha" (X czytamy po grecku jak nasze polskie H)... Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian ales ty glupi 24.10.07, 19:08 mrzorba napisała: > PS: Pewnie Bruno wymawia nazwe tego trunku o ktorym pisze "metaksa" zamiast "metaha" sam jestes metaha zamow gdzies mathe, to cie smiechem zaye..biom, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
kagan-owski Re: ales ty glupi ontarian... :( 24.10.07, 20:29 Buractwo z ciebie wylazi z kazdego pora twej skory... Ze greki starozytnej nie znasz, to zrozumiale, ale ze nie masz najmniejszego pojecia o nowozytnym jezyku greckim, to wrecz cie eliminuje z grona ludzi kulturalnych... Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian wiesz czmu glupszys od krzesla kaganiec? 24.10.07, 20:37 temu, ze ktos, to ma choc odrobine rozumu w glowie sprawdzi to na co mu uwage zwrocono, zanim ponownie sie odezwie ty natomiast taki zadufany buc jestes ze nawet nie pofatygowales sie niczego sprawdzic przypomina mi to zurka, ktora o wymowe x w angielskim probowala ze mna dyskutowac tyle, ze teraz nie chodzi o wymowe x w greckim a o to jak sie pisze "metaxa" po grecku tak sie chciales popisac swoja "znajomoscia" greki ze wszystko ci sie juz we lbie porypalo zatem w ramach "kolezenskiej" pomocy podpowiem ci, ze jak mi znajdziesz "x" w greckiej pisowni slowa "metaxa" to mi kaktus na jajach wyrosnie dlatego gamoniu, tylko taki matol jak ty bedzie mowil "metaha" zamiast "metaxa" p.s. podejrzewam, ze wspolczesny grecki znam znacznie lepiej od ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
kagan-owski Re: wiesz czmu glupszys od krzesla kaganiec? 24.10.07, 21:57 Ale sie podnieciles. Jak pisalem, gdyby etykiete METAXA czytac po grecku, to wyszlaby METAHA. Nie moja wina, ze Grecy na wstydza sie swego jezyka, i na butelce swej brandy pisza w obcym im jezyku. Anyway, "Graecum est; non potest legi" (It is Greek; it cannot be read). Odpowiedz Link Zgłoś
kagan-owski “Graecum est; non potest legi” 24.10.07, 21:57 “Graecum est; non potest legi” (It is Greek; it cannot be read). Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Dobrze, ze sie cieszysz 25.10.07, 03:08 bruno5 napisał: > Nie musze wstawac oswicie.Nie musze zapie..c >Nikomu sie w pracy > nie klaniam.Jestem niezalezny i za to dziekuje dobremu Bogu.Zaraz > wleje sobie szkalanke Metaxsy 7 gwiazdkowej i zapale cygaro ktore > kosztuje 50 $ plus tax. Dobrze, ze sie cieszysz, inny z tych samych powodow wpadlby w depresje. Uwazaj tylko na picie Metaxy szklankami no i lepiej byloby gdybys rzucil palenie, bo mozesz nie zdazyc sie nacieszyc ta emerytura. Luiza-w-Ogrodzie .¸¸><(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Jak pali kubanskie to mu nie zaszkodza. 25.10.07, 03:52 Spojrz na Castro. Rzucil palenie jak mial 65; teraz ma juz chyba 85 ... No a co z ta wizja lokalna? Ciekawy SP Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: Dziekuje Bogu 25.10.07, 03:57 you confused this forum with someone who does give a damn. Odpowiedz Link Zgłoś
arse_nick Zal mi Cie, Bruno,ze 25.10.07, 10:45 sam,bez rozkazow od szefa,sam, dobrowolnie sie zatruwasz, pijesz to swintwo i palisz to swinstwo! Jak by Twoj szef Ci to kazal pic i palic, to ptzynajmniej moglbys go wziasc do sadu ale sam samego siebie nie mozesz zaskarzyc. Biedny Ty jestes. Odpowiedz Link Zgłoś