Dodaj do ulubionych

Jezus, Maria - co za forum...

IP: *.bankofamerica.com 26.06.01, 00:00
Podobnego forum to jeszcze nie widzialem. Co za wspaniale i doglebne Polonijne tematy! Tak sie jednak dzieje jak
wies za granice (albo na Slask) sie wysyla i daje im dostep do Internetu. Wstyd i hanba - cos duzo prawdy w
tych "Polish jokes" jak mamy taka wspaniala reprezentacje!
Obserwuj wątek
    • Gość: cook Re: Jezus, Maria - co za forum... IP: 152.79.93.* 29.06.01, 13:10
      Mysle , ze Jezus, Maria nie pasuje do tego forum.
      • Gość: Ania Re: Jezus, Maria - co za forum... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.01, 13:54
        A ja myślę, że pasuje. Zwłaszcza jak ktoś przeczyta wypowiedź Jasieńka.
        • Gość: andy Re: Jezus, Maria - co za forum... IP: 10.240.5.* / *.fe.bosch.de 29.06.01, 13:59
          Ania dzisiaj wypije drinka za twoje zdrowie, oczywiscie wieczorem, sok
          pomaranczowy z lodowki i wodka Gorbaczow w niewielkich ilosciach

pyrsk smile))))
          • Gość: XYZ Gorbaczow... IP: 63.83.144.* 29.06.01, 14:29
            Gorbaczowa to sie pilo 15 lat temu.Mimo wszystko na zdrowie
            W Niemczech oczywiscie
          • Gość: XYZ Jasiecczku ola boga IP: 63.83.144.* 29.06.01, 14:33
            Jasieczku na jakowych to ty bywos jesce forumach.Co leciuchne mnie sie wydaje
            ze te kawaliki to z ciebie bardziej
          • Gość: Ania Re: Jezus, Maria - co za forum... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.01, 14:37
            Andy bardzo Ci dziękuję i stawiam następnego! I też prysk,a co tam! smile))))

• Gość: alfons Re: Jezus, Maria - co za forum... IP: *.telia.com 29.06.01, 14:49
      Forum jest fajne, co chcesz, samo zycie...
      • Gość: dobomir Re: Jezus, Maria - co za forum... IP: 134.65.105.* 29.06.01, 15:07
        przelacz se TV na kanal z sejmu
    • Gość: Hermann Re: Jezus, Maria - co za forum... IP: *.dip.t-dialin.net 29.06.01, 15:19
      Gość portalu: Jasiu napisał(a):

> Podobnego forum to jeszcze nie widzialem. Co za wspaniale i doglebne Polonijne
      > tematy! Tak sie jednak dzieje jak
      > wies za granice (albo na Slask) sie wysyla i daje im dostep do Internetu. Wstyd
      > i hanba - cos duzo prawdy w
      > tych "Polish jokes" jak mamy taka wspaniala reprezentacje!

Jasiu pomysl trocha , zanim pomyslisz!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka