Dodaj do ulubionych

POZNANIACY W USA-LACZCIE SIE

IP: *.100.252.64.snet.net 29.06.01, 16:07
Ciekaw jestem,czy wielu obywateli Grodu Przemysla przebywa na amerykanskiej
obczyznie.....
Obserwuj wątek
    • Gość: Jajacek Re: POZNANIACY W USA-LACZCIE SIE IP: *.kabel.telenet.be 29.06.01, 17:04
      Golodupki hop do kupkismile
      Poznaniacy sa tak oszczedni ze szkoda im na bilet do USA
      • Gość: etahnol Re: POZNANIACY W USA-LACZCIE SIE IP: *.coh.org 30.06.01, 00:43
        jajajo..jam jest pyra poznanska, a ty pewnie jakis przytepawy rzeszowski buc
        • Gość: kraken Re: POZNANIACY W USA-LACZCIE SIE do ethanol IP: *.100.252.64.snet.net 30.06.01, 20:40
          Gość portalu: etahnol napisał(a):

> jajajo..jam jest pyra poznanska, a ty pewnie jakis przytepawy rzeszowski buc

PRZECIEZ RZESZOW,LOMZA I BIALYSTOK TO JEDNO BADZIEWIE(niejeden z nich jadac do
          konsulaty w Warszawie czy Krakowku pierwszy raz zobaczyl na oczy tramwaj)
          • Gość: jacol Re: POZNANIACY W USA-LACZCIE SIE do ethanol IP: 64.9.159.* 30.06.01, 21:06
            poznaniacy w us!! to som pyry grydki, leko monczyte alo w gotowoniu siem czymiom
            lej tera lece moje pyry
            jacol z houston tx
    • Gość: POLAK Re: POZNANIACY W USA-LACZCIE SIE IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.01, 21:25
      Nie oszukujmy sie ,Poznaniacy i w ogole Wielkopolanie sa najwartosciowsza
      czescia Narodu Polskiego. A to dlatego,zze sa najpracowitsi,najoszczedniejsi i
      najporzadniejsi ze wszystkich Polakow(co prawda zawdzieczaja to zaborcom
      Pruskim,ktorzy nauczyli ich niemieckiej dyscypliny i porzadku). Sama nazwa
      mowi wszystko Wielkopolska czyli Wielka Polska.Istotnie Poznaniacy sa z nas
      POlakow Najwieksi .Najwartosciowszy region-POZNAN I WIELKOPOLSKA.
      JA SAM JESTEM LODZIANINEM ALE DO NAJLEPSZEJ CZESCI POLSKI MAM BARDZO BLISKO-
      40km.na zachod.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka