Gość: split Re: Freedom of Information Act IP: *.nas34.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 07.08.03, 23:30 waldek.usa napisał: > ocenzurowany ! Cos nowego ? Ja 24 lata temu chcialem sie dowiedziec status mojego azylu podpierajac sie FIA bo ponad rok nie raczyli powiadomic . Dostalem dosc szybko odpowiedz ; kopie mojego podania z tym ze nazwiska - moje , notariusza , numer podania i daty byly ocenzurowane i podpadalo mi ze azyl byl przyznany 9 dni od interview w INS . List byl polecony i musialem podpisac (sic) Po 2-ch dniach w kolejkach INS (NYC) dowiedzialem sie ze to nie jest zadna pomylka , kopia byla rzeczywiscie moja i co gorsze ze moglem miec rodzine w miesiac od tej daty , tz 2 miesiace po wyjezdzie . Miesiac po rocznicy wyjazdu dostalem wiadomosc ze moje malzenstwo jest kaput , ale to juz "na marginesie" Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Freedom of Information Act 08.08.03, 15:07 A to side effect. Wyslami mnie na osla lawka!! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=7344313 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: split Re: Freedom of Information Act IP: *.nas34.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 08.08.03, 16:52 waldek.usa napisał: > A to side effect. > Wyslami mnie na osla lawka!! > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=7344313 > Kara czy wyroznienie ? Slucham . Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Freedom of Information Act 08.08.03, 17:06 Jezeli mnie wykopali - to kara, jezeli za informacje historyczne pochodzace z FBI - to wyroznienie Ja tez slucham. PS. Wykopali mnie za udzial w strajku na PW, takze jestem przyzwyczajony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: split Re: Freedom of Information Act IP: *.nas34.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 08.08.03, 17:22 waldek.usa napisał: > Jezeli mnie wykopali - to kara, jezeli za informacje historyczne pochodzace z > FBI - to wyroznienie > Ja tez slucham. > PS. Wykopali mnie za udzial w strajku na PW, takze jestem przyzwyczajony. PW , ? > > Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Freedom of Information Act 08.08.03, 17:28 Nie PW (dziekan) mi pomoglo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: split Re: Freedom of Information Act IP: *.nas34.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 08.08.03, 17:36 waldek.usa napisał: > Nie PW (dziekan) mi pomoglo. Ooooo ! , ... Dalej nie wiem Co sie kryje a tymi inicjalami ? Dziekan ? Dziekan skad , z czego ? Inquaired mind want's to know ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: split Re: Freedom of Information Act IP: *.nas34.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 08.08.03, 17:40 Gość portalu: split napisał(a): > waldek.usa napisał: > > > Nie PW (dziekan) mi pomoglo. > > > Ooooo ! , ... Dalej nie wiem Co sie kryje a tymi inicjalami ? Dziekan ? > Dziekan skad , z czego ? Inquaired mind want's to know ! Enqu... Sorry ! Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Freedom of Information Act 08.08.03, 17:42 Gość portalu: split napisał(a): >> > Enqu... Sorry ! ....iring Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: split Re: Freedom of Information Act IP: *.nas34.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 08.08.03, 18:01 jot-23 napisał: > Gość portalu: split napisał(a): > > >> > > Enqu... Sorry ! > > ....iring > > Dziekuje (cieplutko) Co ja bym bez ciebie zrobil ? > Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Freedom of Information Act 08.08.03, 18:07 Politechnika Warszawska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: split Re: Freedom of Information Act IP: *.nas34.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 08.08.03, 18:19 waldek.usa napisał: > Politechnika Warszawska , ... "W domu" ! Teraz moge isc kosic trawe bo moja "naj" coraz glosniej gega Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Freedom of Information Act 08.08.03, 18:50 Gość portalu: split napisał(a): > waldek.usa napisał: > > > Politechnika Warszawska , ... "W domu" ! > > > Teraz moge isc kosic trawe bo moja "naj" coraz glosniej gega Nie, nie w domu, Koszykowa 55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: split Re: Freedom of Information Act IP: *.nas3.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 08.08.03, 21:24 waldek.usa napisał: > Gość portalu: split napisał(a): > > > waldek.usa napisał: > > > > > Politechnika Warszawska , ... "W domu" ! > > > > > > > Teraz moge isc kosic trawe bo moja "naj" coraz glosniej gega > > > > > Nie, nie w domu, Koszykowa 55 Wiedzialem ze spotkamy sie kiedys na moim "poziomie" Nie mam sie do kogo przyczepic dzisiaj , Aussie sie przyczail , albo nie wierzy moim szczerym intencjom albo przegrupowuje zastepy . Podeslalem mu maly artykul na przynete , ale nie "bierze" , mnie tez dzisiaj sie nikt nie czepia - Smetno Wspominales kiedys cos o pedzlach , ... Malujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Freedom of Information Act 08.08.03, 22:09 Nie, to ktos inny wspominal, nie pamietam kto. Pedzla w reku nie mialem dobrych kilka lat, hmmmm dobre hobby. Akwarele, szybka technika, gdy sie jest w plenerze i trzeba strzelic fotke, a nie bawic w Cannaletto. Jesli Ci sie nudzi, to idz na "pozdrawiam cieplutko", badz "facet pomylil forum". soup_nazi kloci sie z canadyjczykiem, ja swoje na spoko dorzucam, bez chamstwa, zimna logika Odpowiedz Link Zgłoś