Dodaj do ulubionych

czy Wersal juz sie skonczyl czy to tylko chwilowa

11.08.03, 17:13
przerwa? Bo kiedys ktos zapraszal na Bisie na Prima, ze niby tutaj tak ladnie
i kulturalnie i tematy ciekawe i dyskusje merytorycznie prowadzone som. Chyba
sie spoznilam, bo Zapraszajacy chyba nie mial tych watkow, ktore wlasnie
ciesza sie duzym powodzeniem, na mysli....

Zapraszam na Bisa, tam srednia poziomu jest jednak zdecydowanie wyzsza.

Xurek
Obserwuj wątek
    • Gość: zurek Re: czy Wersal juz sie skonczyl czy to tylko chwi IP: 112.68.32 * 11.08.03, 17:24
      "xurek napisała:
      >
      > Zapraszam na Bisa, tam srednia poziomu jest jednak
      zdecydowanie wyzsza.
      >
      > Xurek"

do czasu a potem tak jak tu
      • xurek jeszcze nigdy tak tam nie bylo 11.08.03, 17:26
        jak tu (no chyba ze tu chwilowo przezywa Wersal), wiec czemu nagle mialoby sie
        zrobic?

Xurek
    • jot-23 [...] 11.08.03, 17:26
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • xurek jot, czy moglbys w jezyku "dopuszczalnym" 11.08.03, 17:29
        strescic, cos Ty takiego napisal, ze Cie tak szybko wycieto (ja tylko poszlam
        sobie kawe zrobic, a postu juz nie ma)

Xurek zaciekawiony
        • Gość: knot 23 Re: jot, czy moglbys w jezyku 'dopuszczalnym' IP: 81.210.53.* 11.08.03, 17:45
          "xurek napisała:

> strescic, cos Ty takiego napisal, ze Cie tak szybko
          wycieto (ja tylko poszlam
          > Xurek zaciekawiony"

heniek halina handel tylko tyle pisalo
        • yagnieszka Passowa kontrola? Dziekuje, postoje. 11.08.03, 17:46
          Xurek - z calym szacunkiem ale jak mozesz zapraszac do pisania na forum, ktore
          jest prywatne i "nalezy zglosic chec udzialu" zanim jego zakladacz udzieli
          laskawie/uprzejmie (niepotrzebne skreslic) zezwolenia na napisanie 2, 3 czy
          moze nawet 103 slow. A paszportow nie sprawdzacie? Nie wspominajac juz o wizach
          i swiadectwach szczepienia ospy?
          Poza tym, mowiac szczerze, zajrzalam tam po raz pierwszy zachecona Twoja namowa
          i coz... wszedzie mniej wiecej to samo.
          Tak wiec - wole mojego paszportu nie ujawniac ;o) i pozostac sobie tutaj w
          publicznym bagienku, ktory bywa Wersalem ale szczesliwie rowniez budka z piwem.
          Trudno zyc samymi ciasteczkami z kremem.
          • xurek Yagnieszko, 11.08.03, 23:13
            paszportow nikt nie sprawdza, forum powstalo jako prywatne i z kontrola tylko
            dlatego, by uniknac na nim zbytnich odchylow w dol od Wersalu. Nie zgadzam sie,
            ze tu i tam to jest to samo, tutaj jest znacznie wiecej obelg, prywatnych
            wycieczek ponizej pasa itd. Teraz jest lato i wszystkie fora (lacznie z tym,
            ktore jednak jest o wiele wieksze) sa w miare nudne i malo uczeszczane,
            poszperaj w starszych watkach jezeli chcesz sie przekonac, czy to
            tylko "ciastko z kremem". Poza tym to, czy jest ciekawie czy nie zalezy rowniez
            od uczestnikow, czyli np. od Ciebie, jezeli zechcesz. Wpuszczani z tego co wiem
            sa wszyscy, Ci, ktorzy nie dostosowuja sie do "regulaminu nierzucania miesem"
            sa po prostu wyrzucani.
            Nie musisz jednak zaproszenia traktowac zbyt powaznie - jezeli tutaj Ci dobrze
            to nie ma potrzeby niczego w tym fakcie zmieniac.

Xurek
    • kalifornian Re: czy Wersal juz sie skonczyl czy to tylko chwi 11.08.03, 18:24
      To ile rzodkiewek mozesz zjesc nucac jakas piosenke?
      To ma byc ten Wersal?
      • xurek z pewnoscia bardziej to zblizone do Wersalu, 11.08.03, 23:15
        niz np. Twoja wymiana zdan z soup_nazi a tresciowo rownie plytkie i
        nicniewnoszace. Czyli mimo wszystko jeden zero dla mnie, jezeli spojrzec z
        wersalskiego punktu widzenia.

Xurek
    • soup_nazi Na bisie ludzie umieraja (z nudow), hehehe 11.08.03, 18:29
      • kalifornian ZA duzo jedza rzodkiewek, tu jest problem n/t 11.08.03, 18:36
      • xurek zaden wypadek zgonu nie jest mi znany, 11.08.03, 23:17
        czy masz jakies konkretne wiadodmosci na ten temat? Chcesz, by bylo ciekawiej,
        to napisz cos na Bisie, czy tez jedyne co Cie interesuje to
        wymiana "grzecznosci" z Kalifornijczykiem - w tym wypadku rzeczywiscie polecam
        Prima.

Xurek
    • treser_bykow Re: czy Wersal juz sie skonczyl czy to tylko chwi 11.08.03, 18:34
      Czy Twoje zaproszenie jest tyle samo warte co Swiatlo?
      To znaczy Swiatlo zapraszal a general odrzucal. Na co
      Swiatlo stwierdzil ze ma gleboko gdzies ze zaproszone
      osoby sa niewpuszczane?
      Zglosilem sie na BIS teraz. Jesli Robert mnie nie wpusci
      to przyjde do ciebie pytac sie dlaczego.
      Zobaczymy ile jest warte twoje slowo.
      • waldek.usa Re: czy Wersal juz sie skonczyl czy to tylko chwi 11.08.03, 18:38
        Ja tez sie zglosilem, a pomiewaz w wiekszosci grzecznie sie zachowuje, to mysle
        ze platinum dostane!
        • kahlua1 Re: czy Wersal juz sie skonczyl czy to tylko chwi 11.08.03, 18:46
          To i ja sie zglosilem.
          Licze na slowo dane przez Xurek.
      • xurek chwilowo Swiatlo rzadzi, bo jak go nazwales 11.08.03, 23:18
        "General" jest na urlopie. Wypelnij wiec szybko podanie, kto wie, moze sie
        uda...

Xurek ze szczera nadzieja, ze a) Cie wpuszcza i b) sie sprawdzisz smile))
    • kahlua1 Czekam juz caly dzien 11.08.03, 23:17
      Zaprosilas mnie na tamto forum i co? Czekam i czekam i nic?
      • xurek wstawiem siem za Tobom :))) ntxt 11.08.03, 23:18

• waldek.usa Re: czy Wersal juz sie skonczyl czy to tylko chwi 11.08.03, 23:23
      No coz, ani widu, ani slychu ?!
      • kalifornian Re: czy Wersal juz sie skonczyl czy to tylko chwi 11.08.03, 23:25
        Ja ci mowie ze bedzie tak jak ze Swiatlo. Zaprosic jest
        latwo ale zadbac o to zeby zaproszonemu otworzyc drzwi
        juz sie niechce.
        Zobaczymy z czego jest Xurek ulepiony.
        • xurek zrobilem co moglem, 11.08.03, 23:29
          wskocz na Bisa i przekonaj sie sam. Klucza nie mam a telefonu do Swiatla tez
          nie. Ulepiona jestem chyba z têgo samego co Ty, tak przynajmniej uczy biologia,
          wiec chyba prawdziwe, choc mnie samej trudno w to uwierzyc.

Xurek
    • Gość: mylycya slodkie idiotki i mylycya zaprasza na bisa IP: *.232-130-66.que.mc.videotron.ca 11.08.03, 23:28
      • xurek wszystko nieprawda, jak to zwykle u mylycji 11.08.03, 23:30
        mylycja nie zapraszala, wiec klamstwo a ja nie jestem slodka idiotka, wiec tez.

Xurek
        • znikad Xurek - rzeczywistosc nie potwierdza... 12.08.03, 00:28
          ... Twoich obietnic.
          Dawno, dawno temu, za siedmioma gorami i za siedmioma lasami zglosilem chec
          pisania na slawnym Bisie. I co? I NICO! Lub bardziej swojsko - JAJCO! Nie
          dostalem nawet odmownej odpowiedzi na skrzynke, po prostu zignorowano moje
          zgloszenie. I to jest ten Wersal? To ja jednak wole czworaki - przynajmniej
          czlowiek wie, w co wdepnal.
          Z uszanowaniem,
          znikad
          • canadyjczyk Re: Xurek - rzeczywistosc nie potwierdza... 12.08.03, 00:43
            Zgadza sie. U mnie to samo.
            • Gość: mylycya Re: Xurek - rzeczywistosc nie potwierdza... IP: *.232-130-66.que.mc.videotron.ca 12.08.03, 00:44
              czy to mylycyjny klub dyskusyjny?
              • vladimir.iljicz nu pogodi... 12.08.03, 13:10
                Oj, tow. wowa.
                kaniec kancow my was naszli...
                wy dumajete, kak wy w etom Montral'e siedities' to my was nie najdiom?
                nu haraszo, pogodi, kak towariszcz s towariszczom, a?
                naszi malcziki uze wsie, w sojedinionnych sztatach i w kanad'e toze
                nie dla nas probl'em wiz ili czto tam nibut'.
                jeszczo namieszajem...
    • kameleun A ja tez lece skoro Xur zaprasza ntxt 12.08.03, 06:13
    • xurek bardzo mi przykro, 12.08.03, 08:26
      ale do konca urlopu Roberta nikt nie moze wejsc na Bisa, bo nikt z forumowiczow
      nie jest w stanie go wpuscic. Szkoda, bo mogloby byc ciekawiej i forum by sie
      ozywilo. Jak Robert wroci z wakacji sytuacja sie zmieni.

Przepraszam za zamet i juz nie bede, przynajmniej do powrotu Admina smile))

Xurek
      • kameleun Re: bardzo mi przykro, 12.08.03, 08:35
        Ech, wiadomo bylo ze sie tak skonczy ale przynajmniej
        masz klase zeby przeprosic. Nie to co Swiatlo.
        Dziekujemy za zaproszenie w kazdym razie.
    • oralhella [...] 12.08.03, 12:38
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • xurek marny z Ciebie psycholog, Orahello. 12.08.03, 12:55
        To co jem nie ma nigdy nic wspolnego z tym, co i jak mowie/pisze, wiec wniosek
        calkowicie bledny.
        Rzodkiewki w zaden odczuwalny sposob nie wplywaja na moj system trawienny, wiec
        nawet jezeli u Ciebie takie symptomy wywoluja, wniosek wciaz jeszcze jest
        pohopny.

A teraz ja sobie pozwole na analize: chyba jakis niz intelektualny Cie dopadl,
        skoro nic madrzejszego/dowcipniejszego/kulturalniejszego nie przyszlo Ci do
        glowy. Sproboj jeszcze raz, jak wiadomo "Übung macht Meister".

Xurek
    • vladimir.iljicz Re: czy Wersal juz sie skonczyl 12.08.03, 12:58
      My, towariszczi, nie mozem dopustit to tego, cztoby Poliaki miezdu soboj
      dogoworilis'. Nam nada mieszat' i mieszat', cztoby wsie Poliaki borilis miezdu
      soboj.
      Poliak Poliakomu wolkom!
    • kahlua1 Xurek jak to jest z tym Wersalem na BIS? 13.08.03, 23:11
      Autor: swiatlo@NOSPAM.gazeta.pl
      Data: 13-08-2003 18:35

Z satysfakcja odnotowuje, ze nikt nie zamiescil
      spodziewanej, wlasciwej
      odpowiedzi.
      Oto odpowiedz:
      Co lepsze: dzielic ciastko z innymi, czy jesc g..no samemu?
      @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
      alez to proste
      Autor: marvel02@NOSPAM.gazeta.pl
      Data: 13-08-2003 23:07

taka ktora jest: kurwa w lozku,aniol przy
      dzieciach,kucharka w kuchni,..itd.
      @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Pelna kultura wypowiedzi nie ma co.
      hahaha
    • kahlua1 Re: czy Wersal juz sie skonczyl czy to tylko chwi 14.08.03, 07:20
      Czy ten wersal na bisie to na watku 'Jaka zona lepsza" ?
      • xurek na tym i na (prawie) wszystkich innych 14.08.03, 08:34
        czy tez moze wylapales na tym watku jakies obrzucanie sie blotem, ktore umknelo
        mojej uwadze? Wydaje mi sie, ze ty mylisz dwa pojecia: Wersal i "klub
        dyskusyjny intelektualistow na najwyzszym poziomie". Ja nigdy nie twierdzilam,
        ze Bis to wylegarnia jajoglowych a odkrywczosc tamtejszych watkow przejdzie do
        historii - to jest zwykle forum, takie jak zwykle forum powinno byc, czyli z
        madrzejszymi/glupszymi watkami/tematami ale bez obelg, epitetow i wiecznych
        klotni i docinkow.

Xurek
        • canadyjczyk Re: na tym i na (prawie) wszystkich innych 14.08.03, 08:42
          Rozumiem ze to jest tawyzszosc:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10022&w=7424061&a=7440165
          albo ta
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10022&w=7424061&a=7436393
          Nie mowiac juz o twoim zaproszeniu ktorego nie mozesz
          dotrzymac. Nie sadzisz ze przed zaproszeniem trzeba
          upewnic sie ze gospodarz ma na to ochote?
          • xurek do Canadyjczyka 14.08.03, 08:55
            wciaz nie widze w tych wpisach zadnej obrazy kogokolwiek z forumowiczow. Reszta
            jak wyzej, czyli co do poziomu, to.....

Z tym zaproszeniem to juz przeciez napisalam, ze mi przykro, bo nie wiedzialam,
            ze sie nie da. Nie czytasz, czy co?

Tutaj wycinek postu Swiatla odnosnie wpuszczania:

> Swiatlo, czy Ty tutaj tez mozesz wpuszczac? To moze bys wpuscil tych, ktorzy
            > sie na moje zaproszenie zglosili? Jak nabalagania, to zawsze mozna bedzie
            > wyciac...

Nie mam tych uprawnien. Jestem tylko dobermanem na czas nieobecnosci
            rzeczywistego pana.
            Chetnie bym wpuscil kazdego kto chce wejsc, ale trzeba niestety poczekac.

Przyznam ze jest to spory problem. Nie moge nawet kontynuowac watkow
            reklamujacych Bisa na Primie, bo procedura wpuszczania po prostu nie dziala
            sprawnie.

Xurek
            • canadyjczyk Re: do Canadyjczyka 14.08.03, 09:03
              Ok, niech bedzie.
            • adminbis Re: do Canadyjczyka 14.08.03, 11:39
              xurek napisała:

> Z tym zaproszeniem to juz przeciez napisalam, ze mi przykro, bo nie
              >wiedzialam, ze sie nie da. Nie czytasz, czy co?

A moze tak przestalabys sie tlumaczyc (wlasciwie nie wiadomo z czego i przed
              kim) i zamiast tego objasnila Twoim przyszlym wielbicielom jak obsluguje sie
              PC?
              To, ze jestem tu rzadziej nie znaczy, iz nie bywam w ogole. Tak wiec Twoje
              ubolewania nad niemoznoscia wpuszczenia nowych, interesujacych autorow na bisa
              sa troche nie na miejscu. Wszyscy zaproszeni przez Ciebie maja juz od dwoch
              dni mozliwosc pisania na bisie, ze zas tego nie czynia, no coz, moze tu wcale
              nie chodzi o owa mozliwosc tylko o pretekst aby troche ponarzekac?

adminbis

PS
              Znasz dowcip o Jasiu, ktory chcial bardzo wygrac w toto-lotka?
              Otoz siadal on codziennie na progu swojej chalupy i mowil:
              "Dobry Panie Boze, spraw zebym wygral w lotka!"
              Po kilku dniach odzywa sie zniecierpliwiony, potezny glos z niebios:
              "Jasiu, to wyslij, q..a, w koncu ten kupon!"
              • xurek do Adminbisa 14.08.03, 11:48
                Jako ze ani Sherlock Holmes ani Jasnowidz nie jestem, musze opierac sie na tym,
                co widze/slysze. Jak mi sie mowi, ze ja zapraszam a potem nie wpuszczaja a
                Swiatlo, "oficjalnie mianowany", potwierdza, ze wpuscic nie moze, to wierze
                ludziom na slowo i przepraszam za zamet. Teraz juz nie wiem, w co mam wierzyc,
                wiec wstrzymuje sie od dalszych komentarzy, tym bardziej ze przestaly byc
                potrzebne, skoro sama "Administracja" osobiscie zabrala glos.

Co to wszystko ma wspolnego z domniemanymi badz rzeczywistymi wielbicielami to
                zupelnie nie wiem, nie wiem rowniez, czy owi "nowi chetni" byli by nabytkiem
                ciekawym, czy nie, poniewaz jeszcze nic na Bisie nie napisali.

Tym niemniej wydaje mi sie, ze im wiecej ludzi na Bisie bedzie pisalo, tym
                ciekawsze bedzie owo forum i ze jedyna mozliwoscia przekonania sie, czy "nowi"
                sa nabytkiem dobrym czy zlym jest wlasnie przekonanie sie. Po Twoim poscie
                odnosze jednak mgliste wrazenie, ze nie podzielasz mojego zdania na temat
                rozszerzenia forum....

Xurek
                • adminbis Re: do Adminbisa 14.08.03, 11:54
                  xurek napisała:

> Tym niemniej wydaje mi sie, ze im wiecej ludzi na Bisie bedzie pisalo, tym
                  > ciekawsze bedzie owo forum i ze jedyna mozliwoscia przekonania sie,
                  > czy "nowi"
                  > sa nabytkiem dobrym czy zlym jest wlasnie przekonanie sie. Po Twoim poscie
                  > odnosze jednak mgliste wrazenie, ze nie podzielasz mojego zdania na temat
                  > rozszerzenia forum....

Nie wiem czy to czytanie tych samych watkow czy moze jakas inna przyczyna
                  powoduje, ze toki naszego myslenia staja sie coraz bardziej podobne smile Gdybys
                  jeszcze z ostatniego Twojego zdania, ktore pozwolilem sobie powyzej zacytowac,
                  skreslia slowo "mgliste" a zamiast tego po slowie "temat" dodala "takich
                  metod", to mozna by stwierdzic, ze myslimy dokladnie jednakowo wink

adminbis

>
                  > Xurek
                  • xurek czyli jezeli dobrze zrozumialam, 14.08.03, 12:01
                    to zupelnie zgadzamy sie co do tego, ze sie nie zgadzamy ?

Xurek smile))
                    • adminbis Re: czyli jezeli dobrze zrozumialam, 14.08.03, 12:08
                      xurek napisała:

> to zupelnie zgadzamy sie co do tego, ze sie nie zgadzamy ?

No, to, to chyba nie jest zadna nowosc?! smile))

adminbis_piszacy_niejasno_z_obawy_przed_pogrozkami_o_zabanowanie_jego_IP
    • Gość: Don Kichot Xurek udajacy strusia IP: *.Red-80-33-136.pooles.rima-tde.net 14.08.03, 11:10
      Tak Xurku udajesz strusia chowajac głowe w piasek. Piszesz że nikt nikogo w
      tym watku nie obrazil, czyzby ??? a porównanie kobiety do gówna to komplement
      wedlug Ciebie ??? a moze Ty nie jestes kobieta ??? widzisz mnie raza
      obrazliwe koszarowe dowcipasy prostackich kaprali.
      Ale coz mozemy sie roznic w ocenie dobrego smaku.

de gustibus non est disputandum

• Gość: babajaga Re: Xurek udajacy strusia IP: 125.37.178.* 14.08.03, 11:13
        Gość portalu: Don Kichot napisał(a):

> Tak Xurku udajesz strusia chowajac głowe w piasek.
        Piszesz że nikt nikogo w
        > tym watku nie obrazil, czyzby ??? a porównanie kobiety
        do gówna to komplement
        > wedlug Ciebie ??? a moze Ty nie jestes kobieta ???
        widzisz mnie raza
        "

to babsztyl i dlatego jej to pasuje
        >
        >
        • xurek Babajago, 14.08.03, 11:17
          czy mozesz blizej wyjasnic, co rozumiesz pod pojeciem "babsztyla"? Pytam, bo
          nie wiem, czy mam sie obrazic, czy nie...

Xurek
      • xurek niczego nie udaje oprocz Kameleona 14.08.03, 11:16
        jak juz mowilam na temat poziomu owego kawalu mozna by dyskutowac, ja tez nie
        naleze do funow tego typu rozrywki.

Mimo wszystko jest dla mnie duza roznica, czy ktos zacytuje jakis (nawet
        ohydny) kawal, czy tez bezposrednio obraza uczestnikow forum, co moim zdaniem
        tutaj czesto ma miejsce a na Bisie zdarza sie b. rzadko.

A tak na marginesie, gdybym chciala sie obrazac z powodu np. kawalow o "glupich
        blondynkach" to na nic innego nie straczyloby mi ani czasu ani energii.

Xurek
        • Gość: Don Kichot Re: niczego nie udaje oprocz Kameleona IP: *.Red-80-33-136.pooles.rima-tde.net 14.08.03, 11:42
          xurek napisała:

> jak juz mowilam na temat poziomu owego kawalu mozna by dyskutowac, ja tez
          nie
          > naleze do funow tego typu rozrywki.

ale to dyskusja w ktorej bralas z wlasnej woli udzial sad(( czy sugerujesz ze
          moze uzyto wobec Ciebie przemocy ??? jesli nie to gratuluje ( smaku )

>
          > Mimo wszystko jest dla mnie duza roznica, czy ktos zacytuje jakis (nawet
          > ohydny) kawal, czy tez bezposrednio obraza uczestnikow forum, co moim
          zdaniem
          > tutaj czesto ma miejsce a na Bisie zdarza sie b. rzadko.

Xurek konfabuluje jak na prawdziwego bisiaka przystalo.

Jesli jest prawda to co mowisz to dlaczego czesc watkow jest ukryta na bisie.
          Tam sie znajduje odpowiedz jaki to Wersal panuje na Bisie. Wiec daruj sobie
          moraly, ze Prim jest taki fe.

>
          > A tak na marginesie, gdybym chciala sie obrazac z powodu np. kawalow
          o "glupich
          > blondynkach" to na nic innego nie straczyloby mi ani czasu ani energii.

slowo glupi(a) mozna go uzyc w kazdym towarzystwie. Wiec porownanie
          calkowicie jest chybione.

ps .usilujesz bronic cos co jest nie do obrony, chyba ze znizymy sie do
          poziomu kaprala swiatly.
          >

• xurek ta dyskusja jest bezsensowna, 14.08.03, 11:57
            ale odpowiem, bo nie mam nic lepszego do roboty.

Wiec ja zabralam glos w owej "dyskusj" w momencie, w ktorym zostalo przez
            Swiatlo zadane pytanie, w ktorym absolutnie nie moglam odkryc nic obrazliwego.
            Pytanie moze byc zrozumiane jako seksistowskie, ale pewna doza "prowokacji"
            zupelnie mi nie przeszkadza, poniewaz ozywia wymiane zdan. W danym momencie nie
            bylam w stanie przewidziec jaka bedzie odpowiedz Swiatly, nie przyszlo mi
            rowniez do glowy, ze owo pytanie jest czescia "zagadki do rozwiazania".
            Moj nastepny wpis nie odnosil sie juz do pytania Swiatla, lecz do innej
            odpowiedzi na moj wpis, w ktorej rowniez nie widzialam nic zdroznego.
            Badz mowiac krocej caly ten Twoj wywod to czysta demagogia, na dodatek niskich
            lotow.

Ile watkow na Bisie jest "ukrytych" nie wiem, bo nie mam do nich dostepu.
            Powatpiewam rowniez szczerze, ze Ty ow dostep masz. Jak dotad nie przytoczyles
            nic, co podwazyloby moja teze, ze tutaj chamstwa jest znacznie wiecej niz na
            Bisie (zauwaz ze nigdzie nie twierdzilam, iz go na Bisie zupelnie nie ma). Poza
            tym, jezeli watki chamskie zostaly zmazane to tylko dobrze to swiadczy o
            administracji Bisa - dba o poziom i oczyscza pole z "niewypalow", ktore zawsze
            zdarzyc sie moga, bo nikt nie jest nieomylny i wszechwiedzacy i tylko i zawsze
            kluturalny.

No i chce jeszcze dodac, ze ja niczego oprocz mojego zdania, co do slusznosci
            ktorego jestem przekonana, nie bronie. Jak zauwazyles pisze i tutaj i tam, nie
            mam wiec zadnego powodu do "nierzetelnego preferowania" ktoregokolwiek z forow.

Xurek
            • Gość: Don Kichot milej zabawy zycze IP: *.Red-80-33-136.pooles.rima-tde.net 14.08.03, 12:13
              Ja mam co robic, wiec dalszej dyskusji nie bedzie. Niech Xurek bawi sie ze
              swiatlem. wink zycze rozrywki na najwyzszym koszarowym locie.
              • xurek Re: milej zabawy zycze 14.08.03, 13:06
                dziekuje, Don Kichocie. Jezeli masz cos do roboty, to idz i rob to.

Xurek
            • oralhella xurku 14.08.03, 12:31
              Ty moze powinnas popracowac nad Bisem zamiast sie produkowac na
              Primie.
              Dlaczego tak strasznie zapraszasz osoby z Forum Polonia?przeciez
              wedlug Ciebie i Tobie podobnych tutaj jest szambo .Idz na inne forum
              i tam zapraszaj.Wstyd i ambicja Wam BISOWCOM chyba nie jest
              znana.Co Xurku?Mozna Cie jednak usprawiedliwic , blondynki juz tak
              maja...
              • xurek cos przedwczorajsza jestes, Orahello, 14.08.03, 13:05
                ja juz dawno przestalam zapraszac, co wyraznie napisalam w tym watku.
                Poza tym dziekuje za dobre rady, co gdzie i jak mam robic, ale sa zupelnie
                zbedne - radze sobie calkiem dobrze bez, rowniez z blond wlosami.

Xurek
    • Gość: 7up Re: czy Wersal juz sie skonczyl czy to tylko chwi IP: *.cal.net 25.08.03, 18:29
      xurek napisała:

> przerwa? Bo kiedys ktos zapraszal na Bisie na Prima, ze niby tutaj tak
      ladnie
      > i kulturalnie i tematy ciekawe i dyskusje merytorycznie prowadzone som.
      Chyba
      > sie spoznilam, bo Zapraszajacy chyba nie mial tych watkow, ktore wlasnie
      > ciesza sie duzym powodzeniem, na mysli....
      >
      > Zapraszam na Bisa, tam srednia poziomu jest jednak zdecydowanie wyzsza.
      >
      > Xurek

xurek,

czy twoje zaproszenie jest ciagle aktualne?
      czy to prawda, ze srednia poziomu jest jednak zdecydowanie wyzsza
      jak to sprawdzic?

hej, nie musisz odpowiadac, tak mi sie przypomnial ten watek
      chyba mialas dobre checi ale zycie plata figle
      to co sie stalo z bisem, ilustruje niebezpieczenstwo "czlowieka" z minimalna
      nawet wladza nad innymi...
      • ro-bert Re: czy Wersal juz sie skonczyl czy to tylko chwi 25.08.03, 18:56
        Gość portalu: 7up napisał(a):

> czy to prawda, ze srednia poziomu jest jednak zdecydowanie wyzsza

Tak, to prawda. Na pewno nikt Ciebie nie wyzwie od sk...now jak to tutaj
        bywa wink

> jak to sprawdzic?

Po prostu wejsc i poczytac.

robert
        • oralhella Re: czy Wersal juz sie skonczyl czy to tylko chwi 26.08.03, 03:08
          ro-bert napisał:

> Gość portalu: 7up napisał(a):
          >
          > > czy to prawda, ze srednia poziomu jest jednak zdecydowanie wyzsza
          >
          >
          >
          > Po prostu wejsc jako guajazyl
          >
          >
          > robert
          >
          >
      • xurek Re: czy Wersal juz sie skonczyl czy to tylko chwi 25.08.03, 21:33
        > czy twoje zaproszenie jest ciagle aktualne?

Nie, nie jest juz aktualne, bo nie wiem, czy jacys nowi czlonkowie sa mile
        widziani, poniewaz zostalam wyrzucona.

> czy to prawda, ze srednia poziomu jest jednak zdecydowanie wyzsza
        > jak to sprawdzic?

Moim zdaniem byla wyzsza, niz tutaj - tutaj jednak JEST wiecej spamu, jak to
        wyglada od trzech dni nie mam zielonego pojecia, bo czytac tez juz nie moge.

> chyba mialas dobre checi ale zycie plata figle

Zupelnie sie zgadzam.

> to co sie stalo z bisem, ilustruje niebezpieczenstwo "czlowieka" z minimalna
        > nawet wladza nad innymi...

Ja wciaz nie trace nadziei, iz byl to raczej wyjatek niz regula smile).

Xurek
        • jot-23 Re: czy Wersal juz sie skonczyl czy to tylko chwi 25.08.03, 21:39
          xurek napisała:

> Ja wciaz nie trace nadziei, iz byl to raczej wyjatek niz regula smile).
          >
          > Xurek

na szczescie Polnia 2 ma wspanialy start! "kapturowi" admini (nie watpie ze
          tozsamosc, wsrod biesniakow jest tzw tajemnica poliszynela (co to ten
          poliszynel? brzmi jak slogan z kampanii reklamowej promujacej polska szynke w
          krajach anglojezycznych), ktorzy beda zarzadzac zgodnie ze "zdrowym rozsadkiem
          i uczciwoscia" hehe. mysle ze mozecie wolac stalinowca swiatlo, aby bral sie
          do roboty (sic!)
          • xurek Jot, ty jakis taki malkontent jestes........ 25.08.03, 21:44
            czemu juz marudzisz i zlorzeczysz i czarnomalujesz? Moze akurat kapturowi
            Admini beda najlepszymi Adminami GW? Zanim zaczniesz krytykowac to moze bys tak
            cos na P2 napisal?

Xurek
            • jot-23 Re: Jot, ty jakis taki malkontent jestes........ 25.08.03, 22:16
              xurek napisała:

> czemu juz marudzisz i zlorzeczysz i czarnomalujesz? Moze akurat kapturowi
              > Admini beda najlepszymi Adminami GW? Zanim zaczniesz krytykowac to moze bys
              tak
              >
              > cos na P2 napisal?
              >
              > Xurek

Xurku, sad kapturowy dzialajacy z ukrycia, wg wlasnego widzimisie to jest
              najgorszy z mozliwych wyborow. od poczatku dzielicie sie na lepszych i
              gorszych. wtajemniczonych i nie. chcesz miec uczciwe forum , a nie cieple
              gnizadko wyscielane swoim ego, odpusccie sobie "petycje" o wpuszczenie, jasny,
              jak najmniej restrykcyjny, ale zawsze przestrzegany regulamin (co mam na
              mysli, to glownie podwojne standarty, przymykanie oka na kolesi) oraz
              oczywiscie jawna torzsamosc administratorow.

powodzenia!
              • backpacker Re: Jot, ty jakis taki malkontent jestes........ 26.08.03, 00:28
                Sadu kapturowego ma nie byc.
                Chodz, wejdz, zobacz, napisz. Nie bedzie Co odpowiadac
                wiecej nie napiszesz. Nikt nie wymaga zmiany stylu itp.
                To jest tak jak party, idziesz i jesli po godzinie
                nudzisz sie a gospodarz kazal zdjac ci buty to wychodzisz
                i wracasz do tego co przedtem. Nic nie straciles a moze
                cos zyskales.
              • Gość: bialy lubie iepac murzynki z Migerii.. IP: *.proxy.aol.com 26.08.03, 03:45

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka