fan.club 11.01.08, 19:09 Irish government asked a question to its citizens: Is the Polish immigration a serious problem? 35% respondents said: "yes, it is a serious problem!" 65% respondents said: "Absolutnie, ku.., żaden!" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ontarian Re: Polish joke inaczej 11.01.08, 19:17 a ty do chlewa, gdzie maciora czeka Odpowiedz Link Zgłoś
fan.club A ten znasz? 11.01.08, 19:25 Czym się różni donk od hipopotama? Ten jeden ma wielki śmierdzący ryj z krzywymi zębami i jeszcze większe tłuste doopsko. A ten drugi pływa w Nilu. Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: A ten znasz? 11.01.08, 19:32 na zwierzeta nie dam zlego slowa powiedziec! Odpowiedz Link Zgłoś
jphawajski Re: A ten znasz? 12.01.08, 04:43 jadac samochodem lubie sluchac audycji "point of law". znasz to? ostatnio bylo przczolach. ktos podal do sadu sasiada za to ze trzyma na swoje posesji przczoly. przczoly mu z jakiegos powodu przeszkadzaly. podejzewam ze moze kogos uzadlily. zadal usuniecia uli z przszczolami. oskarzony tlumaczl sie ze pszczoly to zwierzeta domowe i ma prawo na swoje posesji je trzymac. jak wiesz pozniej sa reklamy i trzeba z zaciekawieniem czekac na werdykt orzeczenie sedziego bylo takie, ze niestety pszczoly nie mozna zaliczyc do zwierzat domowych. wg prawa zwierzeciem domowym jest takie ktore mozna kontrolowac. tzn np zamknac za ogrodzeniem czy uwiazac na sznurku. niestety nakazal zlikwidowac ta domowa hodowle. tak sobie mysle ze kota tez trudno kontrolowac choc oczywiscie mozna go uwiazac czy zamknac w domu co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: A ten znasz? 13.01.08, 06:04 to jest kociol. Takie filmy jak pare lat temu dopelnily zla: publicznosc generalnie boi sie. Ja wkladam gola reke do ula, bez maski i laza po mnie bez ograniczen. NIgdy nie zostalem uzadlony bo.... uwazam jak sie zachowauja. To slychac. Dzwiek ula wzrasta do ok 400Hz wtedy pora powoli wiac. Taka sytuacja zdarza sie rzadko a glowna przyczyna to jak jest ladna pogoda a za dwa dni ma byc bardzo zla Odpowiedz Link Zgłoś
jphawajski Re: A ten znasz? 13.01.08, 06:32 zrobiles dobry uczynek. bravo. to ja sie musze napic piwa z tej okazji dzisiaj stoje na parkingu przed home depot i czekam na zone. facet niedaleko laduje cement do samochodu. nagle wozek (platforma) zaczal zjezdzac po pochylosci terenu. facet probowal go jeszcze zlapac ale sie nie udalo. porecz byla z pszodu. wozek wypelniony ciezkimi workami piepsznal w stojacy tam nowiutki suv toyota. wglebienie bylo takie ze mozna bylo piesc wlozyc. chcialem odjezdzac ale widze, ze i facet chce tez odjezdzac. w tym momencie wrocila wlascicielka samochodu. patrzy i oczom nie wierzy. mysle sobie ide i zrobie dobry uczynek ale jednak facet zawrocil i podszedl do tej kobiety. dal jej swoja wizytowke. ona zapisala nr rejestracyjny i odjechala. dlaczego bylem wsciekly? bo wiem ze jakby nie bylo sprawcy ona zaplacila by swoj udzial wlasny. moze $250 a moze $500. szkoda mi jej bylo. nie wygladala na bogata. a to byl murzyn. niby nic a jednak szykowal sie do odjazdu, sku..el. duzo tu ostatnio przyjechalo choloty z mainland. musza okrzepnac i dostosowac sie do rajskich warunkow Odpowiedz Link Zgłoś
_czosnek_ Re: A ten znasz? 13.01.08, 10:05 Bo jak ci Jasiu szef kazal ladowac worki, to nie trzeba bylo dlubac w nosie i dumac o niebieskich migdalac. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: A ten znasz? 11.01.08, 19:35 fan.club napisał: > Ten jeden ma wielki śmierdzący ryj z krzywymi zębami i jeszcze > większe tłuste doopsko. i wielkie odstajonce uszy ktorymi spoconom maciore wachluje Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: A ten znasz? 11.01.08, 20:07 Cus ten byl cieniutki. Ortalion nie wysilaj siem juz lepiej, glowa ci siem jeszcze zadymi. heheheh Mowiom ze coorwa i strozo-ormowiec bardzo dobrana parka ale chyba nie w waszym wydaniu. heheheheheh No tak jak tam twa maciora ortalionku, przezyla swienta? heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: A ten znasz? 11.01.08, 20:27 nie cieniutki, a prawdziwy nareszcie kazdy wie czym sie od hopopotama roznisz a jak tam tfoj trojkoncik z maciorom i kozom? dobraliscie sie napewno jak w korcu maku Odpowiedz Link Zgłoś
donk Wiadomo, ortalion. heheheheheheh 11.01.08, 20:30 A co hopopotam? Juz siem lepiej zajmij trzepaniem skorkom. Tylko sobie jenzyka nie odgryz w uciuciu. heheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Wiadomo, ortalion. heheheheheheh 11.01.08, 20:35 hopopotam nic, dalej w nilu plywa a co maciora? Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: Wiadomo, ortalion. heheheheheheh 11.01.08, 22:03 Chyba lezy w gnoju i na ciebie czeka zebys przyszedl ze strozowania i jom oprzondzil. heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
footlongclitoris Re: Wiadomo, ortalion. heheheheheheh 13.01.08, 18:44 hop hop hop hop, przestan cie jakac cieciu bo ludzie chca ci pomoc ale mysla, ze jestes narabany. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekqbn Re: Polish joke inaczej 13.01.08, 17:37 fan.club napisał: > Irish government asked a question to its citizens: > Is the Polish immigration a serious problem? > > 35% respondents said: "yes, it is a serious problem!" > 65% respondents said: "Absolutnie, ku.., żaden!" Jeszcze trochę a nie będzie w tym żadnego żartu. Już teraz mozna w Irlandii spotkać się z niezadowoleniem Polaków, że kasjerka w supermarkecie nie mówi po polsku. Muszę przyznac, że Irlandczycy to tolerancyjny naród.... Odpowiedz Link Zgłoś
jphawajski Re: Polish joke inaczej 13.01.08, 21:59 jak sie zapytasz rasiste co mysli o murzynach, to odpowie, ja tam do murzynow nic nie mam ale ku... ich nieznosze Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: Polish joke inaczej 14.01.08, 01:09 skad rasista wie ze nieznosi murzynow? ALbo go murzyn kiedys wytentegowal bez zgody albo ktos mu powiedzial zeby tak powtarzal to dostanie piwo za darmo. Moja zona jest murzynka i nikomu ze znajomych to nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
jphawajski Re: Polish joke inaczej 14.01.08, 01:25 koscioly polskie sa, sklepy tez, wodka polska? kielbasa krakowska? no jest. tylko k.. ten jezyk. ale to sie zmieni jeszcze pare lat a polacy naucza irnadczykow jak nalezy zyc jakis problem? > Moja zona jest murzynka to jak japo. Odpowiedz Link Zgłoś