cora1973 17.03.08, 22:38 witam! od niedawna mieszkam z rodziną w Berlinie i chętnie poznam inne mamy mieszkające z pociechami w tym mieście. Mam 34 lata, mąż 37, córka 14 i synek 12 miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamapodziomka Re: mamy z berlina 19.03.08, 11:34 W Berlinie mieszkamy juz od dosc dawna, ale troche nam sie ostatnio wykruszyly znajomosci. Mam 4-letnia coreczke i chetnie poznalabym mamy z dziecmi w podobnym wieku, bo brakuje nam polsko-jezycznych towarzyszy zabaw Pozdrowienia Gosia & Alisia Odpowiedz Link Zgłoś
ircias Re: mamy z berlina 19.03.08, 15:26 A ja trochę z innej beczki... Mamy z Berlina proszę o podpowiedź. W weekend majowy (1-4) lub 22-25) wybieram się do Berlina. Tzn. Bedę ncować u rodziny w Słubicach i z tamtąd dojazd. Jedziemy z 3,5 letnim synkiem. Nigdy nie byłam w Berlinie i kompletnie nie wiem co warto zobaczyć. Planuję 2, 3 dni. Wiem o Tropikalnej wyspie ale odpada - cena, szkoda mi czasu na leżenie. Może zoo, (słyszałam coś o see life) ale nie moge znaleźć namiarów, Chciałabym też zrobić jakieś zakupy. chodzi mi o klocki lego i inne zabawki - chyba są tańsze w Niemczech. Moze wiecie gdzie są jakieś tanie sklepy. Odpowiedz Link Zgłoś