Dodaj do ulubionych

Wredna Amerykanka

IP: 130.68.2.* 02.01.02, 04:11
Pojechalem z zonka do parku. Zonka zaczepila sie o mnie na jednym ramieniu. Na
drugim ramieniu zawiesilem Minolte 700si- no tak dla szpanu.
I zapychamy alejka parkowa. zimno jak djabli malo uszy nie odpadna, zaponialem
zabrac serwetek z kuchni i nie mam czym nosa wytrzec. Wiec wycieram rekawem.
Patrze, a tu jakas stara baba z kundlem na sznurku mowi do mnie,
"Happy New Year" i jeszcze sie usmiecha .
Pewnie widziala jak wycieralem nos rekawem.
Co za wstretna baba i ten PLASTYKOWY USMIECH.
Nabralem sliny co by jej napluc w twarz , ale z drugiej strony pojawili sie
ludzie , wiec sie pochamowalem. Obrzucilem to wredna amerykanke tylko wstretnym
spojrzeniem.
Niech wie , jutro przyjde do parku znowu , to jej dokopie.
Popamieta ze nie wolno zaczepiac porzadnych ludzi.

Czy ktos mial tez podobne spotkania z gamoniami. czkam na listy
ZYBI
Obserwuj wątek
    • Gość: Szybki Re: Wredna Amerykanka IP: *.proxy.aol.com 02.01.02, 04:23
    • Gość: Szybki Re: Wredna Amerykanka IP: *.proxy.aol.com 02.01.02, 04:27
      Ja natomiast mysle ze porzadni ludzie to raczej nosza czusteczke do nosa na
      codziennym porzadku. Pozd.
    • Gość: JIHAD Re: Wredna Amerykanka IP: *.chicago-25-30rs.il.dial-access.att.net 02.01.02, 04:35
      Gość portalu: zybi napisał(a):

> Pojechalem z zonka do parku. Zonka zaczepila sie o mnie na jednym ramieniu. Na
      > drugim ramieniu zawiesilem Minolte 700si- no tak dla szpanu.
      > I zapychamy alejka parkowa. zimno jak djabli malo uszy nie odpadna, zaponialem
      > zabrac serwetek z kuchni i nie mam czym nosa wytrzec. Wiec wycieram rekawem.
      > Patrze, a tu jakas stara baba z kundlem na sznurku mowi do mnie,
      > "Happy New Year" i jeszcze sie usmiecha .
      > Pewnie widziala jak wycieralem nos rekawem.
      > Co za wstretna baba i ten PLASTYKOWY USMIECH.
      > Nabralem sliny co by jej napluc w twarz , ale z drugiej strony pojawili sie
      > ludzie , wiec sie pochamowalem. Obrzucilem to wredna amerykanke tylko wstretnym
      >
      > spojrzeniem.
      > Niech wie , jutro przyjde do parku znowu , to jej dokopie.
      > Popamieta ze nie wolno zaczepiac porzadnych ludzi.
      >
      > Czy ktos mial tez podobne spotkania z gamoniami. czkam na listy
      > ZYBI

he he he
      najlepsze to byly te serwetki z kuchni he he he( czy ty wiesz ze to sie uzywa w
      innym celu )?
      • Gość: aniutek Re: Wredna Amerykanka/sarkazm niezrozumialy IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 02.01.02, 04:42
        Zibi -koledzy nie zalapali Twego sarkazmu... niestety sad((
        ale poczekamy na Renke to dopiero bedzie bal.........
        • Gość: JIHAD Re: Wredna Amerykanka/sarkazm niezrozumialy IP: *.chicago-25-30rs.il.dial-access.att.net 02.01.02, 04:46
          Gość portalu: aniutek napisał(a):

> Zibi -koledzy nie zalapali Twego sarkazmu... niestety sad((
          > ale poczekamy na Renke to dopiero bedzie bal.........

no tak bo ty malo zabawna jestes
          • Gość: aniutek Re: Wredna Amerykanka/sarkazm niezrozumialy IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 02.01.02, 04:50
            hej JIHAD pewnie Ty jestes baaaaardzo zabawny
            daj sie nacieszyc
            a za zrozumienie -dzieki wink)))
            • Gość: JIHAD Re: Wredna Amerykanka/sarkazm niezrozumialy IP: *.chicago-25-30rs.il.dial-access.att.net 02.01.02, 04:55
              Gość portalu: aniutek napisał(a):

> hej JIHAD pewnie Ty jestes baaaaardzo zabawny
              > daj sie nacieszyc
              > a za zrozumienie -dzieki wink)))

ja nie mowie ze jestem.juz nie przekrecaj.
              • Gość: aniutek Re: Wredna Amerykanka/sarkazm niezrozumialy IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 02.01.02, 04:57
                Gos´c´ portalu: JIHAD napisa?(a):

> Gos´c´ portalu: aniutek napisa?(a):
                >
                > > hej JIHAD pewnie Ty jestes baaaaardzo zabawny
                > > daj sie nacieszyc
                > > a za zrozumienie -dzieki wink)))
                >
                > ja nie mowie ze jestem.juz nie przekrecaj.

alez ja nie mowie , ze jestes :smile))
                ot tak sobie dworuje drogi Jihadzie wink
                najlepszego w nowym 2002

• Gość: Renka Re:moje noworoczne spotkanie IP: *.home.cgocable.net 02.01.02, 05:00
              Jak wiecie, ja mieszkam w Kanadzie, wiec bedzie troche inaczej.Idac z rodzina
              na obiad noworoczny przed wejsciem do restauracji(polskiej)zaszedl nam droge
              chlopina, a raczej ich dwoch.Happy NEw Year! -to ja wrzasnelam, a chlopy
              rzucily sie do moich rak..Happy New Year-odkrzykneli, ale podczas gdy mnie sie
              wydawalo, ze sa to klienci jak i my, niestety jeden z nich odciagnal mnie
              lekko na bok i szeptem zapytal, czy bym mu nie dala na autobus(...)pary
              dolarow.Owszem , dalam i weszlismy. Jak widac , z USA troche inaczej, w
              Kanadzie za uslyszenie Happy New Year trzeba PLACIC..hahhaahaha
    • Gość: Iwona Re: Wredna Amerykanka, czyli Zybi-prowokator IP: *.alsv1.occa.home.com 02.01.02, 04:57
      Widze silny zwiazek pomiedzy gwaltowna reakcja na "plastikowy usmiech"
      i noworoczne zyczenia pana z Minolta i Renki z watku Sposob bycia. Czy bardzo
      sie myle?
      LOL.
      Ciekawe, jak sie to rozwinie.
      Do czego zmierzasz, Zybi?
      • Gość: aniutek Re: Wredna Amerykanka, czyli Zybi-prowokator IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 02.01.02, 04:59
        heheheheh
        nareszcie :::smile))))

Gos´c´ portalu: Iwona napisa?(a):

> Widze silny zwiazek pomiedzy gwaltowna reakcja na "plastikowy
        usmiech"
        > i noworoczne zyczenia pana z Minolta i Renki z watku Sposob bycia. Czy
        bardzo
        > sie myle?
        > LOL.
        > Ciekawe, jak sie to rozwinie.
        > Do czego zmierzasz, Zybi?

• Gość: Iwona ...czyli Zybi-prowokator-do aniutka IP: *.alsv1.occa.home.com 02.01.02, 05:10

Renka nie zrozumiala, czego w sumie nalezalo sie spodziewac...
          • Gość: Renka Re: ...czyli Zybi-prowokator-do aniutka(Iwonka) IP: *.home.cgocable.net 02.01.02, 05:49
            Szkoda mi palcow na odpowiedzi takie jak ta, ale ZROZUMIALA, zrozumiala, tyle
            ze to byl ZYCZLIWY USMIECH tej wrednej Amerykanki, a nie PLASTIKOWY,
            Zybi.Plastikowy jest plastikowy i jest na twarzy nawet jak cie informuje o
            smierci przyjaciela.
          • Gość: Renka Re: ...czyli Zybi-prowokator-do aniutka(Iwonka) IP: *.home.cgocable.net 02.01.02, 05:50
            smierci przyjaciela.
            • Gość: aniutek Re: ...czyli Zybi-prowokator-do aniutka(Iwonka) IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 02.01.02, 06:00
              Renka - zlosliwa jestes????? czy ki diabel?????

Gos´c´ portalu: Renka napisa?(a):

> Szkoda mi palcow na odpowiedzi takie jak ta, ale ZROZUMIALA,
              zrozumiala, tyle
              > ze to byl ZYCZLIWY USMIECH tej wrednej Amerykanki, a nie
              PLASTIKOWY,
              > Zybi.Plastikowy jest plastikowy i jest na twarzy nawet jak cie informuje o
              > smierci przyjaciela.

• Gość: renka Re: aniutek IP: *.home.cgocable.net 02.01.02, 06:09
                Zlosliwa to podobno jestem , ale tutaj chcialam wyjasnic , ze prowokacja Zybi
                byla chybiona.Po prostu to byl usmiech zyczliwosci, a nie plastikowy, ktory
                jest na twarzy bez wzgledu na OKOLICZNOSCI, nawet, jak komunikuje przykra
                wiadomosc.Plastikowe usmiechy maja prezenterzy TV, kiedy mowia, ile osob
                zginelo w wypadku.
          • Gość: Renka Re: ...czyli Zybi-prowokator-do aniutka(Iwonka) IP: *.home.cgocable.net 02.01.02, 05:50
            smierci przyjaciela.
          • Gość: Renka Re: ...czyli Zybi-prowokator-do aniutka(Iwonka) IP: *.home.cgocable.net 02.01.02, 05:51
            smierci przyjaciela.
          • Gość: Renka Re: ...czyli Zybi-prowokator-do aniutka(Iwonka) IP: *.home.cgocable.net 02.01.02, 05:51
            smierci przyjaciela.
            • Gość: Renka Re: sorry , klopoty z logowaniem IP: *.home.cgocable.net 02.01.02, 05:52
          • Gość: Renka Re: ...czyli Zybi-prowokator-do aniutka(Iwonka) IP: *.home.cgocable.net 02.01.02, 05:52
            ze ta Amerykanka miala zyczliwy usmiech , a nie plastikowy. Plastikowy jest
            plastikowy i jest na twarzy nawet jak cie zawiadamia o smierci przyjaciela.
          • Gość: Renka Re: ...czyli Zybi-prowokator-do aniutka(Iwonka) IP: *.home.cgocable.net 02.01.02, 05:52
            ze ta Amerykanka miala zyczliwy usmiech , a nie plastikowy. Plastikowy jest
            plastikowy i jest na twarzy nawet jak cie zawiadamia o smierci przyjaciela.
            • Gość: Iwona rozumienie jest sztuka IP: *.alsv1.occa.home.com 02.01.02, 06:10
              Gość portalu: Renka napisał(a):

> Szkoda mi palcow na odpowiedzi takie jak ta, ale ZROZUMIALA, zrozumiala, tyle
              > ze ta Amerykanka miala zyczliwy usmiech , a nie plastikowy. Plastikowy jest
              > plastikowy i jest na twarzy nawet jak cie zawiadamia o smierci przyjaciela.

......a nie mowilam?
              Arogancja i umiejetnosc kopania to nie wszystko.

• Gość: Renka Re: zeby zrozumiec trzeba myslec IP: *.home.cgocable.net 02.01.02, 06:17
                • bogdan2002 Re: RENKA CI 02.01.02, 08:24
                  sie trzensie Renka?
                  • Gość: FORUM UDERZ W FORUM Re: RENKA CI IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 02.01.02, 08:54
                    A TRZESZACA RENKA SIE ODEZWIE

bogdan2002 napisał(a):

> sie trzensie Renka?

• Gość: xxx Re: Wredna Amerykanka IP: 24.56.133.* 02.01.02, 16:58
      Bingo!!!!!!
      Happy New Year, Zibi i zonce tez.
      • Gość: zybi Re: Wredna Amerykanka IP: 130.68.2.* 03.01.02, 01:37
        Kto to napisal --

Nienawisc jest wyrazem agresji.Powod agresji to niespelnienie.Brak
        wewnetrznego spokoju.Nie ma uniwersalnej recepty na osiagniecie stanu
        wewnetrznego spokoju,bo kazdemu cos innego do tego spokoju potrzeba
        Moze napisal to

Prus, Glowacki, a moze kto inny ....
        Prosze o odpowiedzi
        • Gość: Renka Re:czyje to slowa?moje IP: *.home.cgocable.net 03.01.02, 03:03
          Podpisuje sie pod nimi, to moje slowa. Zawsze.
          • leosia Re:oczywiscie ze twoje 03.01.02, 03:53
            Ja slowa nie napisalem na Twoj temat i zobacz powyzsze posty.
            Po co ci to bylo.
            Z kobietami to ja umiem rozmawiac.
            Dostalem od jednej pieknej z Forum.
            -adres e-mail
            - zdjecie w stroju kapielowym
            - # telefonu
            - a w sobote sie spotkamy
            o ile snieg nie napada

Od Renki dostalem wszystko co najgorsze.

Moze Renka zmieni sposob rozmawiania z ludzmi-
            to i Renka tez cos dotanie cos milego
            • Gość: Renka Re:oczywiscie ze twoje ,Leosia IP: *.home.cgocable.net 03.01.02, 04:16
              Zybi to ty? Czego to ja sie po tobie moge spodziewac? W kostiumie kapielowym
              jak bys mnie zobaczyl, to bys zemdlal,i ja bym miala klopot. Bo moglbys mnie
              jeszcze do sadu podac za obraze moralnosci.
              • leosia Re:oczywiscie ze twoje ,Leosia 03.01.02, 04:44
                Przyslij E-mail i to zdjecie
                zona w razie czego bedzie mnie ratowac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka