Gość: gosc IP: *.NYCMNY83.covad.net 05.09.03, 18:49 wg mnie - potrafi miec celne uwagi jak bruno/mineta - gramatyka i ortografia przebija ozpola - wrazliwoscia ducha lepszy od boss'a (czy go jeszcze ktos pamieta?) - jego brat ma na imie komentator Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i.p.freely Re: Za co lubimy VIP.....a 05.09.03, 18:59 - celuje w penetracji odbytu. Kto wie moze uda mu sie przescignac w tym komentatora. - upierdliwy dla wszystkiego co sie rusza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 ZA OFIARNOSC I ODWAGE, HEHEHE IP: *.mt.sfl.net 05.09.03, 19:04 free-lie penetracji nie odbytu ale cipki i nie rob se nadziei bo nie twojej do twojej za latwo celowac, tam juz i arbuz wejdzie, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
i.p.freely Re: Za co lubimy VIP.....a 05.09.03, 19:14 Yah, wszyscy inni maja arbuzy... w porownaniu do twojego psiego fallusa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Za co lubimy VIP.....a IP: *.mt.sfl.net 05.09.03, 19:20 wszyscy inni? a to ilu ich tam bylo? wiesz, nie myslalem ze az taka k... jestes Odpowiedz Link Zgłoś
totato Re: Za co lubimy VIP.....a 08.09.03, 15:08 ? 87 billion dollars-ILE TO JEST adres: *.proxy.aol.com Gos´c´: Bidak 08-09-2003 14:33 odpowiedz na list odpowiedz cytuja˛c ? Re: 87 billion dollars-ILE TO JEST adres: *.mt.sfl.net Gos´c´: VIP-1 08-09-2003 14:39 odpowiedz na list odpowiedz cytuja˛c tyle, ze jak bys 1/10 tego mial to bys se nick na 'bogacz' zmienil ? Re: 87 billion dollars-ILE TO JEST adres: *.mt.sfl.net Gos´c´: VIP-1 08-09-2003 14:58 odpowiedz na list odpowiedz cytuja˛c miliardy _________________________________________ Przypuszczam, ze za trzecim razem da prawidlowa odpowiedz. Brawo VIP.....ek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Za co lubimy VIP.....a IP: *.mt.sfl.net 08.09.03, 15:14 no widzisz wypierdku mamuta nawet przeczytac dobrze nie potrafisz miliardy jest jak najbardziej prawidlowa odpowiedzia ale tylko dla tych co choc troszke rozumku maja Odpowiedz Link Zgłoś
_bruno5 Re: Za co lubimy VIP.....a 08.09.03, 18:38 Wdziek i bezpretensjonalnosc .Pozdrowienia . ? Re: Polska to ja adres: *.mt.sfl.net Gos´c´: VIP-1 08-09-2003 17:30 po jajach sie podrap jak juz naprawde nie masz co robic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Za co lubimy VIP.....a IP: *.mt.sfl.net 08.09.03, 18:46 no, to jeszcze jeden wielbiciel sie znalazl dobrze wiedziec ze jest sie lubianym i szanowanym, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
totato Re: Za co lubimy VIP.....a 10.09.03, 19:11 Gos´c´ portalu: gosc napisa?(a): > wg mnie > - potrafi miec celne uwagi jak bruno/mineta > - gramatyka i ortografia przebija ozpola > - wrazliwoscia ducha lepszy od boss'a (czy go jeszcze ktos pamieta?) > - jego brat ma na imie komentator a wedlug mnie to w gramatyce i logice pobil ozpola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Za co lubimy VIP.....a IP: *.mt.sfl.net 10.09.03, 19:26 oh, tata se o mnie przypomnial ozola nie ozola, ale ciebie to juz nikt nie pobije Odpowiedz Link Zgłoś
totato Re: Za co lubimy VIP.....a 10.09.03, 19:31 a i w rachunkach VIP...dek tez jest dobry _________________________________ Gos´c´ portalu: VIP-1 napisa?(a): > poza tym jak dobrze policzysz > to wyjdzie mniz 2 zl. bedzie ok. 1.8 $1.97:3.785 Litry =$.52 za litr.... $ .52 X 3.96=2.059 PLN za litr ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Za co lubimy VIP.....a IP: *.mt.sfl.net 10.09.03, 19:53 zalezy jaki kurs tempaku wezmiesz ale do ciebie oczywiscie takie rzeczy nie docieraja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Ja go tylko toleruje , ... :) IP: *.nas34.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 10.09.03, 21:31 Za VIdoczny VIcious VItrysk , ale to VInerolog tVIerdzi ze to zVIkly VIciek VInerologiczny , ... VIerzyta ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 tu piszom ci co mnie lubiom a nie tolerujom IP: *.mt.sfl.net 11.09.03, 12:44 a tobie ktos SPermom do glowki SPLuna? Odpowiedz Link Zgłoś
totato Re: Za co lubimy VIP.....a 26.09.03, 17:38 Za wykreowanie bruno/mineta na profesora tego forum. Dzieki za kazdy piekny i wartosciowy wpis. Odpowiedz Link Zgłoś
gadupa Re: Za co lubimy VIP.....a 26.09.03, 17:40 No tu sie juz VIP owi wslizgneles do d upy. Odpowiedz Link Zgłoś
totato Re: Za co lubimy VIP.....a 26.09.03, 17:50 gadupa napisa?a: > No tu sie juz VIP owi wslizgneles do d upy. Skorzystalem z okazji kiedy ziewal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Za co lubimy VIP.....a IP: *.mt.sfl.net 26.09.03, 17:51 jezyczkiem sie wslizgnal troche mnie burak obslinil przy okazji ale kazalem chamowi jego wlasna chusteczka do nosa wytrzec i tera lzy se ociera bo za krotko bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Za co lubimy VIP.....a IP: *.fastres.net 26.09.03, 19:10 ...Za poematy o szarej jego rzeczywistosci. Vip-1 napisal: >jezyczkiem sie wslizgnal >troche mnie burak obslinil przy okazji >ale kazalem chamowi jego wlasna >chusteczka do nosa wytrzec >i tera lzy se ociera bo za krotko bylo .......Piekne.......i tera lzy sem ociaral.....bo piekne! Odpowiedz Link Zgłoś
niunia.ca Re: Za co lubimy VIP.....a 27.10.03, 17:58 - wdziek i bezpretensjonalnosc - urok osobisty - maniery dzentelmena - wlasne zdanie, z ktorym zawsze sie zgadza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Za co lubimy VIP.....a IP: *.mt.sfl.net 27.10.03, 18:01 niuncie, slicznosci ty moje jedyne ty mnie chyba naprawde lubisz tyle trudu se zadac zeby tak stary watek odszukac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Za co lubimy VIP.....a IP: *.fastres.net 28.10.03, 15:38 .......Lubimy go bo to chlopiec do kopania w dupe.........hehehe Czasami lubie go powkurwiac wtedy mam dobra zabawe....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Za co lubimy VIP.....a IP: *.mt.sfl.net 28.10.03, 15:46 czesc tata, long time no see w dupe to ty mnie mozesz pocalowac ale tylko przez chusteczke bo ostatnim razem, zes mnie calego obslinil a ja tego nie lubie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Za co lubimy VIP.....a IP: *.fastres.net 28.10.03, 15:49 .....Walisz koke czy konia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Za co lubimy VIP.....a IP: *.mt.sfl.net 28.10.03, 15:57 ciebie w leb bejsbolem zeby ci troche rozumu nabic skutek niestety odwrotny i coraz glupszy sie robisz ale moze to i lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Za co lubimy VIP.....a IP: *.fastres.net 28.10.03, 15:59 .........Co stara szmato?........ Powycieramy znowu toba troche buty?.........hehehehehe..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Za co lubimy VIP.....a IP: *.mt.sfl.net 28.10.03, 16:03 jakie buty fiucie? skad ty kutasie na buty bys wzial? MOJE buty co najwyzej mozesz jezorem wyszorowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Za co lubimy VIP.....a IP: *.fastres.net 28.10.03, 16:15 ......vipek.......lobuzie........kolega gej z ktorym mieszkasz wsadzi chuja ci w buzie.......hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Za co lubimy VIP.....a IP: *.mt.sfl.net 28.10.03, 16:25 widze ze glodnemu chleb na mysli a juz myslalem ze ty skonczyles z tymi lodami ale ty dalej szukasz innych niz wloskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Za co lubimy VIP.....a IP: *.fastres.net 28.10.03, 22:53 ........Jaki delikatny nasz lobuz.........hehehe........ O lodach wloskich pisze...........Chuju nie ma lodow wloskich.....to komuchy tak cie skrzywdzily! Na dzisiaj koniec...........pianka z mordy wyplynela i spierdoliles....... Jutro drugi dzien musztry................hehehe......... ...........p.s......wiem!.....Jestem okrutny..............ale tak lubie kopac cie w dupe.........))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś