artur666 31.08.08, 13:08 Zostalo zaatakowane przez tendencyjnego cenzora w amoku. To juz po tym forum, nie warto juz tutaj zagladac. Dowidzenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szaletowy Re: Forum Polonia. 31.08.08, 13:35 ktory to ten niedobry nawiedzony co podobno nawraca z amerykanskiej ambony? Czas mu puscic wiazanek pare aby go zaraz zmieniono za kare poki co przylaczam sie do wasci az nam tu dadza kogos innej masci bo ten tu czas mi tylko zajmuje a nie mam ochoty rzucac w niego ... bo sie biedaczek zestresuje Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Hawajski? Yapo 2? Albo obaj? 31.08.08, 14:26 W koncu Hawajski pisal ze ma nowa prace, a wzor stosowany przy wycinaniu wydaje sie odpowiadac jego pogladom. Tenze wzor pasuje do Yapo 2. Zgadujacy SP Odpowiedz Link Zgłoś
yapo2 nie yap2 31.08.08, 14:50 no cos ty, yapo2 uwaza, ze jestes spoko intelektualista. Podrzuc mi tutaj jakas ladna mapke Gruzj, Abchazje, Turkmenistan, Kazachstan i Azerbeijan. Napisz co ile stracil BP w ciagu godziny i na ile procent byl podzial wkladow w spolke BP w Rosji? Bylo 49% czy 51%, zgadnij dla kogo. I moze masz jakies audio video nagrania doradcow z Gruzji, moga byc w kolerze zielonym, wieczorowa pora. Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Zalamalem sie!!! 31.08.08, 23:32 Juz myslalem ze jestem taki dobry i inteligentny, i ze wszystko rozumie, a tu niespodzianka. Czytam Twoj wpis, czytam czytam... i nic nie rozumie. Ani w zab ( Jaki Turkmenistan? W zyciu tam nie bylem! Jaki Kazachstan? Co sie dzieje? I co BP ma z tym wspolnego? Czemu nie Exxon? Oswiec mnie, laskawco, jesli Ci na to przyjdzie ochota. Ja ani nie czarnuch, ani mulat, ani metys, ani stary wariat, ani nawet nie kalmyk. Przysiegam. Zdesperowany SP Odpowiedz Link Zgłoś