pelach 09.09.08, 21:14 Czy któraś z Was brała lub bierze ten lek? W jakim czasie udało Wam się zajśc w ciążę? Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azbestowestringi Re: Bromergon 09.09.08, 22:06 ja mialam przypisany bo mialam poziom prolaktyny 30pare razy ponad gorna granice normy (tak, tak 30pare razy ). dostalam na niego recepte i machnelam reka i nawet nie otworzylam opakowania. w ciaze zaszlam w kolejnym cyklu. Odpowiedz Link Zgłoś
dorinn2 Re: Bromergon 11.09.08, 17:38 hej, ja bralam przez rok. Teraz mam 6 tygodniowego synka ) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aannaa6 Re: Bromergon 17.09.08, 12:32 Ja brałam 3 lata. Nie pomogło. Za to zaszłam w ciąże po dostinexie. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka4063 Re: Bromergon 18.09.08, 23:23 ja używałam bromergon bo miałam podwyższoną prolaktynę.W ciążę zaszłam po niespełna dwóch miesiącach,ale lekarka nie kazała mi radykalnie odstawić leku tylko stopniowo zmniejszać dawkę.Czyli ok.1-go tygodnia,a to na wypadek,żeby nie było jakiegoś wstrząsu hormonalnego. Odpowiedz Link Zgłoś