lolo271 20.10.03, 04:02 Guru naszej polityki!!!!!!!!!!!!! Facet ma 90lat a mysli jak 30-40-50 latek! Niesamowite! Dzieki Bogu wrocil do kraju!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolo271 Re: Jan Nowak Jezioranski............ 20.10.03, 04:11 lolo271 napisał: > Guru naszej polityki!!!!!!!!!!!!! > Facet ma 90lat a mysli jak 30-40-50 latek! > Niesamowite! > Dzieki Bogu wrocil do kraju!!!!!!!!!!!!!!! ........Troche mnie to niepokoi...........bo jak Jezioranski(lat 90)mysli trzezwiej niz premier(!) i prezydent(!)....... To zdrowaski same cisna sie w usta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: watrobataty znowu pijesz zakapiorze?..... IP: *.proxy.aol.com 20.10.03, 04:16 Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 Re: znowu pijesz zakapiorze?..... 20.10.03, 04:20 ......Napewno mylisz mnie z kims innym........... Wybaczam ci.......... Odpowiedz Link Zgłoś
fcuk-me Re: znowu pijesz zakapiorze?..... 20.10.03, 04:28 lolo271 napisał: > ......Napewno mylisz mnie z kims innym........... > Wybaczam ci.......... Napewno pomylil Cie z tato heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 Re: znowu pijesz zakapiorze?..... 20.10.03, 04:32 fcuk-me napisała: > lolo271 napisał: > > > ......Napewno mylisz mnie z kims innym........... > > Wybaczam ci.......... > > > Napewno pomylil Cie z tato heheheheh ........Mhy.....pierdolony.....czy jakos tam..... Twoim tata nigdy niebylem i nie bede! Mam dobrego adwokata........i ide spac bo mi sie fajki skonczyly a do automatu mam 50m!........ Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
fcuk-me Re: znowu pijesz zakapiorze?..... 20.10.03, 04:34 lolo271 napisał: > fcuk-me napisała: > > > lolo271 napisał: > > > > > ......Napewno mylisz mnie z kims innym........... > > > Wybaczam ci.......... > > > > > > Napewno pomylil Cie z tato heheheheh > > ........Mhy.....pierdolony.....czy jakos tam..... > Twoim tata nigdy niebylem i nie bede! > Mam dobrego adwokata........i ide spac bo mi sie fajki skonczyly a do automatu > mam 50m!........ > Dobranoc Idz spac bo Cie chuju trudno zrozumiec heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś