Gość: VIP-1 Re: nowy tydzien, nowy dach ;D IP: *.mt.sfl.net 20.10.03, 19:22 a moze to dzisiaj w kolejke po socjal stac poszli jak wroca i pijane beda, znaczy sie socjal dostali Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Socjal w Australii 21.10.03, 01:04 Ignorant, w Australii socjal przesyla sie na konta bankowe, nikt nie stoi po niego w kolejce. Poza tym wyplaca sie go nie w poniedzialki (w poniedzialki platne sa zasilki rodzinne), ale w srody. Emerytury w czwartki, pensje pracownikow fizycznych, kontraktorow i poletatowcow w piatki. Milczenie Australijczykow na Forum mozna wytlumaczyc znacznie prosciej. Jest pozna wiosna, mamy piekna pogode, upaly i sezon plywacki w pelni, na jeziorach od dwoch tygodni trwa sezon na pstragi, w ogrodach dojrzewaja truskawki, planujemy wakacje letnie. Kto w takiej sytuacji przesiadywalby na Forum? Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸. .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link Zgłoś
fcuk-me Re: Socjal w Australii 21.10.03, 02:52 luiza-w-ogrodzie napisała: Kto w takiej sytuacji przesiadywalby na Forum? > > Pozdrawiam > Luiza-w-Ogrodzie > > ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((&ord > m;>¸. > .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯` > ·.¸.·´¯`·...¸><((((º> No wlasnie.Kto ?Tylko Ludwika nie ma gdzie i z kim wyjsc.Dupa przez zime urosla , wstyd na swiat do ludzi wyjsc heh Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: Socjal w Australii 21.10.03, 03:10 Widze ze znasz sie na socjalach... Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Socjal w Australii 21.10.03, 03:22 Znam sie bo dostawalam zasilek zanim znalazlam prace. Wiem, kiedy wplacaja mi zasilek rodzinny. Kolezanka z banku ostrzegala, zebym w czwartki (dni wyplat emerytur) nie chodzila do banku, bo od rana stoi tam kolejka emerytow, wierzacych w potege gotowki i nieufnych do wynalazku jakim jest ATM. Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸. .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kan_z_oz Re: Socjal w Australii IP: *.mega.tmns.net.au 21.10.03, 12:18 VIP napisal; a co te pitki australijskie takie niemrawe dzis sa Drogi VIP robilam dzisiaj zakupy, czy wiesz ile czasu zajmuje przymierzenie dziesiatek par butow? Jestem skonana i wciaz nie zdolalam zakupic tego co potrzebuje. Do tej pory najlepiej mi idzie z obuwiem sportowym i klapkami. W nastepnym tygodniu reszta garderoby, o czym bede cie na biezaco informowac bys nie czul sie opuszczony. Pozdrawiam ze slonecznego Sydney Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Socjal w Australii IP: *.mt.sfl.net 21.10.03, 12:23 eeeh tam, od razu zakupy poprzymierzac to ty se mozesz ale na zakupy to do armii zbawienia a po zarcie do food bank, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_01 Jakby co 21.10.03, 12:25 VIPek sluzy adresami oraz talonami heeeeeeheeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kan_z_oz Re: Jakby co IP: *.mega.tmns.net.au 21.10.03, 13:07 VIP wstal dzisiaj 'lewa noga' i jest w zlym humorze. Dobranoc 'sweetie pie' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Jakby co IP: *.mt.sfl.net 21.10.03, 13:11 lalka_01 napisała: > VIPek sluzy adresami oraz talonami a co, stac mnie a jak grzeczna bedziesz to ci jakiego winka z mojej piwnicy dodam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CGN Re: a co te pitki australijskie takie niemrawe dz IP: *.net 24.10.03, 10:54 Pawelek z St. Albans, Vic. znow sie musi tlumaczyc przed Tax Office... Odpowiedz Link Zgłoś