nad_oceanem 01.11.08, 03:31 www.bbc.co.uk/mediaselector/check/worldservice/meta/dps/2008/10/081030_henley_sl?nbram=1&nbwm=1&bbram=1&bbwm=1&size=au&lang=en-ws&bgc=003399 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ratpole Re: "Island of stability..." 01.11.08, 03:50 nad_oceanem napisał: Nie dalem rady dosluchac do konca Ten grzechot orzechow napyerdalajacych w drzwi bunkra jeszcze mi dzwieczy w uszach. Fuj! To takich rzeczy sluchacie Andrzeju dla ukojenia zaszlochanej duszy spierdzielanta? hehehe Jak tam praca wydawnicza siem posuwa? Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Re: "Island of stability..." 01.11.08, 04:10 ratpole napisał: > nad_oceanem napisał: > > Nie dalem rady dosluchac do konca > Ten grzechot orzechow napyerdalajacych w drzwi bunkra jeszcze mi dzwieczy w > uszach. Nie narzekaj, mi sie krew rzucila uszami, hehehe. On dzy ader hent, to jest ta gramatyka i timbre, ktore sa niedoscignionym idealem Jedrasa, hehehe > Jak tam praca wydawnicza siem posuwa? A kogo wydaje? Kolegie z welfrzyka za roznoszenie flyersow na czarno? Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Re: "Island of stability..." 01.11.08, 04:14 Czy mnie oko mylilo, czy widzialem tam date 10.10, na tych stekaniach? Wiele siem zmienilo od tamtych czasow w wyglondzie Bulby. Gownie, przez JP Morgana, ktory oczernil majty zlotowe, ze wcale nie jest majty, po to zeby spadla. Ja bym ich podal do sadu, ze tak zniszczyli zlotowe, to powinno byc zabronione. Zreszta poszli po rozum do glowy i zaczeli "zalatwiac" z kim czeba w Brytanii. Teraz uyebiom Angliki JP za sakriledza, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
nad_oceanem O, dziwo!!! 01.11.08, 06:31 Interesujacym jest to ze ci swiezo upieczeni "angole" czyli mlodzi bulbonczycy mowia duzo lepiej po angielsku niz 40 latki w kanadzie po 20 latach pobytu. Jak to sie dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: O, dziwo!!! 01.11.08, 07:50 nad_oceanem napisał: > Interesujacym jest to ze ci swiezo upieczeni "angole" czyli mlodzi bulbonczycy > mowia duzo lepiej po angielsku niz 40 latki w kanadzie po 20 latach pobytu. > Jak to sie dzieje? Nie dzieje sie, gownozjadzie 40 latek 20 lat temu mial tyle lat co ci swiezo upieczeni angole. Jakim niby cudem 20 lat language immersion mialoby nie spowodowac lepszej wymowy. Jak zwykle sadzisz po sobie Odpowiedz Link Zgłoś
nad_oceanem Re: O, dziwo!!! 01.11.08, 07:59 Hehehe, z jakiegos powodu w twoim pokoleniu jest wyjatowo duzo debili. Zgadniesz czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: O, dziwo!!! 01.11.08, 08:27 nad_oceanem napisał: > Hehehe, z jakiegos powodu w twoim pokoleniu jest wyjatowo duzo debili. W moim pokoleniu? Spojrz na swoja zniszczona morde i przedwczesnie posiwialy leb. Lejesz duzo wody, bo z zawodu jestes hydraulikem Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Re: O, dziwo!!! 02.11.08, 04:58 nad_oceanem napisał: > Interesujacym jest to ze ci swiezo upieczeni "angole" czyli mlodzi bulbonczycy > mowia duzo lepiej po angielsku niz 40 latki w kanadzie po 20 latach pobytu. > Jak to sie dzieje? Hehehe, ty tepy bucu, nawet nie jestes w stanie spostrzec jak sam sobie srasz na leb. Otoz, nie posiadasz zadnych danych jak mowie ja czy np. ratpole. Masz za to dostep do danych jak mowisz ty czy twoi wspolplemiency z welfra lub z fabryki tanich siedzen. Zatem wniosek na temat wyciagnales z doopy, przepraszam, z dostepnych ci informacji. Ergo, nie wiadomo jak po 20 latach mowia zupa i ratpole, ale za to wiemy na bank jak mowi, a raczej jak sie krztusi milosnik schabowego i kultury z "remizji" w Skarpetnikach, pt. nad_doopa_z_gazem i jego "sfery". Nie udus sie chwieju, przy nastepnym ksztusezniu, hehe Odpowiedz Link Zgłoś