Gość: JUREK IP: *.wis.pk.edu.pl 25.01.02, 14:29 Jeśli wyjeżdźając z USA celnicy nie upomnieli się o kartkę z pobytem to czy przy następnym wjeździe będę miał problem z wjazdem, czy też wystarczy bilet powrotny. Proszę o informację Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mirko I-94? IP: 65.206.44.* 25.01.02, 15:21 Tak, mozesz miec problemy, bo nijak nie widza ze wyjechales. Kartke miala zabrac pani/pan z linii lotniczej przy odprawie biletowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: PRZY WYJEŹDZI Z USA NIE ODDAŁEM KARTKI Z POBYTEM IP: *.245.230.169.Dial1.Dallas1.Level3.net 25.01.02, 16:32 moj maz byl dokladnie w tej samej sytuacji. Jedynym rozsadnym rozwiazaniem jest udanie sie do ambasady i tam juz wazna pani w okienku usunie Ci I-94 z Twojego paszportu. Cala historia przydarzyla sie mojemu mezowi 3 lata temu i teraz nie ma zadnych problemow z wjazdem do USA. Pazdrawiam ewcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: PRZY WYJEŹDZI Z USA NIE ODDAŁEM KARTKI Z POBYTEM IP: *.uc.nombres.ttd.es 25.01.02, 18:33 Gość portalu: ewcia napisał(a): > moj maz byl dokladnie w tej samej sytuacji. Jedynym rozsadnym rozwiazaniem jest > > udanie sie do ambasady i tam juz wazna pani w okienku usunie Ci I-94 z Twojego > paszportu. > Cala historia przydarzyla sie mojemu mezowi 3 lata temu i teraz nie ma zadnych > problemow z wjazdem do USA. > Pazdrawiam > ewcia Ale macie rezym,a nie lepiej tatuaz by nie zapominac kartek itp.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirko Tatuaż identyfikacyjny? IP: 65.206.44.* 25.01.02, 18:49 To "europejska" tradycja. Zbyt pracochlonna. W Ameryce (w Amerykach), nowoprzybylym wypalalo sie rozpalonym zelazem znak i wio na targ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: Tatuaż identyfikacyjny? IP: *.uc.nombres.ttd.es 25.01.02, 19:03 Gość portalu: Mirko napisał(a): > To "europejska" tradycja. Zbyt pracochlonna. > W Ameryce (w Amerykach), nowoprzybylym wypalalo sie rozpalonym zelazem znak i > wio na targ. Zapomnialem,masz racje !! A chata Wuja Toma czytalem i Korzenie tez.skleroza czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirko Tatuaż identyfikacyjny zamiast wizy amerykanskiej? IP: 65.206.44.* 25.01.02, 19:25 W 21 wieku jaki nam (Prorok Muhammed jest Wielki!) nastal, trzebaby jakos nowoczesniej... "Smart" laserem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Re: PRZY WYJEŹDZI Z USA NIE ODDAŁEM KARTKI Z POBYTEM IP: *.sn.g.bonet.se 25.01.02, 20:25 To ciężka zbrodnia teraz jesteś na równi z Talibami Odpowiedz Link Zgłoś