harbourfront 17.04.09, 18:24 Italiancy ktorzy pracuje ze mna twierdza ze pizza w Italii jest o wiele gorsza niz a Kanadzie...potwierdzacie? Troche dziwne prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ontarian potwierdzam 17.04.09, 18:43 u nich bida, wiec i pizza bez tylu dodatkow praktycznie, to prawie bez dodatkow Odpowiedz Link Zgłoś
fan.club Pizza z dodatkami to pizza kanadyjska. 17.04.09, 18:55 Pizza we Włoszech to placek z kuchennymi resztkami z całego tygodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Pizza z dodatkami to pizza kanadyjska. 17.04.09, 19:10 Kanadyjczykow stac na dodatki a placek z resztkami, to niech sobie czosnki i bonki wpieprzajom Odpowiedz Link Zgłoś
maciekqbn Re: Pizza z dodatkami to pizza kanadyjska. 17.04.09, 19:28 Dokładnie. Oczywiście to kwestia przyzwyczajenia ale wg mnie nawet pizza w Polsce (w dobrej pizzerni) jest lepsza od tej oryginalnej włoskiej. Gdy pierwszy raz jadłem prawdziwa włoska pizze zastanawiałem się co to w ogóle jest. Bardziej przypominało to jakiś naleśnik z sosem od spagetti Odpowiedz Link Zgłoś