Dodaj do ulubionych

Weiss und blau Polacken Frau

16.12.03, 09:22
www.wprost.pl/ar/?O=53656
milej lektury przy porannej kawie zyczy wam mysch
Obserwuj wątek
    • Gość: polishAM Re: Weiss und blau Polacken Frau IP: *.nas31.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 16.12.03, 10:01
      Co innego mogłeś się spodziewać po wprost, które od czasu do czasu musi
      powyzywać Polaków od antysemitów, oszołomów i buntowników. A, że my nie chcemy
      jamułek na głowie nosić, tylko chodzić do Kościoła Katolickiego to muszą sobie
      wbić do głowy właściciele szmatławca. Ja jestem dumny, że jestem Polakiem. Mój
      paszport USA pokazuję jedynie na lotnisku Kennedy, ale wszędzie indziej okazuję
      się polskim. Nigdzie nie czuję niechęci, wprost przeciwnie. A jeżdżę sporo,
      również po zachodniej Europie i nie mam żadnego złego doświadczenia. Chętniej
      przebywam w towarzystwie polskim, bo łatwiej znajduję wspólny język. Co mnie
      obchodzi artykuł w antypolskiej gadzinówce. Nie ona jedna, bo wyborcza i
      polityka nie lepsze. Czytam jedynie Naszą Polskę.
      • lalka_01 Re: Weiss und blau Polacken Frau 16.12.03, 10:09
        Mam nadzieje, ze to byl zart - ten Twoj post. "Wprost" nie jest juz tygodnikiem
        z gornej polki, ale nazwanie go "antypolskim" to jakas totalna pomylka.
        Naturalnie ze autor upraszcza, za duzo poza tym wpakowal tam osobistych
        doswiadczen i obserwacji, z nich budujac prawdy absolutne. Ale troche racji w
        tym jest...
        • Gość: polishAM Re: Weiss und blau Polacken Frau IP: *.nas35.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 16.12.03, 11:02
          Ja bardzo uważnie przypatruję się kto co pisze, kto jest redaktorem i jak nas
          widzi. Marek Król red. naczelny były PZPR-owiec to antypolak. Sławomir Mac
          dziennikarz wprost to zajadliwy antypolak, potem ta Kaczanow, która buszował na
          tym forum, zresztą ona i Mac to Żydzi. Artykuły atakujące Polskę, Polaków,
          sugestie pod adresem Kościoła Katolickiego. Jednym słowem stary program dobrze
          znany i wypróbowany. Jak ta stara płyta.
        • soup_nazi Lalka, a ty juz nie masz co robic... 16.12.03, 18:16
          ... tylko dyskusje z debilami niepismiennymi prowadzic? Nie mowie, ze musisz ze
          mna np. ale szkoda twojego czasu na takiego cwoka. Idz na spacer, przewietrz
          sie troche. Nie znasz tego koltuna czy co?
          • lalka_01 Troche wyrozumialosci plisssssss 17.12.03, 10:02
            w koncu nie znam jeszcze wszystkich dziwakow forumowych.
            • soup_nazi Re: Troche wyrozumialosci plisssssss 17.12.03, 16:04
              Blad. Ten debil to abecadlo forum Polonia.
      • soup_nazi Re: Weiss und blau Polacken Frau 16.12.03, 18:13
        Spierdalaj. Daleko. Cwoku.
    • mysch Re: Weiss und blau Polacken Frau 16.12.03, 11:37
      rzeczywiscie wydal mi sie ten artykul bardzo dziwny, a okroslenie 'antypolski'
      wcale nie jest niewlasciwe. ot tak wyglada jakby go napisal taki 'zlosliwe
      bydle', split, czy inna cholera 'spit-a'
      a 'kaczanow'/ co to za jakis dziwolag nawet na nazwisko/ przeciez tak sie nikt
      nie moze nazywac tylko rzeczywiscie jakas stalinowska kurwatura, pardon, mialo
      byc 'kreatura'. pozdrawaiam.
      • Gość: sp;lit Re:Ptanie i odpowiedz z prosba ,... IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 16.12.03, 20:47
        Czy my sie znamy , pajacu ? Przypomnij mi , bo nie pamietam !

Pana "zupe" pocaluj
        w gole dupe

Nie caluj tam splita
        bo geba niedomyta .
    • mysch Re: Weiss und blau Polacken Frau 16.12.03, 11:38
      a czy kazdy zyd oprocz jarmulki nosi przetluszczony chalat/
      • Gość: polishAM Re: Weiss und blau Polacken Frau IP: *.nas35.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 16.12.03, 11:58
        Paulina Kaczanow, reklamowała tutaj ten żydowski śmieć Dos jidische Worte na
        forum Aktualności jakieś rok temu. Potem wybyła, oczywiście nie obyło się bez
        k..w rzuconych w jej kierunku. Potem, żeby było śmieszniej była afera w
        wydawnictwie tej gazety, bo ona była opłacana z budżetu a odkryto spore
        sprzeniewierzenie funduszy. Prawie milion złotych. Stary piernik Szurmiej
        płakał i się tłumaczył, ale milion wcięło.
        • lalka_01 Re: Weiss und blau Polacken Frau 16.12.03, 12:23
          To o taka dyskusje chodzi? A to przepraszam, wesolej zabawy.
          • petrokrzych Re: Weiss und blau Polacken Frau 16.12.03, 12:36
            lalka_01 napisała:

> To o taka dyskusje chodzi? A to przepraszam, wesolej zabawy.

100% rozpoznania z Twojej strony
            polskaszynka to znany ekstrmista-zydojad
            • mysch petrokrzych to znany przyglup 16.12.03, 15:45
              ktorego jeszcze za malo op...no za uzywanie formowego kompa. Wiecej szacynku,
              chamie niemyty!
              • petrokrzych won do dziury 16.12.03, 16:33
                agresywna i wulgarna myszo!
    • xurek przeczytalam artykul 16.12.03, 12:29
      i zrobil on na mnie podobne wrazenie jak na Lalce. Spostrzezenia nie wydaja mi
      sie byc nieprawdziwe, trudno mi powiedziec, na ile sa "przeogolnione".
      Potem przeczytalam wypowiedzi autora watku i PolishAMa i doszlam do wniosku, iz
      w jednym autor artykulu zdaje sie miec racje, ktora przynajmniej na forum
      znajduje pelne potwierdzenie - nie ma chyba wiekszych Polakofobow niz sami
      Polacy.

Xurek
      • szakal25 Re: przeczytalam artykul i jest wysmienity !!! 16.12.03, 18:32
        dokladnie ukazuje jak jestesmy traktowani poza granicami i jakie stereotypy
        wloka sie za nami niezaleznie czy chcemy tego czy nie . Obraz Polaka
        1.zlodzieja,2 kombinatora i pijaka wlecze sie za polska nacja jak
        przyslowiowy smrod za wojskiem ,niezaleznie od tego ze mamy w swych szeregach
        wybitnych ludzi. Potrzeba pracy pokolen zeby to wyprostowac i naprawic,niestety
        taka prawda. W Berlinie na lotnisku ,urzednik celny patrzy inaczej kiedy
        sie legitymujesz paszportem canadyjskim czy australijskim,lecz jego czujnosc
        natychmiast sie wzmaga kiedy slyszy jak mowisz po polsku. W Mexico bedac na
        wakacjach recepcjonistka w eleganckim hotelu mila i uprzejma,kiedy sie
        dowiedziala o prawdziwej nacji mej osoby ,mina jej zrzedla,natychmiast
        skojarzyla sobie Polske jako kraj kolejek i braku zywnosci,mimo ze to juz 10
        lat od skonczenia komuny.
        A na koniec do pana Polisham !!! to czlowiek chory ,ktory od kilku lat
        nosi sie z zamiarem jak kura z jajem powrotu do Polski ale jakos nie wychodzi
        mu to,dalej siedzi w tej Philadephi w dzielnicy biedoty murzynskiej,wszedzie
        widzi zydow !!i ich spisek przeciw Polsce. Moze jak kurs dollara do zlotowki
        bedzie lepszy zdecyduje sie na powrot do kraju nauczac wszystkich .
        • soup_nazi Re: przeczytalam artykul i jest wysmienity !!! 16.12.03, 18:52
          szakal25 napisał:

> dokladnie ukazuje jak jestesmy traktowani poza granicami i jakie stereotypy
          > wloka sie za nami niezaleznie czy chcemy tego czy nie . Obraz Polaka
          > 1.zlodzieja,2 kombinatora i pijaka wlecze sie za polska nacja jak
          > przyslowiowy smrod za wojskiem ,niezaleznie od tego ze mamy w swych szeregach
          > wybitnych ludzi. Potrzeba pracy pokolen zeby to wyprostowac i
          naprawic,niestety
          >
          > taka prawda. W Berlinie na lotnisku ,urzednik celny patrzy inaczej kiedy
          > sie legitymujesz paszportem canadyjskim czy australijskim,lecz jego
          czujnosc
          >
          > natychmiast sie wzmaga kiedy slyszy jak mowisz po polsku. W Mexico bedac na
          > wakacjach recepcjonistka w eleganckim hotelu mila i uprzejma,kiedy sie
          > dowiedziala o prawdziwej nacji mej osoby ,mina jej zrzedla,natychmiast
          > skojarzyla sobie Polske jako kraj kolejek i braku zywnosci,mimo ze to juz 10
          > lat od skonczenia komuny.

I to w takim Meksyku! To juz naprawde przegwizdane. Niedlugo pingwiny na
          Antarktydzie beda sie do nas odwracac plecami. Juz teraz wiem dlaczego ten
          duzy, bialy za kolem polarnym nie chcial ze mna gadac, ehehe

> A na koniec do pana Polisham !!! to czlowiek chory ,ktory od kilku lat
          > nosi sie z zamiarem jak kura z jajem powrotu do Polski ale jakos nie
          wychodzi
          > mu to,dalej siedzi w tej Philadephi w dzielnicy biedoty murzynskiej,wszedzie
          > widzi zydow !!i ich spisek przeciw Polsce. Moze jak kurs dollara do
          zlotowki
          > bedzie lepszy zdecyduje sie na powrot do kraju nauczac wszystkich .

Alez co ty opowiadasz! Jak wymiarkowalem z jego postow to czlowiek bywaly i
          kosmopolita. Wyksztalcony tez - to widac po jego skladni i ortografii. A jaka
          logika! Tegi matematyk by sie nie powstydzil, hehehe, tylko rzucil na sznur,
          albo na niego z nozem, hehehe.

Tak to jest - Bog stworzyl i nie ma komu zabic.
    • waldek.usa Re: Wollen Sie gefälligst den Mund halten! 16.12.03, 19:43

• waldek.usa Re: Qrwa Soup logowanie 16.12.03, 20:01
      zzarlo mi elegancki rozklad debila na czynniki pierwsze!
      Ciekawostka ze w europce jego nazwisko spuszczalo psy ze smycz, a tutaj jakims
      cudem (natural superiority) dostal status VIP. No i to przyjecie
      uniwersyteckie, gdzie debile zaczynaja rozmowe w niezwykle blyskotliwy i uczony
      sposob.
      Czy ten gosciu to wszystko wyssal ze swojego brudnego palucha?!?!
    • Gość: polishAM Re: Weiss und blau Polacken Frau IP: *.nas33.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 30.12.03, 06:51
      Nie wspominając oczywiście o tym Żydzie, który spędza na forum Polonia cały
      swój czas dzięki amerykańskiej emeryturze. Korzysta z dostępu do wszystkich
      serwerów przy pomocy jednej opłaty równej 49.99$ za free long distance service.
      I w ten sposób może się logować seryjnie wszystkimi możliwymi głupawymi ksywami
      w nocy i w dzień, dzięki czemu rozwalił forum Polonia. A może nie rozwalił,
      jeżeli inni się połapali, że to jedna i ta sama chora osoba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka