02.02.02, 23:04
Juz niedlugo st Valentine, trzeba by pomyslec o komercjalnych, brzydkich
prezentach zeby obdarowywani mysleli, ze ich tak lubimy wink))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: Doki Re: Valentine IP: *.unknown.uunet.be 02.02.02, 23:13
      Tydzien wczesniej bedzie Tlusty czwartek, o ile sie nie myle. Moze przechowac
      paczka, kokardka dookola i juz?
      • karelia Re: Valentine 02.02.02, 23:20
        jak ktos nie jest skapy to dolozy faworka
      • Gość: Mu! Re: Valentine IP: *.turboline.skynet.be 04.02.02, 21:44
        Doki,

na poczki zapraszamy w sobote (lub niedziele) - do wyboru
    • karelia oh, my sweet Valentine 03.02.02, 17:46
      No, moj Walli, mysle i mysle co by Ci kupic i wyslac w paczuszce , zeby sprawic
      niespodzianke, wywolac usmieszek na buzce ,sprwaic ,zeby mysli pofrunely.... na
      polnocwink
    • karelia Valli, ??? 04.02.02, 09:48
      Walli gdziezes sie zapodzial??`Niektorzy mowia, a mowia uczeniewink, zes znowu
      pojechal za Kalkaz po nastepnego puchatka? Dobre masz serce Walli, bedzie Ci to
      wynagrodzone .
    • Gość: Cariño Re: Valentine IP: 193.133.143.* 04.02.02, 10:16
      Maly pluszowy mis. Nigdy nie zawodzi jako dowod braku wyobrazni. Ma tez wiele
      zastosowan; oprocz przewidywalnego zbiornika na kurz, doskonale sluzy jako
      podpalka do kominka, gryzak dla szczeniaka, ze o lalce voo-doo nie wspomne
      (szpilki same wchodza).

• karelia Mis??? 04.02.02, 10:20
        misia dla Valentego? Kiedy on sam jak mis, a lalke voo-doo? Nie , nie pede go
        mordowac. On poczciwy czlek, czasami cokolwiek nerwus, ale kazdy by sie wpienil
        czytajac nasze glupotywink))
      • Gość: Baloo Re: Valentine IP: *.ne.ch 04.02.02, 11:47
        W imieniu wszystkich misiow swiata i okolic protestuje przeciwko uzywaniu nas
        jako lalek voo-doo. To boli !
        Zamiast tego w sklepach juz oczywiscie pojawil sie bogaty wobor roznych cacek,
        oczywiscie w obowiazkowym , pieknym niezmiernie kolorze "roz majtkowy". Pycha

PS : U nas handlowcy pomysleli juz o czekoladowych zajaczkach na Wielkanoc.. Bo
        to, panie dziejku, juz tylko niecale dwa miesiace zostaly...
        • karelia Panie dzieju!!!! 04.02.02, 14:16
          a co to sie robi , niedlugo zajace czekoladowe beda caly rok!!!
          Aniutek moze miec choinke caly rok, wpadnij do Trump Tower, tam na ktoryms
          pietrze jest orgia choinkowa caly rok!Takie cuda ze sie napatrzyc nie mozna,
          zloto , zrebro,blysk , slisk!!
          • Gość: Baloo Re: Panie dzieju!!!! IP: *.ne.ch 04.02.02, 14:25
            Suuuper ! Juz to widze .
            Wiecznie zielone choinki WSZEDZIE, na choinkach kicaja czekoladowe zajace z
            majtokoworozowymi walentynkowymi serduszkami i tornistrami, jako , ze
            ("Szkolo, Hej !") niebawem poczatek roku szkolnego. No i nie zapominajmy o Dniu
            Hutnika, Dniu Wosjka Polskiego i tym podobnych dniach !!! Niech sie swieca !
    • Gość: Realista Re: Valentine IP: *.il.us.prserv.net 04.02.02, 17:08
      karelia napisał(a):

> Juz niedlugo st Valentine, trzeba by pomyslec o komercjalnych, brzydkich
      > prezentach zeby obdarowywani mysleli, ze ich tak lubimy wink))))))

Cholera! Jak ja tego "swieta" nie znosze...

• Gość: Baloo Re: do Realisty IP: *.ne.ch 04.02.02, 17:23
        Daj mi dlon, polaczmy sie w bolu ... Ja tez ...
        Juz wolalem Dzien Kobiet, przynajmniej wszyscy wiedzieli , ze gozdzik i buzi-
        buzi, ze to wszystko dete ...
        A tu szalenstwo ...
        • Gość: Realista Re: do Realisty IP: *.il.us.prserv.net 04.02.02, 17:33
          Gość portalu: Baloo napisał(a):

> Daj mi dlon, polaczmy sie w bolu ... Ja tez ...

*** Podaje Ci dlon...

> Juz wolalem Dzien Kobiet, przynajmniej wszyscy wiedzieli , ze gozdzik i buzi-
          > buzi, ze to wszystko dete ...

*** Tez tego nie lubilem...

> A tu szalenstwo ...

*** Amok, facet, amok!
          Moja mowi mi, co ona sobie zyczy na to "swieto".
          Ja jej: przeciez masz "valentine" za mna kazdego dnia, po co nam nastepny, taki
          paradny i na sile?
          Ona: kooootku...
          Ja: nic z tego! Nie uznaje tego "swieta".
          Chociaz na obiadek mozemy sie gdzies wybrac, mam taki super steakhouse na oku...

• Gość: Baloo Re: do Realisty IP: *.ne.ch 04.02.02, 17:43
            Jakbym powiedzial swojej lepszej polowie, ze ma ze mna "valentynki" przez caly
            rok, to ja bym mial od razu "40-tu meczennikow" albo "Dzien Milicjanta" !!! A
            przeciez to Najszczersza Prawda ! Nawet nie probujmy sie wymigac ....
            Ech, zeby One wiedzialy, jakie skarby maja w domu ...
            • Gość: Realista Re: do Baloo IP: *.il.us.prserv.net 04.02.02, 17:57
              Ja sprawe stawiam twardo: nie ma zadnych "valentynek" w naszym domu; masz mie
              przec caly rok i nie bedziemy sie wyglupiac pod presja mediow, miedzynarodowych
              koncernow czekoladowych oraz lokalnych sieci detalicznych
              sprzedajacych "pamiatki okolicznosciowe".
              Co, mam okazywac "milosc" na zawolanie Nestle?
              I don't think so...
              • Gość: Baloo Re: do Realisty IP: *.ne.ch 04.02.02, 18:02
                Okazywac masz zawsze, pytany czy nie ;o)
                Postawienie sie okoniem w walentynki jest traktowane jako "casus belli" i
                niweluje wyniki calorocznych staran ...
                Do jutra, ide okazywac
                Baloo
    • karelia perlyyyy 04.02.02, 18:02
      mo wlasnie, gdyby oni w rzeczywistosci wink)) wiedzieli jakie maja perly, to by
      nie rzucali prezentow przed prosiaki smile)A kupili cos ladnego a drogiego, zeby
      kolezanka pekla z zazdrosci. Najgorsze jest to, ze trzeba im wszystko mowic i
      przypominac, bo nagle staja sie senilni i pamiec jak u 100 letniego dziadka. A
      jeszcze ten niewinny wzrok: no bo ty juz wszystko masz i nie wiedzialem ze cos
      ci jeszcze potrzebne... hahaaha , pies Dona by sie usmial, a kot zybiego
      zaplakal
      Pozdrawiam La Carmelia
    • Gość: MaciekS Re: Valentine IP: 159.199.199.* 04.02.02, 20:35
      karelia napisał(a):

> Juz niedlugo st Valentine, trzeba by pomyslec o komercjalnych, brzydkich
      > prezentach zeby obdarowywani mysleli, ze ich tak lubimy wink))))))

O przepraszam! Seksowne Koronkowe majteczki z Victoria Secrets to chyba nie taki
      brzydki prezent dla pani czyjegos serca.... a do teko ladna roza wink

Wcale nie trzeba kupowac serca z plastiku czy blachy czy jakiejs innej tandetnej
      dupereli. Dla tych co "tylko" lubimy chyba kartka wystarczy.

Pozdrawiam
    • karelia majtki 05.02.02, 00:12
      Maciek, a te majtki to dla pani Twojego serca kupujesz czy dla siebie? Zeby
      miec radosc z patrzenia, bo wiem zes wzrokowiecwink))
      Dama Careliowawink
      • Gość: Don Re: majtki IP: *.uc.nombres.ttd.es 05.02.02, 00:27

Valentynki to jeszcze zniose bo to niby taaaakie mile i wszyscy dostali kota
        w Europie na tym punkcie.Ale moj huskors (Karelia wie co to znaczy)
        Stwierdzil ,ze w Rosji takim dniem od wiekow jest dzien tatiany,a ona jak
        wiadomo Tatiana.No i klops. Jeszcze tylko 8 marca -dzien czolgisty,dzien
        pogranicznika,dzien pracownika KGB,dzien kosmonauty.A kiedy dzien umeczonego
        chlopa?
        • karelia umeczony chlop 05.02.02, 00:53
          cos takiego! dzien umeczonego chlopa! co wieczor czci sie noc umeczonego chlopa
          to jeszcze i dzien? Tak 24 h/dobe? No nie za duzo tego "mniodu". A pies Don a z
          wami tancowal na takie wymagania, ja mowie pas! Nie zdzierze.
          Pozdrawlaju Twoju Tatianu, milaja zenszczinasmile
          Karielija , toze zenszczina milajasmile
      • Gość: MaciekS Re: majtki IP: *.tnt9.ewr3.da.uu.net 05.02.02, 00:47
        karelia napisał(a):

> Maciek, a te majtki to dla pani Twojego serca kupujesz czy dla siebie? Zeby
        > miec radosc z patrzenia, bo wiem zes wzrokowiecwink))
        > Dama Careliowawink

Wzrokowiec, nie wzrokowiec... Warto miec pelnie calego erotyzmu a nie tylko
        ten "strzal w dziesiatke" wink

Mowa oczywiscie o kupowaniu dla obojga... nie ma tam tylko dla pani czy tylko dla
        pana w koncu chodzi o Walentynki, nie? smile))

Macius S.
        • karelia para majtek 05.02.02, 01:04
          no tak Walentyn Walentyn ale majtki jedne, a dla kogo wlasciwie?Bo juz nie
          lapie "puenty"
          • Gość: BJ Re: para majtek IP: *.proxy.aol.com 05.02.02, 01:21
            Po co cokolwiek kupowac facetowi. Dobry BJ facetwi wystarczy. A kobiecie
            mozna kupic faktycznie majtki-stringi w serduszka no i cala przyjemnosc po
            naszej mskiej stronie.
    • karelia romantiskt 05.02.02, 18:26
      a moze by cos tak romantycznego??? taki student to by wiedzial , jake sie
      zabrac do kupowania prezentu.
      • Gość: Baloo Re: romantiskt ? IP: *.ne.ch 05.02.02, 18:50
        No tak, jak student to od razu romantisk, a jak proponowalem poszybowac na
        reniferze hen daleko, gdzie zorze polaren itede to odepchlas mnie, nie
        dotykajac reka ... No ale ja juz stary i w dodatku pewnie "kochajacy inaczej "
        Baloomberg.
        Ide dzieci nianczyc, Pa !!
        Baloo
        • karelia kochany Baloonie;-)) 05.02.02, 20:40
          to , ze stary to mi nie przeszkadza bom i ja nie osiemnastka, ale masz zone, 5
          corek i moze inne obciazenia finansowo-ekonomiczne. Chlop jestes calkiem Ok,
          nie widze ale ten heeling dziala i czuje , ze godkänd. Tylko ta otoczka jakby
          nie sprzyjala czulosciom, bo to nieuczciwe . Tego nawet kolega Prezes
          kolezance malzonce by nie zrobil. a zreszta kto go tam wie: Chlop jak chlop, co
          nowe to i ciekawe. A z ciekawosci, te corki to w jakim wieku?
          Pozdrowka Carmelia
          • Gość: Baloo Re: kochany Baloonie;-)) IP: *.ne.ch 06.02.02, 08:13
            Corek jest sztuk raz. Pozostala dwojka to chuliganstwo pci w przyszlosci
            meskiej.
            Mojej malzonki prosze w to nie mieszac, i tak ma ze mna urwanie glowy...
            Pa
            • karelia Re: kochany Baloonie;-)) 06.02.02, 10:12
              biedna kobieta, 3 budrysow w domu, dobrze , ze ma wsparcie w corce. Chcialabym
              jej jakos pomoc. I dlatego bede czasami ustawiac do pionu poziomego, zebys nie
              zapomnial , kim jestes. Jestes tylko ajne meszczyzna, a to malio i tzeba ciagle
              pracowac nad soba, zeby wzniesc sie qwyzej w rozwoju ewolucyjnym.
              A terz ad rem, w nastepnym tyg Valenty , czy zegarki marki Rollex kupione dla
              wszystkich ?
              • Gość: Baloo Re: Rolexy IP: *.ne.ch 06.02.02, 10:22
                Rolexy to kupujemy szoferowi, kucharce i personelowi sprzatajacemu. Ochroniarze
                dostali nowe Smith&Wessony wysadzane perlowa, za przeproszeniem , macica... A
                dla rodzinki - kazdemu po autku marki jagular.

temat nr 2 : Oparcie w corce to ma tylko biedny, skolatany tatus ... Cala
                reszta pracuje nad moim charkterem ... wiec moze wystarczy..
                Szalom
                Baloo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka