Dodaj do ulubionych

TUSSIPECT jak go dostac??

IP: *.icpnet.pl 29.02.04, 18:15
nie interesuja mnie jego dzialania uboczne tylko to w jaki sposob i gdzie go
mozna kupic bez recepty, bo slyszalam ze duze problemy z tym sa. Prosze
odlozcie na bok pouczania i odpiszcie mi. prosze prosze prosze...
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: TUSSIPECT jak go dostac?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 19:18
      wszedzie jest bez recepty. ja nie mam zadnych problemow z kupnem, nigdy tez nie
      zdarzylo sie ,zeby w aptece odmowili. nie martw sie
      • Gość: rapsista Re: TUSSIPECT jak go dostac?? IP: 82.139.13.* 29.02.04, 20:35
        taaa raczej martw sie, ale o swoje ZDROWIE, czyli jak nie chcesz znać skutkoow
        ubocznych znasz je? nO TO DOBRZE ZE WIESZ NA CO SIE SKAZUJESZ, ALE POMYŚL JAK
        NIE KTORZY WALCZĄ O KAZDY DZIEN O SWOJE ZDROWIE, A TY JE MASZ I W TAKI
        BEZNADZIEJNY SPOSOOB CHCESZ JE STRACIĆ... wiesz juz mi ciebie żal, rob co chcesz
      • rapsista Re: TUSSIPECT jak go dostac?? 29.02.04, 20:38
        Raczej martw sie, ale nie o tussipect ale o swoje ZDROWIE, rozumiem ze jak nie
        chcesz znać skutków ubocznych to znaczy ze je juz znasz?No to dobrze, ale
        pomysl, inni walczą o swoje zdrowie o kazdy dzień, a ty chcesz je w taki sposob
        świadomie stracić? POWODZENIA, JUZ MI CIEBIE ŻAL :(
    • rapsista Re: TUSSIPECT jak go dostac?? 29.02.04, 20:38
      CHOLERA DWA RAZY SIE NAPISAŁO :p SORKI
      • Gość: ola Re: TUSSIPECT jak go dostac?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 20:59
        Tussipect jest szkodliwy, ale na kazdego dziala inaczej.Ja to bralam dosc
        dlugo ,prawie codziennie i nie zauwazylam zadnych ubocznych skutkow. zadnej
        deprechy,braku koncentracji,drgawek i nawet ani jeden pryszcz mi nie wyszedl,
        ale slyszalam ,ze tez byly inne przypadki
    • Gość: Missy Re: TUSSIPECT jak go dostac?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.04, 21:05
      Mam delikatną sugestię... załóżcie sobie (Jenny) jakieś forum na temat
      tussicpectu, bo zaczyna mi się ten syf śnić po nocach... mam dosyć
      pięćdziesięciu pięciu postów na temat tego świństwa.
      • Gość: Anxx Re: TUSSIPECT jak go dostac?? IP: *.use.pl 01.03.04, 18:10
        moze klikniesz Jenny myszka kilka razy i przekonasz sie ze sa inne posty o
        tussi w ktorych juz chyba wszystko na ten temat napisano
        klikanie nie boli zawsze to moze ułamek kalorii
    • Gość: Sandi Re: TUSSIPECT jak go dostac?? IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.04, 18:55
      to już nudne zaczyna się robić !!! na okrągło jest ten temat poruszany, na co
      wam jest ten TUSSIPECT ??? przecież tak samo możecie zażyć jakiś narkotyk ,
      może po tym też wam się nie będzie chciało jeść??? Bo inaczej już nie wiem jak
      można do was dotrzeć...? Jeśli chcesz poczytać o skutkach ubocznych to poszukaj
      już wcześniej było dużo na ten temat pisane, nie mam sensu się powtarzać.
      Zamiast zamartwiać się gdzie go możesz dostać to weź się za leczenie, bo prawda
      jest taka,że TUSSIPECT nie rozwiąże twoich problemów, jedynie co może, to
      może Ci zaszkodzić!
      A ty postąpisz jak będziesz uważała.
    • Gość: charlie Re: TUSSIPECT jak go dostac?? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 19:30
      Normalnie jenny, bez recepty w każdej aptece albo sklepie zielarskim za niecałe
      5 złotych.
      • Gość: konflikt Re: TUSSIPECT jak go dostac?? IP: w3cache.* / *.2-0.pl 01.03.04, 19:47
        cze, mam problem. ten tissupect w tabsach się ssa czy połyka... nie robie sobie
        jaj, tylko się przeziębiłem i na serio nie wiem. przypadkiem wszedłem :)
        • Gość: charlie Re: TUSSIPECT jak go dostac?? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.03.04, 08:44
          połyka
    • atemlos1 Re: TUSSIPECT jak go dostac?? 02.03.04, 00:53
      a na co jest ten lek?
      • Gość: charlie Re: TUSSIPECT jak go dostac?? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.03.04, 08:46
        Tej poszukaj dwie strony dalej jest post z 30 wpisami i tam jest wszystko o tym
        leku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka