Dodaj do ulubionych

nadżerki w żołądku od octu

IP: *.cn.net.pl / *.cn.net.pl 22.03.04, 19:43
Ocet jest bardzo niebezpieczny na narządy wewnętrzne,sama się o tym
przekonalam pijąc na pusty żołądek szklankę tej mikstury (półowa wody i
połowa octu) po czym z zapaleniem trzustki wylądowałam na chirurgii,po
endoskopi okazało się że mam liczne nadżerki w zołądku i jelitach.teraz też
pije ocet ale jabłkowy i w mniejszym stężeniu.
Obserwuj wątek
    • Gość: X Re: nadżerki w żołądku od octu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 23:24
      Mam prośbę - jak się leczy nadżerki w żołądku ??? Jak to wygląda ? Jakie są
      objawy ?
      Please ...
      • Gość: donia Re: o nadżerkach IP: *.cn.net.pl / *.cn.net.pl 23.03.04, 18:52
        prawdopodobnie te nadżerki powstawały jakieś 3 lata (bo tyle choruje) od
        różnego rodzaju specyfików typu ocet,tableki i zioła przeczyszczające i inne
        leki na odchudzanie.w pewnym momencie zoztały zbytnio podrażnione zapewne octem
        co przejawiło się silnym bólem w okolicach żołądka,kiedy trafiłam do szpitala
        postawiono diagnozę zapalenie trzustki.6 dni miałam głodówkę(co mnie cieszyło)
        sonde w żołądku włożoną przez nos!!! a po kilku dniach endoskopię( to jest taka
        rurka grubości palca którą przez gardło wsadzają do żoładka) po której wykryto
        nadżerki.w tym stadium podawano mi leki przez miesiąc ale nie wiem czy
        zadziałały bo przecież wymiotowałam.jeżeli są nie leczone zamieniają się na
        wrzody co jest groźniejsze,teraz czasami odczuwam ból przy wymiotowaniu lub
        piciu octu,wiem że atak może się powtórzyć ale nie potrafie nad tym
        zapanować.więc osobą które nie zaczęły pić octu nie polecam tej metody.
    • Gość: Madzia Re: nadżerki w żołądku od octu IP: *.gdynia.mm.pl 30.03.04, 23:19
      chcialam zapytac,co w sumie daje ocet???powiedzmy ze jestem poczatkujaca i nie
      wiem co on mi moze dac?
      pomoze schudnac???????
      • Gość: z Re: nadżerki w żołądku od octu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 23:23
        Pierdolinij się w czaszkę !!!!!!
        Ślepa jesteś i czytać nie umiesz ?????
        Co napisała Twoja Przedmówczyni (chyba, przedpisaczka) ?????

QRWA mać, od razu odrąb sobie nogę - będzie jakieś - 7 kg a co tam katować się
        octem .....
      • Gość: Jotka Re: nadżerki w żołądku od octu IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 30.03.04, 23:53
        Rozpedz sie i walnij glowa w sciane.Tylko mocno.
        • Gość: Jotka To do Madzi. IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 30.03.04, 23:55

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka