Gość: KASIA;)) IP: *.sosnet.pl 26.04.04, 16:46 www.lo2.opole.pl/~dietetyka/diety.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KASIA Re: Poczytaj sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 11:58 no czytajcie, czytajcie. wiedziałam, że dałam zły tytuł i nikogo nie zachęci. ale na tej str co podałam jest wszystko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zła Re: Poczytaj sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 12:59 Po jaką cholerę podajesz takie strony ??? Zrób jeszcze link do producenta alaksów !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Poczytaj sobie IP: *.sosnet.pl 28.04.04, 17:39 nie bulwersuj się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo-asia Re: Poczytaj sobie IP: *.crowley.pl 28.04.04, 18:16 najlepsza jest dieta Kwaśniewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Poczytaj sobie IP: *.sosnet.pl 28.04.04, 19:26 nie...the best jest dieta 1000 kalorii. tylko trzeba mieć mega silną wole i cierpliwośc a efekt murowany na maxa. moja znajoma była kiedyś gruba (naprawde, taka grubaska) i zaczęła stosować tą diete. mineło 4 lata a ona wygląda jak szkieletor. troche bezmyślne, mogła zwiększyc dawne kalorii i by wyglądała pięknie, ale się zagalopowała. chodząca śmierć. tylko wadą jest CZAS. Odpowiedz Link Zgłoś