Gość: kate IP: *.zabrze.net.pl 10.06.04, 21:16 Wiem,że to głupie ale chciałabym wiedzieć czy picie herbaty Pu-erh po kazdym posiłku pomaga spalać kalorie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Laura Re: herbata Pu-erh IP: *.interpc.pl / *.interpc.pl 15.06.04, 17:34 Jak bedziesz pic cokolwiek po posilkach nie tylko Pu-erh to jeszcze zmagazynujesz te kalorie. A to z takiej przyczyny ze woda rozciencza soki zoladkowe i przeszkadza w trawieniu. Najlepiej pij pol godziny przed posilkiem i godzine po. A co do Pu-erh to sama ja pije od baaaaaaaardzo dawna zazwyczaj przed sniadaniem i mam po niej taaaaak przepelniony zoladek ze juz mi sie nawet nie chce jesc sniadania. Nie wiem czy w rzeczywistosci ta herbatka pomaga spalac tluszcz ale na pewno jak ja wypijesz pol godz przed posilkiem to pozniej zjesz mniej.Aha, zadna cudowna herbata nie jest antidotum na obzerstwo i nie sprawi ze kalorie sie same spala jesli nie bedziesz cwiczyc i rozsadnie sie odzywiac.Ale to trudne, wiem wiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: herbata Pu-erh IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.04, 22:56 Reklamy twierdzą,że tak.Moim zdaniem nie!Mi czerwona herbata nie pomogła, wolę raczej zieloną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: herbata Pu-erh IP: *.ozarow.net / *.ozarow.net 18.06.04, 10:25 jasne ze nie spalają to chwyt reklamowy wszystkie herbatki odchudzające zawierają senes czyli przeczyszczają senes rozszerza wszystkie kiszki jeżeli sie bierze go za duzo i przerwie kuracje nie ma siły normalnie sie załatwić jeżeli schudniecie po takich herbatkach to tylko dzięki przeczyszczeniu. dlatego będzie wam sie wydawało że ona spala kcal. w każdym bądź razie sie nie opłaca. na dłuższą mete oczywiścien nie mozna jej pić na każdym opakowaniu bedzie wam pisało że po miesiacu stosowania nalezy zrobić przerwe. tak jak wczesniej pisłam po to żeby nie mieć zaparć czyli kłopotów ubikacjowych heheh. decyzja nalezy do was. gdy to coś pomagało naprawde to by nie było puszystych ludzi. kazdy chyba rozumie aluzje;] i wie co robic. Odpowiedz Link Zgłoś
karierowiczka Re: herbata Pu-erh 18.06.04, 10:49 Ale czerwona herbata Pu-erh nie ma działania przeczyszczającego!!!!Uwielbiam ją. Mam swój sposób parzenia. Wypijam jej naprawdę dużo. Oczywiście samo picie nie spali żadnych kalorii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneczka Re: herbata Pu-erh IP: *.torun.mm.pl 18.06.04, 15:22 Pewnie ze nie ma dzislanie przeczyszczajacego!!! Ja tez ja bardzo lubie i pije zawsze przy sniadaniu i objedzie. Pija ja juz od ponad 2 lat i ogolnie poprawila mi przemiane materii. To nie jest herbata ktora nie powoduje spadku masy ciala. Trzeba ja pic naprawde dlugo zeby cos zaskutkowalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: herbata Pu-erh IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 10:16 nie am cie racji!akuratw moim przypadku może nie dosłownie spala kalorie ale pomaga w odchduzaniu czasem nawet gdy zjadłą dośc dużo w dzień to napiłam sie a wieczór pare szklanke i mimo ze krótko zawitałam na kibelku to i tak schudłam z pół kilo,wiec nie mówicie ze nei am zadnych efektów!gdyby nie ta herbata jush dawno bylabym tłustą świnią.przynajmenij w moim przypadku jest tak ze mi pomaga i wcale gdy ja odstawiam na pare dni nei amm zadnych zaburzen wydalniczych mimo i z od ługiego czasu ja pije ,ona ejst zdrowa i tyle i spala tłuszczyk chyba ze wy niestety tego nie dostrzegacie :P Odpowiedz Link Zgłoś
senna21 Re: herbata Pu-erh 24.06.04, 16:39 Nie,ale jest jeden pewnik,zielona herbata raz dziennie stosowana z rana pomagaspalic okolo 100 dodatkowych kalori.Ale nie radze z cukrem,jest to wyrownanie skali:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kg Re: herbata Pu-erh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 16:38 Mi pomaga. Ale nie róbmy ogólników, to chyba zależy od osoby. Najlepiej jest ją pić w duuużych ilościach, wtedy nie jest się tak głodnym. Minusy? częste bieganie na siusiu. Wszystko da się przetrwać. pozdroofka Odpowiedz Link Zgłoś