Dodaj do ulubionych

przeczyszczenie natychmiastowe

IP: *.csk.pl 13.06.04, 20:10
własnie, co dziala w miare szybko?
Obserwuj wątek
    • Gość: s. Re: przeczyszczenie natychmiastowe IP: *.csk.pl 13.06.04, 20:14
      i jak wogole nazlezy brac przeróżne specyfiki przeczyszczające?
    • kwiat.pustyni Re: przeczyszczenie natychmiastowe 14.06.04, 15:49
      Hmm... Właściwie nie mam nic do polecenia. Jak już to chciałabym Ci odradzić
      HERBATKI NA PRZECZYSZCZENIE. Moja koleżanka piła taką z pół roku i była na
      badaniu które wykazały że jej jelita są w strasznym stanie... Normalnie dziury
      jej się porobiły na nich. Całe życie będzie musiała brać tabletki... Nie
      polecam...
      --------------------------------------------------------------------------------
      Jem bułke... Źle mi :(
    • Gość: plantatorzyna Re: przeczyszczenie natychmiastowe IP: *.acn.pl 14.06.04, 17:39
      LAXYGEN bądź LAXIGEN
      • Gość: wiem Re: przeczyszczenie natychmiastowe IP: *.kamienna-gora.sdi.tpnet.pl 14.06.04, 17:51
        sól gorza, kupić w aptece, do 2 zł kosztuje, pół paczki już działą jak szalone,
        cała jak tajfun :)
        • Gość: serio KGb Re: przeczyszczenie natychmiastowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 22:06
          pół paczki? a ile cała paczka waży i ile toto ma kalorii?
          • Gość: s. Re: przeczyszczenie natychmiastowe IP: *.csk.pl 05.07.04, 06:05
            w calej jest 25g, ale na mnie cos slabo ,dziala, jak zreszta inne herbatki i
            tabletki, w dodatku ta sól ma taki smak, ze predzej wymioty wywola niz
            przeczysci
    • Gość: R. Re: przeczyszczenie natychmiastowe IP: *.ols.vectranet.pl 05.07.04, 16:39
      Co działa na mnie???Ja mam taki sposob:kupuje ok.pół kilograma kapusty kiszonej
      i gotuje ją w dosyć dużej ilości wody.Dodaje do tego kostke rosołową.Gotuje
      jakieś pół godzinki i pije sam rosołek.Nie wiem czy na każdego coś takiego
      działa,ale ja po 30min do godziny latam do kibelka jak szalona!!!Podobnie
      działa sok z kiszonych ogórków.

P.S. Nie polecam bezpośrednio przed jakimś wyjściem,bo to sie może źle
      skończyc...tzn.wiadomo o co chodzi :-)
      • skoneczko Chcecie?!To macie 06.07.04, 18:12
        Kupcie sobie Red Slim Tea - 3zł 30 saszetek tylko w zielarskich.po 6-7
        godzinach przeczyszczenie.Ale uwaga nie stosować dłużej niż 7 dni! i pić duzo
        wody przy tym bo ja nabawiłam sie odwodnienia po tym cholerstwie i nawet tych 7
        dni nie wytrzymałam.Nic innego na mnie nie działa,zwłaszcza Figury,Regulavity
        czy z kruszyną.Ale rozsądnie z tym!!!!!!!!
        to jest po to jak naprawde masz problemy a nie do stosowania ciągle!Bo
        zje...sobie wątrobe,żołądek i inne narządy!!!I broń boże nie stosujcie
        tabletek!!!
        pozdrowienia
    • Gość: kamma Re: przeczyszczenie natychmiastowe IP: 217.153.47.* 12.07.04, 23:17
      Włosy na głowie dęba stają ale skoro KONIECZNIE chcecie się odchudzać i
      przeczyszczać :
      1. Szklanka przegotowanej letniej wody rano po przebudzeniu wypita drobnymi
      łyczkami ( powinno Wam to zająć ok 2 min) - oczywiście należy tę czynność
      powtarzać codziennie,
      2. Otręby pszenne lub innego rodzaju otręby ze zbóż ( bo pewnie pszenne są za
      tuczące:)) możecie zmieszać z jogurtem "0" % tłuszczu ale lepszy efk uzyska się
      np z mlekiem. Otręby zmieszane z płynem pęcznieją w żołądku i dodatkowo
      niwelują uczucie głodu,
      3 Spacer = przynajmniej 0,5h
      4. Lewatywa

Ciekawy ten Wasz portal :))
      • Gość: kamma Re: PS IP: 217.153.47.* 12.07.04, 23:25
        zapomniałam o jabłkach, orzechach, rodzynkach i wszelkich rodzajach kasz ale to
        wszystko prawie nic nie kosztuje a Wam potrzebna jest tabletka za 30zł :)) Tzn
        prawie nic nie kosztuje - oprócz tego, ze należy to wszystko stosować
        REGULARNIE i nie przez 3 tygodnie tylko całe zycie :)) No i oczywiście
        zapomnieć o żarciu z wściekłych krów, czekoladzie batonikach itp. Ale chyba
        łatwiej powpychać sobie palce do gardła niż zrobić sobie lewatywę ???
        • Gość: aaaahhhhh.... Re: PS IP: 61.52.105.* 13.07.04, 15:23
          orzechy??? czy ty wiesz ile to ma kalorii???

;p

siemię lniane z mlekiem ma działanie podobne do otrębów - półtora łyżeczki na
          szklankę
          albo jogurt z wodą, ktoś już o tym pisał
    • hillary23 Re: przeczyszczenie natychmiastowe 27.07.04, 12:54
      Ja polecam herbatke - SENES, działa jak złoto; nie polecam jedna długotrwałego
      picia bo u mnie np wystąpiła krew w stolcu i to taka ostra, no i ból żołądka
      straszny!!! ale raz na jakis czas naprawde super, szybko i dogłębnie!!!!
      • Gość: kiki Re: przeczyszczenie natychmiastowe IP: 195.149.86.* 27.07.04, 15:41
        Jestem tu nowa i nie rozumiem po co się wogóle przeczyszczać?Czy to działa
        odchudzajaco.
    • Gość: ktos Re: przeczyszczenie natychmiastowe IP: *.a2000.nl 27.07.04, 17:02
      ja przez jakis czas jak cos to stosowalam mydlo i szybko do kibla sie bieglo
      wtedy tez ale nie zawsze dziala i na kazdego...zeby bylo cos co po jedzeniu
      bierzesz tylko jak tabloetke i odrazu wymiotujesz bez wsadzania reki i tej
      calej meczarni...jej
    • Gość: Kumpelka Re: przeczyszczenie natychmiastowe IP: *.nyc.rr.com 28.07.04, 15:33
      ja moge wam powiedziec co dziala dobrze:
      1. Codziennie na wieczór zalewajcie przegotowana wodą ok 6 śliwk suszonych.
      Rano na czczo to wypijcie a potem przed jezeniem jakies 30 minut herabtke Pur -
      Eh czerwona. Do tego po kazdym posilku pije zielona herbate, i nie mam
      problemow z chodzeniem do kibelka. A jem roznie i wszystko. I do tego pije duzo
      wody.
      2. Jezeli chodzi o dokladne przeczyszczenie wiecie na jakiej zasadzie:
      LECZNICZA LEWATYWA KAWOWA:
      Do 200 ml wody wrzacej wrzucic 3 łyżki stołowej kawy (ALE NIE ROZPUSZCZALNEJ)
      gotowac 3 minuty. Nastepnie 12 minut trzymac na malutkim ogniu. Przecedzic
      ostudzic do temperatury pokojowej. Pic łyżeczke poł godziny przed posiłkiem,
      stosowac raz na miesiąc.

Skuteczne stosowałam ;))))))))))

Pozdrawiam
      • speenka Re: przeczyszczenie natychmiastowe 31.07.04, 20:16
        ale w pkc. 2 to normalna lewatywa?
    • Gość: karcia Re: przeczyszczenie natychmiastowe IP: *.ks.k.pl / 80.53.160.* 28.07.04, 17:37
      Na przeczyszczenie jak dla mnie najlepszy jest LACTUOSUM . Jest to taki
      słodkawy syropek który trzeba popić wodą.Kosztuje około 7 zł. i mozna go kupić
      w kazdej aptece.Zwykle sprzedają 1 opakowanie, bo wieksze ilości sa podobno na
      receptę.Oprócz tego piję jakieś obrzydliwe herbatki na odchudzanie czyli
      wiadome jakie :))
      Tak w ogóle to słyszałam , że podobno stosowanie środków przeczyszczających
      jest nowym rodzajem bulimii.Więc życzę sobie i wam powodzenia, choc teraz
      stosuję rzadko tego typu środki :))
    • speenka Re: przeczyszczenie natychmiastowe 31.07.04, 20:18
      polecam czopek bisakodyl działa blyskawicznie i jak torpeda
    • martta4421 Re: przeczyszczenie natychmiastowe 09.08.16, 14:55
      Jeśli ktoś jest w takiej sytuacji jak ja, to znaczy że nic nie działa, a nie można sie wypróżnić to polecam ten poradnik: przeczyszczenie.wordpress.com/
      Szybko, przyjemnie i po kłopocie :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka