Dodaj do ulubionych

OCET JABŁKOWY

IP: *.sosnet.pl 24.06.04, 09:22
gdzie go można kupić? może w jakiś hipermarketach? real, tesco? inne...
może ktos z was już kupował, mile widziana cena:)
i jeszcze mała proźba:
pomógł on wam?
dzięki wielkie i ogromne.
Obserwuj wątek
    • Gość: Dominika Re: OCET JABŁKOWY IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 24.06.04, 09:46
      ocet jabłkowy mozna kupic w kazdym markecie nie jest drogi, jak sie nie myle
      cos koło 3 zł. Ale nie polecam go pic, jak kazdy inny ocet jest szkodliwy. kup
      sobie lepiej tabletki na bazie octu jabłkowego- o nazwie Cidrex, nie pamietam
      ceny ale nie sa drogie. Pozdrawiam
      • Gość: bebe Re: OCET JABŁKOWY IP: *.sosnet.pl 24.06.04, 09:55
        e tam, w małych ilościach napewno nie zaszkodzi.
        • Gość: amanda Re: OCET JABŁKOWY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 15:28
          A na co działa ocet jabłkowy?
    • Gość: Monika Re: OCET JABŁKOWY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 21:48
      Mówią , że przyśpiesza metabolizm jak się bo pije DWIE ŁYŻECZKI OD HERBATY NA
      SZKLANKĘ WODY RANO NA CZCZO.
      Ja piję. A w takiej ilości jak napisałam napewno nie jest szkodliwy.
      Na razie nie czuję by działał ale wierzę że działa.
      Mój tata ma o tym occie książkę. I go pije tylko jeszcze miodu dodaje ....
      Ja też o tym czytałam w mądrej ksiazce, ze zdrowy

A można kupić wszędzie.
      pozdrawiam
      • Gość: Dominika Re: OCET JABŁKOWY IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 28.06.04, 09:49
        no bardzo zdrowy jest ocet jabłkowy, tylko jak za kilka lat okaże się ze masz
        wrzody, albo dziury w żołądku, czy jakies poważne kłopoty z zoładkiem to
        będziesz wiedziec od czego. Pozdrawiam
        • Gość: bebe Re: OCET JABŁKOWY IP: *.sosnet.pl 28.06.04, 14:36
          wyloozuj. czy ty wiesz co ty gadasz? udowodnij mi, że tak będzie. nie wiesz co
          jest tego przyczyną tylko powtarzasz bo 'gdzies tam ktoś tam tak napisał'.
          czekam cierpliwie.
          • Gość: Gość portalu Re: OCET JABŁKOWY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 23:17
            Polecam stronkę:
            www.gastronomie.pl/produkty/ocetjablkowy/ocetjablkowy.html
            --
            osobiscie próbowalem na odchudzanie, nic nie daje:(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka