Gość: bebe IP: *.sosnet.pl 24.06.04, 09:22 gdzie go można kupić? może w jakiś hipermarketach? real, tesco? inne... może ktos z was już kupował, mile widziana cena:) i jeszcze mała proźba: pomógł on wam? dzięki wielkie i ogromne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dominika Re: OCET JABŁKOWY IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 24.06.04, 09:46 ocet jabłkowy mozna kupic w kazdym markecie nie jest drogi, jak sie nie myle cos koło 3 zł. Ale nie polecam go pic, jak kazdy inny ocet jest szkodliwy. kup sobie lepiej tabletki na bazie octu jabłkowego- o nazwie Cidrex, nie pamietam ceny ale nie sa drogie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: OCET JABŁKOWY IP: *.sosnet.pl 24.06.04, 09:55 e tam, w małych ilościach napewno nie zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amanda Re: OCET JABŁKOWY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 15:28 A na co działa ocet jabłkowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: OCET JABŁKOWY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 21:48 Mówią , że przyśpiesza metabolizm jak się bo pije DWIE ŁYŻECZKI OD HERBATY NA SZKLANKĘ WODY RANO NA CZCZO. Ja piję. A w takiej ilości jak napisałam napewno nie jest szkodliwy. Na razie nie czuję by działał ale wierzę że działa. Mój tata ma o tym occie książkę. I go pije tylko jeszcze miodu dodaje .... Ja też o tym czytałam w mądrej ksiazce, ze zdrowy A można kupić wszędzie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: OCET JABŁKOWY IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 28.06.04, 09:49 no bardzo zdrowy jest ocet jabłkowy, tylko jak za kilka lat okaże się ze masz wrzody, albo dziury w żołądku, czy jakies poważne kłopoty z zoładkiem to będziesz wiedziec od czego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: OCET JABŁKOWY IP: *.sosnet.pl 28.06.04, 14:36 wyloozuj. czy ty wiesz co ty gadasz? udowodnij mi, że tak będzie. nie wiesz co jest tego przyczyną tylko powtarzasz bo 'gdzies tam ktoś tam tak napisał'. czekam cierpliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość portalu Re: OCET JABŁKOWY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 23:17 Polecam stronkę: www.gastronomie.pl/produkty/ocetjablkowy/ocetjablkowy.html -- osobiscie próbowalem na odchudzanie, nic nie daje:( Odpowiedz Link Zgłoś