Dodaj do ulubionych

prośba o pomoc- PRACA MGR

23.10.12, 10:02
Witam dziewczyny!
Jestem studetką ostatniego roku psychologii i zwracam się do Was z ogromną prośbą o pomoc- piszę pracę magisterską na temat zaburzeń odżywiania i potrzebuję osób, które będą chętne wypełnić moje badanie kwestionariuszowe. Potrzebna jest mi grupa osób borykających się z problemem anoreksji lub bulimii, osoby te powinny być pełnoletnie. Badanie jest anonimowe.
Czy któraś z Was zechciałaby mi pomóc i jednocześnie przyczynić się do poszerzania wiedzy na temat ED? Jeśli tak, i jeśli macie jakieś pytania, piszcie proszę na mój adres mailowy mika_13_13@wp.pl
Z góry dziękuje za zainteresowanie i odzew :)
Obserwuj wątek
    • madame.bozydara Re: prośba o pomoc- PRACA MGR 25.10.12, 08:35
      Wyślij ankietę na gazetowego.
      • psychostudia13 Re: prośba o pomoc- PRACA MGR 25.10.12, 10:51
        madame.bozydara- wiem, że to głupie pytanie, ale jestem zupełnie nową użytkowniczką, więc... gdzie mogę znaleźć owego maila? :)
        • madame.bozydara Re: prośba o pomoc- PRACA MGR 26.10.12, 08:40
          Na forum gazety każdy login użytkownika plus @.gazeta.pl
          madame.bozydara@gazeta.pl
          Pozdrawiam serdecznie!
    • dominia3105 praca magisterska 19.02.13, 15:46
      Hej ja również szukam chętnych osób, które anonimowo podzieliły by się ze mną swoimi doświadczeniami z powodu przebytej anoreksji. Chciałabym porozmawiać z taką osobą dzięki, której dowiedziałabym się wiele na temat tej choroby. Bardzo proszę o kontakt ułatwiłoby mi to napisanie pracy magisterskiej www.dominika.jelinska@onet.pl
      • marta.sally Re: praca magisterska 25.02.13, 17:01
        Hej dziewczyny. tak samo jak mojej poprzedniczki pisze prace o anoreksji. jesli ktoras z was bylaby chetna spotkac sie na wywiad (oczywiscie ja przyjade gdzie trzeba bedzie;) bylabym bardzo wdzieczna za pomoc. marta-salomon@wp.pl - to jest moj mail, jesli ktos by sie zdecydowal na jakakolwiek forme pomocy prosze o wiadomosc. pozdrawiam
        • zielonaszminka Re: praca magisterska 10.03.13, 07:21
          Możecie napisać na priv na forum.
          pozdrawiam.
      • buliann Re: praca magisterska 20.04.13, 20:32
        Witam, czy Twoja propozycja jest aktualna? Mam skonczone 21lat, choruje od 4lat na anoreksje a od prawie 2 zmagam sie z bulimia.
        • agatata-to-ja Re: praca magisterska 18.09.13, 15:15
          Już wcześniej pisałam o Fundacji Światło Dla Życia i mam dobrą wiadomość dla osób chcących się wyleczyć. Pracuję w Fundacji jako wolontariuszka i długo pracowaliśmy nad tym aby zdobyć dotację na leczenie, ale będą to dotacje na konkretne osoby i wtedy leczenie 1 osoby będzie kosztowało tylko 1000 zł za tydzień gdzie w innych ośrodkach cena min to ponad 2000 za tydz
          Dlatego teraz zainteresowanych dotacją proszę o napisanie krótkiej prośby o dofinansowanie wraz ze zgodą na przetwarzanie danych osobowych w celu kontaktów z potencjalnymi sponsorami na adres agatatatoja@wp.pl
          To jest wasza szansa i wasza decyzja czy z niej skorzystacie ..........
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka