Dodaj do ulubionych

zaczełam kochać i przezwycieżyłam B

IP: *.alfa / *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 20:17
tak...Łukasz mi w tym pomógł...pierwszy chłopak który chce mi pomóc z B
pierwszy...kazdy sie tego bał...a on...on chce mi pomóc...on mnie
dowartościował...pokazał że ja też mam zalety...mówie wam dziewczyny jak sie
zakochacie na maxa to serio...wygracie z tym jesli ukochany wam w tym
pomoże...może robie zle że chce przestać dla niego...może i to zle...ale wiem
że jego pomocą moge przenieść góry...pozdrawiam papa:*
Obserwuj wątek
    • Gość: Asiak Re: zaczełam kochać i przezwycieżyłam B IP: *.zelazkow.sdi.tpnet.pl 13.10.04, 22:04
      Skarbie zazdroszcze ci takiego kogoś...ja mam anoreksje i mój chłopak zucił
      mnie ze słowwami ze on nie chce marnować sobie życia z kościstym straszydłem
      które ma nierówno pod sufietm...pogrążył mnie jeszcze bardziej....
    • Gość: sloneczko' Re: zaczełam kochać i przezwycieżyłam B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 22:48
      Ja też wygrałam dzieki miłości, a raczej poczuciu ciepła i
      bezpieczeństwa...Początkowo było mi ciężko oszukiwać kogoś kogo kocham, że
      wszystko jest oki, a przecież tak nie było..
      Teraz jest cudownie. Jesteśmy małżeństwem, po długim leczeniu zaszłam w ciążę
      mamy synka..mąż zabroniła mi się odchudzać..widzę teraz ile znaczą dla niego
      moje kobiece kształty i to co daję mu jako matak i żona a nie zakompleksiona
      bulimiczka
      Pozdrawiam.
      Trzymaj się mocno i pewnie..
      • Gość: honey88 do asiak IP: *.alfa / *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 16:36
        hejj...nie wiem jak zaczać wyobrażam sobie jak musiał cie skrzywdzić...twój
        chłopak...mój gdy sie o tym dowiedział że wymiotuje sie przeraził ale pomógł
        mi...i pomaga nadal samą siebie pokochać...czasem sie boje że go nie bedzie i
        znów to zrobie...znów bedzie impuls...:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka