alaf86 09.12.05, 23:03 proponuje spotkanie osob z tymi przypadlosciami...tk rozmowa naprawde pomaga...wiem bo bylam na takim spotkaniu<lol>... pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dlaczegoj Re: NO TO KIEDY ZNOWU WROCLAW??? 10.12.05, 16:24 Ja etz byłam i pisze sie znowu....Moze znów w poniedziałek???Alwe teraz tak na 10000%:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
alaf86 Re: NO TO KIEDY ZNOWU WROCLAW??? 10.12.05, 20:45 ok poniedzialek dobry termin jest...to kto sie dolacz???? pozdrawiam i zachecam...nie ma sie czego bac...przecierz wszystkie z tej samej gliny jestemy ulepione... Odpowiedz Link Zgłoś
alaf86 Re: NO TO KIEDY ZNOWU WROCLAW??? 11.12.05, 19:17 dla tych, ktorzy chca wiedziec...jutro <poniedzialek> spotykamy sie z Paulina pod dworcem pkp ok 15...wiec jesli czujecie taka potrzebe to zapraszam wszystkich... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
night21 Re: NO TO KIEDY ZNOWU WROCLAW??? 17.12.05, 21:21 ja tez chciałabym sie z kims spotkac..pogadac..ale sie cholernie wstydze... jestem taaaaka gruba...wstyd mi i tyle...dziewczyny...ja bede niedługo do domu wracala..przez Wrocek... w piatek tam bede...ale nie wiem.,zastanowie sie..chciałabym... Odpowiedz Link Zgłoś
alaf86 Re: NO TO KIEDY ZNOWU WROCLAW??? 18.12.05, 09:29 chcialam tylko powiedziec, ze ja tez nie jestem chudziutka, a mimo to spotkalam sie z Paulina i sadze, ze to nam obu dobrze zrobilo, bo uswiadomilysmy sobie, ze nie jestesmy z tym same...wiec nie ma sie czego wstydzic... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dlaczegoj Re: NO TO KIEDY ZNOWU WROCLAW??? 18.12.05, 12:12 Zgadzam sie z Alą:DDD Ja w piatek chyba niestety wyjezdzam z rana do cioci na świeta,wiec niebede mogła. Może znów w poniedziałek???? Odpowiedz Link Zgłoś
jugta Re: NO TO KIEDY ZNOWU WROCLAW??? 18.12.05, 18:45 hej, dziewczyny... napiszcie coś o tych spotkaniach, bardzo bym chciała przyjść... nie wiem, cyz nie jestem dla was za stara... mam 30 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
alaf86 Re: NO TO KIEDY ZNOWU WROCLAW??? 18.12.05, 20:19 hej my mamy 19 i 17 <chyba;)> lat...spotykamy sie od czasu do czasu, zeby pogadac poznac sie blizej, pozwierzac sie ze swoich problemow i radosci...po prostu, zeby poprzebywac ze soba...z Paulina poznalysmy sie tutaj...ja jestem bulimiczka a Paulina ma anoreksje bulimiczna...o naszych spotkaniach zawsze piszemy na tym forum, ale jak do tej pory nie bylo odpowiedzi z innych stron... wiec o nic sie nie martwcie i dajciwe znac jak chceci poznac kogos z podobnym problemem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś