Dodaj do ulubionych

psychiatra

19.12.05, 14:36
siemka. dzisiaj bylam u psychiatry i dowiedzialam kilku ciekawych rzeczy np.
tego, ze jak pokarm dostanie sie do dwunastnicy to za chiny nie wyrzyga sie
tego i tak na prawde da sie pozbyc tylko jedna czwarta tego co pochlonelysmy.
poradzila mi jesc w odstepach 3h i zawsze w tym samym miejscu. polecam lek
seronil, swietnie sie po nim czuje. pozdrowki dla was kochaniutkie:)
Obserwuj wątek
    • kwiatuszek999 Re: psychiatra 19.12.05, 14:52
      linday leki to nie jest dobre rozwiazanie, one nie ulecza chorego umyslu,
      trzeba nauczyc sie normalnie zyc, ale bez lekow
      • pastorka Re: psychiatra 19.12.05, 15:12
        Ja od pół roku biorę lek psychotropowy Mianserin, i jedno wiem- już mi go nie
        potrzeba:) czasem kiedy go nie zażyję czuję się równie dobrze jak po zażyciu. a
        co do innych specyfików oj...było tego dużo, głownie na apetyt, w szpitalu na
        otumanienie, minerały itd...wiem jedno jak brałam tablety na 'zdrowie' to tym
        bardziej się buntowałam i pogrążałam w chorobie. Co jest najlepszym lekiem?
        Silny kopniak. Zawsze jak dostaje 'kopa' jestem zmobilizowana, niz kiedy ktoś
        mnie głaszcze po głowie i daje lekarstwa żeby mi pomóc.
        • linday Re: psychiatra 19.12.05, 16:10
          macie racje, leki to nie wszystko. wlasnie mam megadol i to bez powodu.
          chryste.................. heh
          • kwiatuszek999 Re: psychiatra 19.12.05, 18:32
            działanie leków psychotropowych utzrymyje sie jeszcze ok 3 tyg po dostawieniu
            pastorko.
    • lena.z Re: psychiatra 20.12.05, 09:19
      Tak leki nie uleczą chorej psychiki, ale często problemom z jedzeniem
      towarzyszy depresja i wtedy mogą bardzo pomóc w leczeniu. Ja wiem, że bez leków
      nie dałabym rady, dzięki nim miałam siłę do walki z chorobą i mogę pochwalić
      się swoim sukcesem - pół roku bez wymiotowania. Nie ma się czego obawiać, te
      leki nie uzależniają (niestety krążą inne opinnie), ja po dwóch latach leczenia
      bez problemu je odstawiałam. Życzę wszystkim zdrowia:)
    • lena.z Re: psychiatra 20.12.05, 09:19
      Tak leki nie uleczą chorej psychiki, ale często problemom z jedzeniem
      towarzyszy depresja i wtedy mogą bardzo pomóc w leczeniu. Ja wiem, że bez leków
      nie dałabym rady, dzięki nim miałam siłę do walki z chorobą i mogę pochwalić
      się swoim sukcesem - pół roku bez wymiotowania. Nie ma się czego obawiać, te
      leki nie uzależniają (niestety krążą inne opinnie), ja po dwóch latach leczenia
      bez problemu je odstawiałam. Życzę wszystkim zdrowia:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka