24.03.06, 07:18
czytając te wszystkie wypowiedzi stwierdziłam że wezme sie za siebie bo nie
warto oczywiście i mam dość tych okropnych skutków jak suche dłonie,
zapuchnięte oczy,pryszczyki na brodzie... (ciekawe od czego blee)no i na razie
se trzymam.. dzis 7 dzień bez wymiotków i nawet dwa takie dni wytrzymałam w
których byłam sama w domu.. a z okazji swoich dzisiejszych urodzin kolejnego
dnia nie zawale i nawet nie jadłam duzo i sporo ruchu. Życzę silnej woli
wszystkim i sobie:)
Obserwuj wątek
    • ja.sara Re: sukcesik 24.03.06, 08:09
      gratuluję! i trzymam kciuki... a z okazji urodzin życze ci misiolko samych
      sukcesów w życiu i dużo, dużo zdrowia :-)))
      • ally25 Re: sukcesik 24.03.06, 08:42
        noo w koncu jakis pozytywny post;)... ja od niedzieli nie mam ataków chociaz
        tabletki brałam:/ ale jadłam regularnie bez poczucia winy!!a wczoraj nei wziełam
        tabletek i nawet tak bardzo brzuch mnie ie boli...może wytrzymam!!!buzki dla was
        i wytrwalości zycze!!wiosna idzie:D....
        • zabka11 Re: sukcesik 24.03.06, 11:43
          Wszystkiego dobrego w dniu urodzin!Dobry dzień na wzmocnienie postanowienia,
          jeżeli ktoś wierzy w takie "odświętne" obietnice!Trzymam kciuki i życzę
          wytrwałości!
          (4 dzień bez wymiotów!)
    • ally25 Re: sukcesik 24.03.06, 18:07
      ehhh taki fajny dzien miał byc, do 17 super, malutki sukcesik 4 dni bez
      wyrzutów sumienia ...ale niestety nie dałam rady wytrzymac. Wiem ze to przez
      wczorajsze nerwy:/.Ale sie nie poddam od jutra znowu bede walczyc!!!
      • ja.sara Re: sukcesik 24.03.06, 18:26
        u mnie cały czas ok. jem (wprawdzie mało, ale zawsze) i nie zwracam
        trzymajcie się laski :)))
        • miisiola Re: sukcesik 24.03.06, 19:42
          dzieki wam za życzonka.. ja nadal sie trzymam i do końca niedzieli napewno tak
          będzie bo mam za dużo rzeczy do zrobienia i mało będzie mnie w domu... to teź
          mój sposób na pozbycie się p. Buimii-> nieprzebywanie w domu i ciągle z kimś.w
          końcu tyle ciekawszych rzeczy jest niż jedzenie i wymioty... szkoda że czasami o
          tym nie pamiątam.. ale będę się starać mieć tą myśl na 1. miejscu. pozdrówki i
          też powodzenia i wytrwałości... a no i jeszcze jedno-> zamiast się tu użalać (co
          też robiłam do tej pory)na tym forum musimy się wspierać
          • ally25 Re: sukcesik 25.03.06, 09:43
            Masz racje trzeba sie wspierac przede wszystkim. Dzisiaj dzien zaczyna sie
            dobrze nie ma wewnętrznego niepokoju itd. Ladna pogoda i usmiech na twarzy:) mam
            nadzieje ze wytrwam do wieczorka.buzki dla was na weekend i nie marnujmy
            weekendu na głupoty!! chodzmy gdzies zabawmy zapomnijmy na chilwe o klopotach,
            zróbmy cos dla siebie, hmm może fryzjer, nowa bluzeczka itp;)tylko nie płakac i
            nie siedziec mi tu w domu z "zapasami" bo was znajde i zbije hehe:) pozdrawiam
            was wszystkie."
    • ally25 Re: sukcesik 25.03.06, 13:23
      taaa i po sukcesiku;(...............
      • ja.sara Re: sukcesik 25.03.06, 15:27
        chociaz dzis było ciężko... byłam na spotkaniu gdzie stół uginał się od ciasta.
        jakos sie wykręciłam. kolejny dzień mija spokojnie.
        • miisiola Re: sukcesik 25.03.06, 17:30
          sara trzymam kciuki.. ja tez kolejny dzien bez wymiotków, czuje sie zajebiscie..
          no i nawet duzo nie jadłam (dzis na 650kcal - to liczenie nie potrafi mnie
          opusc) i zaraz chce wyjsc z domu choc niedawno wróciłam - to taka ucieczka od
          problemu ale wole tak niz walczyc z tym "oko w oko".. powodzonka
    • ally25 Re: sukcesik 28.03.06, 08:07
      i znowu lepiej...3 dni fajne:)) az chce sie zyc! pozdrawiam i 3 majcie się i nie
      poddawajcie!!!!!!!!i wiem ze dzis nie wymiekne bo mam caly dzien zajęty:]...
      • chevrefeuille Re: sukcesik 28.03.06, 12:45
        gratuluje!wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!zdrówka przede wszystkim!
        pozdrawiam wiosennie!
        chevrefeuille (6 dzień :-) )
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka