amy89 19.04.06, 20:51 Od początku świąt przytyłam 8kg. Przepraszam, że piszę to na forum ,ale czy macie jakieś sprawdzone sposoby, żeby to "zrzucić"?? Możliwie jak najszybciej. Proszę o pomoc. Dziekuje i przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
megris Re: pomóżcie 19.04.06, 21:07 Amy nie ,żebym chciała Cie pocieszać -ale czy możliwe jest abys przytyła 8 kg w te kilka dni. Pewnie w większości to woda zgromadziła Ci się w organiźmie. Z tego co wiem ,to aby przytyć 8 kg sporo kcal byśmusiała dostarczyć w nadwyzce. A co do metod-napewno nie polecam nic z drastycznych odcięć dopływu karorii.Może zrób sobie dietę warzywno-owocową na poczatek ---oczyści ona Twoj organizm ,bo zapewne po świątecznym menu w sporej dawce wszystkiego na raz jest troche "zaśmiecony" i ociężały. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
amy89 Re: pomóżcie 20.04.06, 17:14 dzięki, spróbuję. MOże masz rację z tą woda. Nie zamierzam robić nic drastycznie. Wkońcu wiosna i lato przede mna i to samo "uleci" :D... Odpowiedz Link Zgłoś
tuuska1 Re: pomóżcie 20.04.06, 18:01 też uważam ,że niemogłaś tyle przytyć,może 2-3kg ,to zapewne zatrzymanie wody w organiźmie ,czeste przed miesiączką. Odpowiedz Link Zgłoś
megris Re: pomóżcie 20.04.06, 19:40 Amy -super ,ze podchodzisz do tego dzis juz na chlodno i bardziej racjonalnie:-) BRAVVVO! Lato ,ktore nadchodzi daje spore szanse na zdrowe i nimal niezauwazalne pozbycie sie kg.Owoce +paleta kolorowych warzyw i troszke ruchu na powietrzu i figura jak tralalal. A Świąteczne kg niech Cie nie stresują -wszystko jest dla ludzi i laba Świąt jest zupełnie normalna Noooo a teraz pozdrawiam ciepło :-)i słonecznie i wogóle =wiosennie. Odpowiedz Link Zgłoś
fiona83 Re: pomóżcie 20.04.06, 20:03 Widze ze to odpowiedni wątek Słuchajcie - jako była anorektyczka z wieloletnim doswiadczeniem a teraz juz zupelnie nowym zyciem musze to napisac. No pare lat temu jeszcze sama w to wierzylam ze mozna w 3 dni przytyc z 10 kg.. Swieta = koszmar. Teraz jak przypomne sobie te moje "supermyslenie" to.....smiech mnie ogarnia. Bo: 1) wiekszosc ludzi na swiecie po swietach musialoby wygladac jak slonie - co sie nie dzieje - zauwazylyscie ze jakos inni po swietach nie wygladaja na grubszych o 5 kg ?? Tylko Wy sie tak czujecie ... 2) A tak z autopsji - juz ktores moje swieta z rzedu byly takie jak przed choroba - czyli wszystko i w duzych ilosciach (przyznaje sie do lakomstwa ;p) i jakos nie zauwazylam zmiany w wygladzie (no moze troche bardziej wyspana ;p) Moze i przytylam ale to mnie tak obchodzi jak zeszloroczny snieg. Wisi po prostu - i wierzcie mi ze jest to mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś