Dodaj do ulubionych

pomóżcie

19.04.06, 20:51
Od początku świąt przytyłam 8kg. Przepraszam, że piszę to na forum ,ale czy
macie jakieś sprawdzone sposoby, żeby to "zrzucić"?? Możliwie jak najszybciej.

Proszę o pomoc. Dziekuje i przepraszam
Obserwuj wątek
    • megris Re: pomóżcie 19.04.06, 21:07
      Amy nie ,żebym chciała Cie pocieszać -ale czy możliwe jest abys przytyła 8 kg w
      te kilka dni.
      Pewnie w większości to woda zgromadziła Ci się w organiźmie.
      Z tego co wiem ,to aby przytyć 8 kg sporo kcal byśmusiała dostarczyć w nadwyzce.
      A co do metod-napewno nie polecam nic z drastycznych odcięć dopływu
      karorii.Może zrób sobie dietę warzywno-owocową na poczatek ---oczyści ona Twoj
      organizm ,bo zapewne po świątecznym menu w sporej dawce wszystkiego na raz jest
      troche "zaśmiecony" i ociężały.
      Powodzenia
      • amy89 Re: pomóżcie 20.04.06, 17:14
        dzięki, spróbuję. MOże masz rację z tą woda. Nie zamierzam robić nic
        drastycznie. Wkońcu wiosna i lato przede mna i to samo "uleci" :D...
        • tuuska1 Re: pomóżcie 20.04.06, 18:01
          też uważam ,że niemogłaś tyle przytyć,może 2-3kg ,to zapewne zatrzymanie wody w
          organiźmie ,czeste przed miesiączką.
    • megris Re: pomóżcie 20.04.06, 19:40
      Amy -super ,ze podchodzisz do tego dzis juz na chlodno i bardziej racjonalnie:-)
      BRAVVVO!
      Lato ,ktore nadchodzi daje spore szanse na zdrowe i nimal niezauwazalne
      pozbycie sie kg.Owoce +paleta kolorowych warzyw i troszke ruchu na powietrzu i
      figura jak tralalal.
      A Świąteczne kg niech Cie nie stresują -wszystko jest dla ludzi i laba Świąt
      jest zupełnie normalna
      Noooo a teraz pozdrawiam ciepło :-)i słonecznie i wogóle =wiosennie.
      • fiona83 Re: pomóżcie 20.04.06, 20:03
        Widze ze to odpowiedni wątek
        Słuchajcie - jako była anorektyczka z wieloletnim doswiadczeniem a teraz juz
        zupelnie nowym zyciem musze to napisac.
        No pare lat temu jeszcze sama w to wierzylam ze mozna w 3 dni przytyc z 10 kg..
        Swieta = koszmar.
        Teraz jak przypomne sobie te moje "supermyslenie" to.....smiech mnie ogarnia.
        Bo:
        1) wiekszosc ludzi na swiecie po swietach musialoby wygladac jak slonie - co sie
        nie dzieje - zauwazylyscie ze jakos inni po swietach nie wygladaja na grubszych
        o 5 kg ?? Tylko Wy sie tak czujecie ...
        2) A tak z autopsji - juz ktores moje swieta z rzedu byly takie jak przed
        choroba - czyli wszystko i w duzych ilosciach (przyznaje sie do lakomstwa ;p) i
        jakos nie zauwazylam zmiany w wygladzie (no moze troche bardziej wyspana ;p)
        Moze i przytylam ale to mnie tak obchodzi jak zeszloroczny snieg. Wisi po prostu
        - i wierzcie mi ze jest to mozliwe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka