09.05.06, 08:58
Czy któraś z Was miała może problemy ze stawami w związku z tym że
zachorowała na ED?Pytam bo mnie się chyba coś dzieje ze stawami
kolanowymi.Myślałam że to tylko ból kości na zmianę pogody ale ten ból raz
się pojawia a raz zanika.Czy powinnam skonsultować ten problem z lekarzem?
Obserwuj wątek
    • hopeless2 Re: Problem! 09.05.06, 09:13
      No ja niesetety niemoge Ci pomoc, ale do lekarza zawsze warto pojsc!!! On
      powinien wiedziec najlepiej co z tym zrobic...
      • zyleta523 Re: Problem! 09.05.06, 17:44
        też jestem na to chora i wiesz jakby nie patrzeć to wszystkie kości i stawy są
        strasznie słabe. Też mam ten problem co Ty. I cały czas smaruje nogi maściami
        przeciw bólowymi;/To wszystko przez brak witamin i wapna;/ musisz brać jakieś
        witaminy i pić wapń to zobaczysz będzie dużo lepiej. A jeszcze najlepiej będzie
        jak wyzdrowiejesz;)

Powodzenia Pozdrawiam ;)
        • misiaxl Re: Problem! 10.05.06, 21:11
          No i już wszystko jasne.Rozpoznanie postawione przez lekarkę brzmiało:Zapalenie
          kości.
          • tigerina Re: Problem! 11.05.06, 00:06
            ojejku..wspolczuje...<przytul>

czy to spowodowane odchudzaniem??
            • misiaxl Re: Problem! 11.05.06, 07:59
              Nie wiem czy to przez odchudzanie bo nie pytałam bo mi wstyd że mam problemy z
              odżywianiem.Poza tym ta lekarka jest znajomą mojej siostry.I tak musiałam Jej
              powiedzieć że leczę się u psychiatry.Tego akurat się nie wstydzę bo zrozumiałam
              że jedyne czego teraz na prawdę pragnę to rozwiązania moich problemów do
              końca.Postanowiłam że będę walczyć i wygram walkę z chorobą.A w ogóle doszłam
              ostatnio do wniosku że muszę przestać żywić nienawiść do choroby czy traktować
              ją jak przyjaciółkę.Wiem że muszę nauczyć się żyć z tą świadomością że mam
              problemy z odżywianiem i pozwolić żeby sobie były ale nie wpływały znacząco na
              moje życie.Tego właśnie się teraz uczę i jestm z siebie dumna że w końcu
              zrozumiałam co tak na prawdę jest dla mnie w życiu najważniejsze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka