przebacz 11.05.06, 16:18 mam pytanie, jakie są skutki odstawienia leków przeciw depresji i bulimii??? (andepin) *przytul ten czas nieludzki swe ucho do poduszki, bo to co nas spotyka przychodzi spoza nas...* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloneczko766 Re: odstawienie leków 12.05.06, 10:41 hej dziewczyno ja nic nie wiem na ten temat ale z lekami sie nie baw zapytaj swojego ekarza i powiedz mu czemu chcesz odstawic albo idz do innego po porade, nie pytaj o to tutaj leki antydepresyjne to nie zarty Trzymaj sie Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko766 Re: odstawienie leków 12.05.06, 10:46 I jeszcze jedno< wiecej optymizmu> ja mam to prawie 8 lat jakos wyjde z tego staram sie jednak innych ani siebie nie dolowac miej wiare badz silna Bog nie daje nam przeszkod nie do pokonania jestes wystarczajaco silna by byc zdrowa pomodle sie za ciebie caluski PS usmiechaj sie bedzie dobrze kochana, jest wiecej takich jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
przebacz Re: odstawienie leków 12.05.06, 18:06 dzięki Słoneczko za Twoje słowa!!! z optymizmem i uśmiechem na twarzy rzeczywiście trafiłaś!!! bo ciężko u mnie z tym już od jakiegoś czasu... I wiem- nie ja jedna czuję sie podle i do niczego, nie ja jedna mam czasem dość życia itd... ale z całego serca dziekuję za modlitwę i polecam sie nadal Odpowiedz Link Zgłoś
megris Re: odstawienie leków 14.05.06, 11:47 Przebacz a dlaczego chcesz sama odstwic leki? Nie pomagają Ci czy wrecz widzisz efekty uboczne jakich nie chcesz? Chyba lepiej skonsultować to z Lekarzem .A z tego co wiem to substanecje,które mają tego typu leki utrzymują sie w organiźmie nawet do 3 tyg.po odstawieniu. Acha i co bardzo wazne trzeba je odstawiać zawsze bardzo stopniowo bo często występuje nagła i bardzo czasem silna depresja. Takze lepiej idź po rade do Lekarza. Głowa do góry ...pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
tigerina Re: odstawienie leków 14.05.06, 13:37 popieram zdanie megris...mysle ze to lekarz powinien podjac decyzje o dostawieniu... no...chyba ze te leki ci nie sluza..i zle ci po nich Odpowiedz Link Zgłoś