osulka 29.04.08, 18:35 Błagam, napiszcie szybko cos o sosnowieckim centrum na jana pawła II. Surprise zrobili mi rodzice i jutro mam tam się znaleźć, bo stan w jakim jestem zszokował ordynatorke ??!! HELP nie chce mi sie życ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta.scisia Re: Sosnowiec 29.04.08, 19:42 Jeśli chodzi o to centrum dla dzieci i młodzieży, to moja koleżanka tam przebywała i nie była zadowolona. Ale z tego co wiem pracuje tam kilku dobrych specjalistów. Być może Tobie pomogą i będzie Ci się chciało żyć. 3maj się, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
0lunia Re: Sosnowiec 29.04.08, 21:15 Widzę że ta niespodzianka Cię nie ucieszyła... i rozumiem to bo nawet podobnie miałam 3 lata temu. Byłam w Sosnowcu i owszem pomogło mi to, ale nie wyszłam wtedy z choroby. Teraz z czasem miło wspominam niektóre momenty. Pamiętaj, bez względu na to jakie masz nastawienie do szpitala, do choroby itd. ma to być dla Twojego dobra. Pewnie Ci okropnie z tą myślą, ale wkrótce będzie lepiej! Pozdrawiam i trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś