Dodaj do ulubionych

JESZCZE RAZ O TUSSIPECT!!!!!

03.01.04, 10:39
Wiec jak to jest z tymi efektami ubocznymi?JA po raz kolejny chce zaczac
odchudzanie ,ale im czesciej mysle by schudnac tym bardziej chce mi sie
jesc.Jem chyba z nerwow.Odkad trzy miechy temu stracilam prace przytylam 5
kilo ktore wczesniej udalo mi sie schudnac. Teraz waze 65 kg przy 175
wzrostu.Chcialabym schudnac do 55 kg wiem ze przy takiej wadze lepiej bym sie
czula,ale nie mam juz tego zapalu by schudnac.Pomyslalam o tussi, ale mam
obawy czytajac wasze opinie.Czy biorac 1 tabletke dziennie cos mi grozi?
PROSZE O KONKRETNE WYPOWIEDZI.POZDRO>
Obserwuj wątek
    • Gość: - Re: JESZCZE RAZ O TUSSIPECT!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.04, 10:45
      Utnij sobie nogę - to chyba będzie z 10 kg !
      Gdyby zabrakło - hm ... to jeszcze rękę tak myślę, że do dłoni wystarczy.
      W sumie będzie 10 kg.
      • monia2401 Re: JESZCZE RAZ O TUSSIPECT!!!!! 03.01.04, 10:51
        Tylko na tyle cie stac? Ty sobie upierdol glowe bedziesz mniej myslec, bo to ci
        nie najlepiej wychodzi.
        • Gość: Dobra rada Re: JESZCZE RAZ O TUSSIPECT!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.04, 12:06
          Monia, jak ty się wyrażasz!
          Jak furman jaki!
          Oj, nie ładnie!
          • monia2401 Re: JESZCZE RAZ O TUSSIPECT!!!!! 03.01.04, 12:37
            Nie prosilam o slowa krytyki,czy denne rady.Jesli"gosc" ma taki stosunek do
            odchudzania to ok -kazdy ma prawo miec swoje zdanie ,ale lepiej niech je
            zatrzyma dla siebie bo chyba pomylil fora.
            • denay Re: JESZCZE RAZ O TUSSIPECT!!!!! 03.01.04, 13:39
              Monia - zle Ci nie zycze ;-))) uwierz sama mam problemy z nadwaga, ale nie
              warto brac tego swinstwa. Nie mam czasu pisac tego jeszcze raz, wiec
              przekopiowalam to co napisalam jakis czas temu na watku "Tussipect Speed"

...na studiach bralismy tussipect jako srodek wspomagajacy nauke, tzn. zeby
              nie spac. Tak jak w pierwszym poscie - kubek kawy i 3-4 tabletki plus
              oczywiscie papierosy - ci co palili (np. ja). Efekty??? Tetno skakalo do 130
              uderzen serca/minute. jesli kto bedzie po takiej dawce cwiczyl - pompa moze
              nie wytrzymac. Po jakims czasie rece zaczynaja latac jak staremu alkoholikowi.
              Najlepsze w najgorszym bylo to, ze jak kumpela z pokoju obok dostala zapasci
              to obok mieszkali medycy z 5-6 roku AM i gdyby nie ich pomoc dziewczyna w
              tempie expresowym przenioslaby sie na tamten swiat.
              Jezeli ktos uzna to za malo wiarygodne - akademiki na Jelonkach os. Przyjazn,
              studenci wspomagajacy sie - Wydzial Prawa i Adm. UW, zima 1998-99. Pozdrawiam
              i zastanowcie sie.

Sa w aptekach rozne srodki, np. L-Karnityna z chromem. Przy polaczeniu z
              cwiczeniami (raz dziennie ok. 45min) naprawde pomaga. Wiem, ze mozesz mi
              powiedziec, ze i tak zrobisz jak zechcesz, ale, uwierz, nie pisze tego po to,
              zeby Cie zdolowac czy cos podobnego tylko ostrzec przed czasami okropnymi
              skutkami zazywania tego leku. Czasami wystrczy pojsc do odpowiedniego lekarza,
              ktory ustali diete i program cwiczen i poleci jakies nieszkodliwe dla
              organizmu "wspomagacze". Ostatnio, przed swietami, dowiedzialam sie, ze moja
              kolezanka, ktora po urodzeniu dziecka (2lata temu) chciala stracic kilogramy
              zaczela od tussipectu skonczyla na amfie (bardzo podobne dzialanie tylko
              silniejsze) i teraz musi (i chce) sie leczyc. Co z tego, ze strsznie schudla
              skoro wyglada jak upior a jej malzenstwo moze sie rozpasc.

Pozdrawiam
              Denay ;-)
        • Gość: - Re: JESZCZE RAZ O TUSSIPECT!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.04, 13:56
          Odpowiedź adekwatna do poziomu pytania ...
    • Gość: Anxx Re: JESZCZE RAZ O TUSSIPECT!!!!! IP: *.use.pl 09.01.04, 18:35
      Ja brałam kiedys 8 dziennie i nic mi nie było
      ale przez jakis miesiac, malo podzoaloalo bo chyba za krotko, ale dłuzej sie
      bałam, od jednej napewno nic ci nie bedzie, chyba ze bedziesz to brac rok

cholernie wkurza mnie napuszona wyzszosc tych dziewczynek co to krzycza na te
      co chca sie odchudzac, bo to niby niezdrowe i w chorobe mozna wpasc
      czy one przypadkem tak po cichu nie zazdroszcza tym chudym, na ktore wszystko w
      sklepie pasuje i ktore nie maja fałdek na brzuchu?
      • Gość: JKO Re: JESZCZE RAZ O TUSSIPECT!!!!! IP: *.proxy.aol.com 13.01.04, 21:33
        Ja zazdroscilam i co z tego wyszlo?
        Zawsze lubilam jesc, slodycze, pizze itd.
        W koncu okazalo sie ze ze wszystkich kolezanek blizszych i daLSZYCH JESTEM
        NAJGRUBSZA( 60, 62 KG PRZY 1,65).
        dOSZLO DO TEGO ZE ONE DALEJ WAZA W OKOLICACH 55 KG, A JA wpadlam w anoreksje,
        spieprzylam sobie moje cudne zycie i teraz dopiero po prawie 2 latach wracam do
        siebie.
        No i na co to bylo?
        Piszesz o zazdrosci, o tym, ze wkurzaja cie dziewczyny, ktore zwracaja uwage na
        zdrowie.
        Nie wiesz, co mowisz, i zycze ci, zebys nigdy sie nie przekonala.
    • Gość: Kasia Re: JESZCZE RAZ O TUSSIPECT!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 18:54
      Ni zgadzam sie z twoja wypowiedzia .Ja rowniez jestem szczupla ale nigdy sie
      nie glodzilam ani nie bralam zadnych lekow, po prostu uwazam na to co jem i
      duzo cwicze. Zgadzam sie z wiekszoscia dziewczyn ,ktore chce przestrzec
      mlodsze kolezanki ze nie tedy droga. Spozywajac leki typu tussip. moga sie
      uzaleznic i wyrzadzic szkody w swoim organizmie.
      • okaleczona Re: JESZCZE RAZ O TUSSIPECT!!!!! 10.01.04, 19:58
        jedna nic Ci nie pomoże. ale tak wogóle, to nie bierz.. nie warto., potem to co
        utracisz powróci z powrotem. i to może nawet jeszcze + pare kilogramów. na
        dodatek zrówko sobie zniszczysz. odradzam, choc sama biore. ale ja to głupia
        jestem. więc nie zniżaj się lepiej do mojego poziomu :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka